Header

Jul

Ja.. koncentrationsläger. Jag o min familj var där. Det var ganska coolt men ändå på något sätt läskigt och konstigt. Tanken om att flera tusen oskyldiga människor har blivit dödade där är sjuk. Att se hur de levde osv var sjuk. På bilderna så är det burkar där giftet var som ”de onda” släppte ut i baracker med folk som dog. Eller den andra bilden är skor som oskyldiga människorna hade på sig. Det var flera tusen skor och glasögon och kläder i museet som vi såg. Det fans till och med kvar deras hår. Det var flera TON hår. Det var verkligen värt att gå på den resan. Fick väldig mycket information som jag aldrig visste förr. Vi var i två koncentrationslägren den ena heter Auschwitz och Birkenau. Båda ligger i polen. Ni kan lämna en kommentar om vad ni tycker om det som hände förr i tiden (andra världskriget)

Så får ni ha det så bra så gör vi!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jul

God jul på er!! Jag har firat min jul i mitt hemland som är polen, med min familj,släktingar. Det har varit ganska roligt men inte den bästa julen. Mina presenter var min iPhone x och nintendo o lite mer. Vi åkte med bil till polen som har varit jätte jobbigt för att först så åkte vi i fyra timmar bil. Sen båt i sex timmar och sen bil igen i fem timmar. Men nu så e vi här.
Tack för att ni läser min blogg!!

Ha det så bra nu så hörs vi!

Likes

Comments

Glossybox

Hej på er. Så för ungefär en månad sen så kom limited edition boxen ut. Dem första boxen som ser ut som en låda. Det kommer sex styckna produkter i full size. Själva boxen är super fin och jag hoppas verkligen att det kommer komma mer sånna boxar. Man fick i alla fall en super fin smink borste och en blush pallet,ansikts olja,mascara,Läppstift, och sist men inte minst en hår inpackning. Jag är faktist jätte nöjd över sakerna som man fick. Har ni köpt limited edition boxen?? Vad tycker ni??
Hopps at ni har det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er. Ja jag vet. Jag har varit borta ganska länge men det har beror på att jag har MYCKET ångest och plugg och det är bara jobbigt just nu i mitt privata liv. Det är lite svårt och jobbigt att prata om det. Och det är jobbigt att vara sig själv. Men jag har varit väldigt nere och deppig på sistone det kanske ser ut som om jag är glad och har det roligt men ja vad ska man säga. Hoppas att ni förstår mig och kommer fortfarande vilja läsa min blogg. Nu under veckan så kommer det att komma flera inlägg med saker som jag har varit efter och inte lagt upp. Det kommer tillexempel komma två styckna glossybox linlägg. Så ja det var det jag ville att ni ska veta.
Tack! Vi hörs.

Likes

Comments

Hej på er. Förra veckan eller för två veckor sen var det höstlov för oss som går i skolan. Då var min bästa vän här hon bor i Blekinge. Jag o hon och en till bästa vän (vi alla är västa vänner) vi åkte till mall of scandinava och shoppade och så var vi på bio. Vi hade det jätte roligt. Sen efter så skulle vi åka hem men vi kollade inte vad klockan var och vi lämnade våra jackor till garderoberna och de var öppna till 20:00 och klockan va ungefär 20:38. Förstår ni vilken panik vi hade Hahaha. Me allt löste sig till slut. Vi fick gå tillbaka till biot och kalla på vakterna och så öppnade de till oss. Nu så kommer det var ganska många inlägg. Kommer att förklara varför.

Tack att ni läser min blogg är väldigt tack sam
Ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments

Välkommen till Stockholm Selma! Jag är så lycklig människa just nu att min bestie är här. Vi kommer ha såååå roligt tillsammans. Selma har inte varit i Stockholm på ca två år. Vi har typ planerat hela veckan på vad vi ska göra. Det kommer komma förmodligen flera inlägg på när Selma är här och på månadens glossybox och kanske en vinter edition av müsli.
Hoppas att ni mår bra så hörs vi!!

Likes

Comments

Hej på er!! Jag har väntat i över två veckor för att få hem dessa två. Om ni inte vet så är det två styckna müsli packet. Den vita är min egen blandning som heter ”krispig söthet” haha. Och den andra så fick jag från glossybox. Jag va sååå sur för att jag skulle få de den för två veckor sedan men de försvann i leveransen. Så mymuesli skickade nya till mig och så sa han som jag maila sa att om de som ”försvann” skulle dyka upp så skulle jag inte oroa mig att skicka tillbaka de eller något. För två dagar sedan får jag ett brev och meddelande på postnord appen att jag har ett packet att hämta. Jag funderade på vad det kunde va. Så gick jag och hämta de och så var det de muslin som försvann vis leveransen haha. Och jag fick också tre styckna present kort. Har det hänt så med er någon gång?? Berätta gärna.
Ha det så bra så hörs vi!!

Likes

Comments

Glossybox

Hej på er!!! Jag är hemskt ledsen att jag inte har varit så aktiv på sistone men jag har haft mycket plugg. Och så har jag väntat på mina tre glossybox som var lite försenade men nu så är de äntligen här!! Jag tror att alla fick samma throwback boxar men boxarna är de ni ser i bilderna ovanför. Jag är jätte nöjd över boxarna och produkterna som jag fick. Den första boxen är från juni 2016. Den andra boxen är från augusti 2016 och den sista boxen är från november 2016. Nu så väntar jag på den här månadens box (oktober boxen) Tycker ni om när jag berättar om mina glossybox?? Vill ni att jag skriver mer om vad varje sak är i boxarna?? Lämna gärna en kommentar om ni vill det eller inte!
Så hoppas jag att ni har det bra nu så hörs vi!!

Likes

Comments

Har ni någon gång haft otur på fredagen den 13:de??? Själv så har jag haft det. Det var inte en rolig dag. tillexempel så ramlade jag i lera med vita kläder, vita skor innan skolan jag var så sur hela dagen haha. Den här gången så har jag faktiskt haft en jätte bra och mysig dag. Hur har ni haft det?? Jag gillar lugna skoldagar där det inte händer så mycket, då menar jag bråk osv. fredagar i min skola är väldigt lugna dagrar för då har vi lite lektioner och så är det halvklass. Förlåt att jag kanske inte har varit så aktiv men har mycket plugg, läxor och mycket ångest.

hoppas att ni har det bra så hörs vi!!!

Likes

Comments

Heej på er. Idag så hade vi orientering i skogen. Det var faktist roligt men jobbigt. Så fint det har blivit ute i naturen. Olika Färger överallt. Hösten är en av mina favorit årstider. Det blir såå mysigt många färger hit och dit. Att sitta hemma på hösten är det bästa jag vet. Man kan tända ljus sitta under en filt och dricka te. Det e sååå mysigt. Älskar att ta bilder på hösten det blir såå vackert.
Hoppas ni har det bra!!!

Likes

Comments