Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorgon ska jag träffa en ny tjej igen, fattar ej Varför dom kallar mig fuckboy asså

Likes

Comments

Imorgon ska jag träffa en ny tjej, dom kallar mig fuckboy men javenne

Likes

Comments

Idag ska jag träffa en tjej

Likes

Comments

Här grillar jag en helg för ett tag sen, alla mina dyra kläder var slut på lager så fick låna min butlers kläder för att han behöver ju ändå inget mer än lite mat ibland. Mycket har hänt sen sist som t.ex. Vaskat champagne, bränt pengar, och räknat pengar. Även levt livet på en lyxjakt med ett par brudar Hehehe, vi syns. VODKALOVERS hihi

Likes

Comments

Ah tjo, jag är tillbaka efter ett litet uppehåll, hoppas ni saknat mig annars kastar jag hummer på er! Igår var det iallafall Valborg och jag gjorde Inget särskilt, jag och några kompisar från Sture P poppade några flaskor champagne och vaskade ännu fler, efter detta beställde vi mat av min egna kock som jag har hemma vi åt i min limmo och sen brände vi några hundratusen på en utekväll men de e ju standard hehe, hoppas ni hade en bra Valborg, skriv gärna i kommentarerna vad ni gjorde! Hade, VODKALOVERS XOXO.

Likes

Comments

Hej, nu har jag räknat klart pengarna och kom fram till att jag är rikare än vad jag trodde så var tvungen att elda upp några tusenlappar, och sen tog min (ved) till min stora fina kakelugn slut så jag fick lägga i fler tusenlappar än vanligt i ugnen så att det brann länge, eftersom min städerska inte har tvättat min armanimorgonrock är jag tvungen att ha min gantmogonrock och den är mycket tunnare så fyller ut den med pengar. Nu ska jag ut och vaska lite champagne och kasta lite hummer på folk, vi hörs sen! VODKALOVERS XOXO.

Likes

Comments

GODMORGON, idag sov jag lite längre än vanligt för att jag och några vänner var ute och vaskade champagne hela natten, om jag inte minns fel var det champagne till ett värde av 189000 men kan vart mer också. Hoppas alla hade en fantastiskt dag igår och alla spenderade minst 20000kr det gjorde ju jag iallafall. Idag ska jag nog bara ta det lunch och typ räkna pengar hela dagen, man tappar ju lätt räkningen när man har så mycket pengar hehe. Nu ska jag upp och käka lite hummer och ostron, vi hörs senare.VODKALOVERS XOXO

Likes

Comments

Godmorgon, hoppas alla sovit underbart gott! Det har jag typ gjort. Men vaknade av att pengarna jag sover med som täcke började ramla ner på golvet, så slängde dom och hämtade nya. Tycker det är kul att vi börjar bli några på Denhär nystartade bloggen och hoppas ni tycker mina inlägg är intressanta. Nu ska jag till skolan och vaska champagne, hörs! VODKALOVERS XOXO.

Likes

Comments