14 gode grunner til å ta seg en tur ut 😀

Riktig god Søndag formiddag!

Her på Fredag tenkte jeg at etter arbeidstid så skulle jeg ta meg en liten gåtur etter jobben, turen gikk rundt på Kråkerøy ved Fjellveien og langs vannet opp ved Rød Båthavn og mot Jøtul og tilbake igjen. Deilig frisk høstluft og fine flotte nydelige høstfarger rundt omkring nå gjorde at turen ble fin og en fantastisk tur i naturen 🍁🍂

Vi går nå inn i landets mørkeste tider, det er småkaldt, guffent, mørkt og grått og trist. Men innimellom alt det gråe og mørke og triste regnet kommer det dager med opphold, deilige temperaturer og frisk herlig luft. Da kommer som regel de flotte høstfargene vi har her i landet frem i lyset og viser seg frem i all sin prakt. Det minner oss om at året vi er i straks er omme, og at vi snart går inn i en kald og hvit snøfylt tid, før nytt liv spirer frem til våren og vi igjen kan ta badebukse på og nyte sommeren med grilling, ferie og herlig varme. Det minner meg om et dikt vi lærte på skolen, jeg gikk på Steinerskolen, som jeg deler her:

Når de gylne blader faller ned, ned på jord, når med bjelleklang nu drager ned fra fjellet kalv og ku, da vil St. Mikael tenne lyset i vår sjel.

Håper dere vil se de 14 grunnene til å ta seg en tur ut ved å ble deg videre nedover i bloggen og se litt bilder jeg tok Fredag ettermiddag :-)

Frem til vi skrives igjen, ha en fantastisk uke! 🍁😁🌞

Sjekk også ut: www.ostfoldbloggen.wordpress.com!

Liker

Kommentarer