Bli med på tur til dette fantastiske stedet!

Riktig god Mandagskveld!

For en ukes tid siden så var vi på dette herlige stedet som jeg nå tenkte å vise dere, stedet jeg snakker om ligger i Rygge kommune, har hatt to tv serier hos seg pluss at sommeråpent på NrK sendte herifra i sommer og er også kjent for sin fantastiske sydenstrand som kalles for Paradisbukta. Velkommen til Larkollen camping!

Hvem husker vel ikke serien fra tidlig 2000 tallet som heter for campingliv? Går man inn på YouTube og søker på campingliv så kan man se hele serien på YouTube hvis man vil det, fra serien ble tatt opp og frem til nå i 2019 så har det forandret seg mye på campingplassen. For et par år siden gikk det en ny tvserie herfra, den gikk på TvNorge og kaltes for Ja vi elsker camping, plassen ble fremstilt på en litt annen måte enn det som er virkeligheten her ute og folk jeg har pratet med har lurt på om det er virkelig sånn det er ute på campingplassen. En annen serie som ble sendt i år med stor suksess var sommeråpent! Sommeråpent har vist frem campingplassen på en veldig fin måte og vist hvordan plassen fungerer på en kjempefin måte.

Campingen har sin egen side som du kan klikke deg inn på ved å klikke her, der står det blantannet:

Larkollen Camping er en populær campingplass beliggende helt sør på Larkollneset i Rygge kommune. Vi har 360 faste plasser for langtidsleie, 34 døgnplasser, og 11 campinghytter til utleie.

Plassen har tre servicebygg med dusj og toaletter. Ønsker du å lage mat, kan det gjøre i vårt felles kjøkken i servicebygget.

Veibeskrivelse:

Fra Svinesund: Ta av fra E6 ved Rygge/Halmstad, følg RV 118 nordover eller sørover til skilt mot Rygge kirke. Ved Rygge kirke, ta til venstre og følg RV 335 mot Larkollen til skilt og avkjøring NAF Larkollen Camping til venstre. Følg deretter veien ca 1,7 km.

Fra Moss: Kjør RV 118 sørover mot Bredsand, ta av RV 119 til høyre ved ESSO mot Larkollen. Kjør forbi Støtvig Hotell og etter ca 2,5 km ta av til høyre ved skilt til NAF Larkollen Camping. Følg deretter veien ca 1,7 km.

Sesongåpent fra 1.4.- 30.9.
Barne- og familievennlig sandstrand umiddelbart inntil plassen. Lekeplass og minigolf.

Plassen har tre servicebygg med dusj og toaletter, og kjøkken finnes på servicebygg ved resepsjon og ved lekeplass.I resepsjonen er det kiosk med is,brus og sjokolade bl.a. og her finnes også div.matvarer og ferskt brød kan bestilles hver dag. Ellers selges det gass og diverse artikler som bl. a. toalettvæske.

Larkollen Camping er en av campingplassene i NAF Camp.

Beliggenhet;
Larkollen Camping ligger idyllisk til ved Oslofjorden i Nesetveien 24, 1560 Larkollen, ca 16 km sørover fra Moss sentrum.

På siden ligger det også en oversikt over aktiviteter som kan gjøres her ute. Blantannet kan jeg anbefale å ta kyststien som går her ute og også gå ut til øya Lille Danmark, eller hva med å gå ned på Teibern til den store Dragehula? Eller hva med å ta seg en tur ned på paradisbukta eller benytte en av de flotte turstiene som går her ute? Alternativene er mange og plassen anbefales absolutt et besøk! Bla deg nedover i innlegget for å se en liten filmsnutt fra plassen og området rundt campingen og kos deg gjerne med bildene jeg har lagt ved her sånn :-)

BLI MED PÅ EN OMVISNING PÅ LARKOLLEN CAMPING I VIDEOEN UNDER HER! :-)

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer