​har inte bloggat idag för jag har nog blivit lite sjuk.. har typ sovit hela dagen och har värsta migränen men får se hur jag mår imon.

puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

igår var en sån lyckad kväll! finaste Anila anordnade en jättelyckad fest med mycket trevliga människor. vi hade verkligen såå kul, avslutade kvällen på bästa sätt med min älskling. blev ganska sent igår så var inte så sugen att gå upp 8 imorse för att vi skulle på handledarutbildning så jag snart kan börja övningsköra. är livrädd, hahahah. efter 3,5 timmars utbilding att bah sitta och lyssna på en tråkig gubbe åkte vi och handlade lite på willys, lite snacks för ikväll, ja d är ju faktiskt lärdag :D så nu ligger jag och väntar på att moa kommer hem vid 5 sen ska la vi mysa lite ikväll. hopppas ni får en trevlig helg, här kommer lite bilder från gårdagen <3

lite shopping på willys

fina tjerna

snyggaste 16 åringen

muuuums

​elin&elin

Likes

Comments

hhhahahaha asså mitt liv är lite roligt ibland men tack jocke för allt :D hahahahahaha

hur lyckas vi moa?? :'D

Likes

Comments

idag har jag inte fått många saker gjorda.. en sån här dag som man aldrig kommer ihåg om några veckor eller liksom man ens behöver. helt enkelt en bajstråkig dag. förjävla varmt. känner mej sjuk. och vill bah klaga på allt. hahahah, aja antar att alla har sånna dagar ibland. saknar min älskling nu mä.. 


aja vi hörs la imon eller nått, puss 

Likes

Comments

om man ser en massa blommor på en äng och en blomma är mycket finare än alla dom andra blommorna, hade inte du valt att plocka den först? ja, de hade ALLA gjort. alla som har förlorat någon nära, vet exakt hur de är. när dom finaste blommorna försvinner ur våra liv förlorar vi en stor bit av oss själva. vissa kvällar är jobbigare än andra. vissa kvällar känner jag av eran kärlek mer än andra. kommer alltid älska er, mina finaste <3

Likes

Comments

de första jag vill skriva om på denna lilla bloggen är om min fina vän moa. vi har inte känt varandra så länge alls men just nu så har vi kommit varandra såååå nära. hon flyttade nyss tillbaks till falkenberg från uppsala. hahahha de är sjukt hur lika vi är, just därför som vi någ går så bra ihop. min fina lilla moa har också en fin liten blogg så jag tycker ni ska kika in där för de är hon värd!

Puss o bless! :*http://nouw.com/moafondalins

Likes

Comments