Disse guttane får virkelig tia til å fly!

Riktig god kveld 😊

Du vet, den følelsen man sitter med når man finner ut at tida går så altfor fort? Den følelsen sitter nok mange med, inkludert meg selv, men det har Fredrikstadguttane hatt som tema på sin sommerrevy! Jeg og min kjære var på date sammen i August hvor vi var på revyen tiden flyr. Og du og du som tiden fløy under revyen, en og en halvtime forsvant avgårde.

Guttane som iår bestod av kun Pål og Atle, har fortsatt den magiske evnen til å finne på de utroligste artige ting som fenger, i alle aldre! Guttane var seg selv like og gjorde en veldig god innsats som vanlig, Reinert kom innom og hadde jobbet med korona reglene, Rune Beige og Arne Bajassen kom innom og skulle trene den her gangen, og guttane planla tilogmed 25 års jubileum på en veldig artig måte som på en måte fikk en til å tenke fremover, dette var vel blåst guttane og veldig bra jobba!

Har du ikke fått vært på båthusrevyen noen gang, anbefales å ta turen hit neste sommer.. Eller så kan du oppleve guttane i Gamlebyen Fredrikstad i løpet av høsten 😉 God fornøyelse! 😀

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer