​Tjenixen! Bläckfisk här igen..

Förlåt för dålig uppdatering men det har varit så nu dom senaste dagarna. Jag har pillat med moppen lagat lite, sen köpte jag en fyrhjuling som jag ska sladda med runt damerna. Sen har jag mixtrat med el bilen lite, extra batteri lite mer ladd i skiten, nuu jevlar kan vi sladda runt ladies.

I helgen fiskade jag med morsan, galet kul fanns dunder firre i havet.. mmm smarrigt! Sen drog vi hem slängde på fisken på grillen å grillade dunder makrill. Fick med mig några mörtar gatt. Syrran fick pröva att drifta med fyrhjulingen lite det va dunder deeg. Har inte hänt så mycket mer. Idag så tog jag båten som vanligt, smiskade på busskortet de va deeg, letade upp någon saftig milf satte mig bredvid henne å började tjöta med henne. Jag fick number;) så ikväll ska vi till donsö och spela bowling å ta några bira.

Ett ganska tidigt inlägg men kände att jag behövde uppdatera och skriva av mig lite. Jag ska försöka uppdatera mer ofta sötisar. xoxo puss Mvh bläckiZ

Likes

Comments

​Hej oscar bläckfisk här. Detta är mitt första krimineella inlägg. På denna blogg har jag tänkt att prata om min vardag både i skolan, båten och på styrsö. Häng med vettjaa! Såååå imorse vaknade jag och drog runk (viktig) #varjemorgon efter det gick jag ner till mamma och frågade om vi hade färska räkor som jag kunde lägga på mackan (oxå viktigt). Kollade bolibompa medans jag käka reekmacka drack laxmök. Sprang till båtän, smiskade på busskortet på VIPAN. Satte mig längstbak bredvid ladie (smarriga pattar och saxi hår) kom till skolan hälsade på shababsen sen matte, galen lärare BRITT hade pyykat alla dagar i veckan. sen rast käkade dunder firre och poteter dunder mat wallah.

Nu har jag engelska med Robert fisring sen tar man båten hem å träffar ladies, tar med dom i elbilen sladdar runt dom å skriker ÄR DU KÅT NU!?!? viktigt. sen blire de la hem å runkish. xoxo MVH bleckfäsk


Likes

Comments