8 gode grunner til å dra på tur!

God Søndag i Gråværet.

Her kommer det litt bilder fra nok en tur vi har vært på, denne gangen her på Kråkerøy faktisk, derfor overskriften 8 gode grunner til å dra på tur! Det finnes utrolig mange fine og flotte steder man kan dra på rundt om i regionen vår, denne turen her er en del av Fredrikstad kommunes rundturer #52lufteturer #aktivliv #9av52lufteturer som de legger ut på Facebook en gang i uka, og var faktisk et sted som vi ikke har gått på før.

Vi parkerte bilen på Smertu ferjested på Kråkerøy, det begynte å bli kveld og det er faktisk ca 3 uker siden vi gikk turen i fortsatt kaldt kveldsvær. Vi gikk ned til brygga og fulgte den helt bort til Nøkledypet båthavn, her kunne man ta bilde mot Fredrikstadbrua med elva og man kunne snu seg og få med seg industrien på Øra, elva og solnedgang herfra. Vi gikk inn på stien og fulgte stien mot Bekkhus, Bekkhus var tidligere et fergested hvor det var en ferge som fraktet passasjerer over elva, som regel var det folk som skulle på jobb eller dro hjem fra jobb på Øra-området.

Vi gikk videre fra Bekkhus og opp i boligfeltet før vi kom ut på Kråkerøyveien og kryssa den og gikk opp i Damveien og gikk opp mot Smertudammen på motsatt side av der vi var sist gang. Kommunen har lagt opp fine turer den her gangen, og den ruta her var lett fremkommelig og passer for alle og enhver.

Turen gikk så videre gjennom boligfeltet som ligger oppe for Smertulia barnehage og Solliheimen, vi endte opp på toppen av bakken og fikk en kjempeflott utsikt over Kråkerøy, Fredrikstad og med Fredrikstadbrua i bakgrunn her. Vi gikk ned fra toppen og over Kråkerøyveien igjen og ned til Smertu fergested. Turen tok oss ca en og en halv time og var vel verdt å vandre.

På toppen av Smertulia ligger det også hvis man går inn til venstre på toppen av bakken, konturene etter Smertu skihoppbakke! Et sted som også er verdt å ta med seg på veien.

God Søndag og god påske dere! Flere turer kommer ☀️😀

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer

Monika25
Monika25,

Fina bilder

https://nouw.com/monika25/-5-saker-som-gor-mig-glad-37796866

nouw.com/monika25