Bli med på en av Fredrikstad kommunes turer!

God kveld i stugo 😊 og takk for at du tok turen innom her. Sist uke var det dags for å komme i gang med turer igjen etter en lang og herlig sommerferie, sommerferien i år har vært super med mye fint vær og deilige temperaturer både i lufta og i vannet så vi har bada masse og fått lada batteriene.

Bloggen har den siste tiden lagt litt på is, men nå skal jeg prøve å dra den i gang igjen tenkte jeg. Den her gangen så har jeg tatt turen opp til Fredrikstadmarka og gått Borredalsdammen rundt, det her var en av turene som Fredrikstad kommune har lagt ut på sine nettsider: Fredrikstad kommune 52 lufte turer. Kommunen skriver blantannet:

52 lufteturer er Fredrikstad kommunes gave til folk i Fredrikstad. Vi ønsker at skal få oppleve hele kommunen, både naturperlene, sentrumsområder og steder du kanskje ikke visste om.

Hver løype tar omtrent en time å gå i vanlig turtempo.

Ukas luftetur blir publisert på lørdag hver uke gjennom hele 2021. Du kan selvsagt gå den akkurat når du vil!

Turene er kjempefint lagt opp og klikker man seg inn via linken over her får man god forklaring på hvor man kjører, går, hvor man kan parkere, hvordan man kan komme dit og det er også et utrolig flott markert kart når man klikker inn på turene. Legger man ut bilder på sosiale medier og hashtager med F.eks #52lufteturer #aktivliv #29av52lufteturer kan du vinne fine månedspremier blantannet.

Den her gangen kjørte jeg opptil Stabburveien i Fredrikstad og parkerte ved Leos lekeland som ligger der. Derfra gikk jeg over p plassen ved siden av og opp Høyfjellsveien som ligger rett ved og fulgte veien som gikk mot Borredalsdammen.

Når jeg kom frem til dammen gikk jeg rett frem og til høyre og fulgte stien med flott natur, masse vann og masse herlig skog. På veien så jeg rognebærtrær med masse rognebær, masse flott lyng og mange fine blomster. Langs ruta ligger det også mange minner fra gammelt av som er verdt å se på. En flott tur som absolutt anbefales å ta dersom du har mulighet til det og ta gjerne med venner og familie på tur dersom de vil være med. Og du, se gjerne Østfoldbloggens film på YouTube som jeg har lagt ved under her!

God tur 😀🌞

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer