​​

Lyssnar på kärleksballader och gråter. Över allt som varit och blivit.. Förlåt för att jag inte är bättre. Förlåt för att jag känner så mycket. Förlåt för allt. 

Om jag hade förstått hur svårt livet skulle vara att leva så...

I keep dancing on my own... 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​​​

Igår gjorde jag det jag aldrig trodde att jag skulle göra igen. Jag träffade någon på en dejting sajt. Vi har pratar i någon vecka och spontan träffades igår. Helt oplanerat träffades vi i stan och tog en hamburgare. Det var trevligt samtal och det slutade med att vi kysstes och höll hand. 

Vi träffades mest för att vi tyckte att det var lika bra att ses. Nu i efterhand känner jag att det faktiskt inte uppstod kemi. Utan att vi båda var två ensamma själar som behövde närhet. H*n tyckte att vi klickade och det gjorde vi men för mig på ett vänskspligt plan. 

Frågan är ju hur jag ska förklara detta utan att förstöra något. Jag vet att vi inte har lovat varandra något men känns fel att luras. Det känns oäkta på något sätt annars. 

Ja ja! Antar att det är så här det kan bli....


Likes

Comments


Det du upplevt i ditt unga liv. All misshandel, sexuellt våld, alkohol, tabletter, linor och sprutor. Förutom alla tortyr och självmord du har bevittnat. Jag förstår att du inte vill leva. Att du tar droger så att du slipper känna. Men rösterna i ditt huvud slutar aldrig att prata vad du än tar. Du skär dig för att hantera smärtan och ångesten. Du själv svälter för att du hatar din kropp och alla händer som har rört den.

Och så finns jag. Den du har pratat med nästan varje dag i ett helt år. Mer än ett år. Du har släppt in mig i ditt liv väldigt motvilligt i början men efterhand förstod du att jag inte ville dig illa. Det finns så mycket i dig som behövde komma ut. Sådant du inte berättat för någon. Det förtroendet gav du mig. Jag är förevigt tacksam.

Efter det sista du berättade så blev det för mycket för dig. För det krävs enormt att berätta om att bli utsatt för pedofili Berätta att man systematiskt blivit våldtagen av en gubbe och hans äckel. I dagarna, veckor, månader och år ut och år in. Hur lever man med minnen som är så plågsamma att man hellre är död än levande? Det vet bara människor som blivit utsatta av vidrigheter som ingen någonsin ska behöva komma i kontakt med.

Så vad vill jag säga dig? Vad vill jag få fram innan slutet är här? Om jag kunde samla den renaste och vackraste kärleken så önskar jag att du skulle få uppleva den. Att du skulle få uppleva dagar helt utan dåliga minnen, utan självskador, utan droger och utan självsvält. Du förtjänar det absolut finaste och vackraste som finns. Om jag kunde samla alla vackra känslor och sprida dem i ditt sinne så skulle jag gjort det.

Du fick mig att älska dig precis så som du är. Vacker. Fläckfri. Jag vet att det smärtar. Att du inte vill ha min kärlek. Men du är så älskad. Och om jag kunde ta bort din smärta så hade jag gjort det. Om du inte orkar och väljer att flyga med änglarna så förstår jag det. Förstår att smärtan blev för stor. Så flyg om du måste. Flyg fri som fåglarna...


Jag hoppas att vi möts igen på andra sidan. Jag älskar dig!


Likes

Comments

Jag blir bekymrad när vi pratar. När jag förstår att du inget minns. När du försvinner in i dig själv och stänger av. Vem tar över samtalet? Vem är det jag pratar med när jag märker att du inte är där längre? Det är så läskigt att inse att det finns flera personer inom dig. Tänk att det skulle ta mig ett år att märka. Men jag borde förstått. Jag borde förstått att man delas i flera för varje trauma man upplever, för varje övergrepp.... 

Så när du inte minns så vill jag gråta. För jag möter ytterligare någon annan inom dig. Någon som inte har någon aning om vad just du och jag har pratat om. För ni vet inget om varandra. Ni hör varandra men ni vet inte varför eller hur. Men jag vet. Jag vet men jag vågar inte säga det till dig. För jag vet inte vilken del av dig som skulle få höra det. Jag visste att du är komplex. Men jag visste inte att du är flera personer i en. 


Likes

Comments