Det er vårdag i skogen...

Riktig god påske 🐣 håper at dere har hatt en super påske og har kosa dere masse i påsken, deilig vær har det vært mens idag har det vært vindfullt, kaldt og guffent igjen.

For noen uker tilbake reiste vi og et vennepar av oss til Halden og en av Halden markas flotte steder ved vannet, vi har vært her før og hatt med oss hengekøyer og kosa oss på dagstur. Våren var på vei, men isen og kulda hadde ikke sluppet helt taket da vi var ute på tokt.

Haldenkanalen og Haldenvassdraget er et utrolig flott sted å reise til, her var vi også på skoletur en gang hvor vi padla kano fra Strømsfoss sluser og helt ned til Halden, en utrolig interessant og flott runde som jeg husker sitter godt i minnet. Stedet vi var på nå ligger nærmere Aremark enn Halden og ligger flott til i naturskjønne omgivelser, Aremark har også vært brukt i Farmeninnspilling og skal også i år være destinasjon for Farmenproduksjonen. Man kjører hele veien fra E6 mot Sverige og tar av mot Halden, så følger man veien inntil Halden, kjører gjennom sentrum og følger skilting mot Aremark. Her langs veien ligger det utrolig mange flotte plasser som kan besøkes av alle og som ligger tilgjengelig for allmennheten 😊 Vi kosa oss veldig her og vil gjerne dele litt bilder med dere og ønske dere fortsatt en god påske 🐣😊

Fakta om Aremark fra Wikipedia:

Aremark er en kommune i landskapet Østfold i Viken fylkeØstlandet i Norge. Den grenser mot Sverige i øst. Ellers omgis den av de norske kommunene Marker i nord, Rakkestad i nordvest og Halden i vest/sørvest

Haldenvassdraget strekker seg gjennom kommunen. Det er rundt 700 hytter i kommunen.

Folkeetymologien kobler navnet til den ene av to søstre, Ida og Ara, som stelte i stand hver sin bygd i grenseskogene. Trolig stammer navnet fra sammenkoblingen av navnet på sjøen Are og Mark som betyr skog.

Sola viste seg fra sin beste side og ga mange fine bilder og motiver med isen i bakgrunn ☀️

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer