Dette var bare vannvittig!

Riktig god kveld!

For to dager siden så var meteorologene ute og advarte oss om at vannet skulle stige og at det var uvær på vei, Didrik het uværet og skulle feie over Østfold (unnskyld, Viken....) og flere andre fylker.

Det ble ikke fullt så ille som fryktet, men her i Fredrikstad så stod det flere steder under vann. Nede ved Fjeldberg krøp vannet sakte men sikkert mot veien, på porselenskaia hvor blantannet Ulf Bergs Loppeberget hører til ble det store skader hos Loppeberget og Ulf Berg og de frivillige kom til et trist syn på morgenen igår.

Selv var jeg på tur med barnehagen i går formiddag, vi endte opp på fjelltoppene rett ved Enhuuskilen og så et Enhuuskilen liggende under vann, vannet var på vei tilbake men hadde lagt store deler av plassen under vann. Etter jobben gikk jeg en tur alene nedom Enhuus. Vannet hadde trukket seg tilbake men det var mye vann "flekkvis" på plassen. Flere av plattingene som vognene står inntil hadde blitt dratt langt avsted og lå inntil bommen ved parkeringsplassen rett ved, ca 150 meter unna vannkanten på Enhuus. Her får dessverre de som eier plassen og de som har plassen sin her en vannvittig opprydding og det var et trist syn som møtte meg i det jeg gikk ned her på Enhuus.

Jeg kan forstå de som ønsker å ha helårscamping/lagring her med vognene sine, men hadde vognene stått her i går hadde de antakeligvis vært på sjøen eller kasta rundt omkring på plassen. Bare sjekk ut bildene som ligger her og videoen som ligger litt lenger ned på siden :-) Bilde rett under her er fra formiddagen på onsdag og viser Enhuuskilen fortsatt lagt delvis under vann.

Ellers er bildene nedover fra Enhuuskilen campingplass og viser plattinger, trillebårer, griller og diverse som har blitt flyttet fra plassen sin og helt opp til bommen som er rett ved parkeringsplassen på Enhuus. Bildene viser også at P-plassen har også masse vann på plasssen og at det også flekkvis er vann ellers på plassen.

Under bildet der igjen har jeg lagt ved et klipp av hvordan plassen så ut, som jeg filmet på Onsdag.

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer