Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

gjorde nyss ett litet länre inlägg men det försvann så orkar inte skriva igeeen
jag heter frida
jag pratade precis med oscar
han spelar fifa 13
han ska snart träffa daniel
sen ska han på gais
sen ska han ut (tror jag)

jag ska göra ingenting
sen ingenting
och efter det... ingenting

HEJDÅÅ

hejdåååå :))))))

Likes

Comments

svar nej!
Oscar har bett mig (frida) att blogga åt honom nu ett tag framöver... Han säger att han vill komma igång med bloggen igen men inte har tid just nu då han jobbar natt och sover hela dagarna. Han tjänar feting cash (ceterat av sig själv) men aa han ska bjuda mig på en resa till hawaii hade vi tänkt under februari nångång (:

jaaaa vad mer ska jag säga? vi sitter just nu i soffan och jag fattar inte varför han inte kan skriva själv just nu men snäll som jag är så gör jag det..
vet dock inte vad jag ska skriva, vårat liv rullar på med en del förändringar! oscar har tagit studenten som ni missat under detta halvårs uppehåll han haft typpppp.. det var en grym dag med mycket röj och min lilla gris va full från 5 på morgonen till 5 på morgonen nästa dag! men det ä väl så det ska vara antar jag, vad vet jag?
vad mer har jag att säga? joo det har ju vart sommarlov och en månad av den jobbade vi tillsammans med gp vaaarje natt vilket resulterade i att inte göra så himla mycket just det månaden.. annars så har jag fyllt år och då hade vi ett litet party xD LOL!!!!!! här hos oscar vilket var fetiing med najs!
somsagt jobbar oscar natt och just nu är han även lite sjuk och gnällig
i novemeber åker vi till stockholm och ska på swedish house mafia!!!!!!!! FEEEEET XDXDXDXDXDXDXD LOOOOOL

jaa jag får väl se till att oscar bloggar innan dess.........

hejdåååå

/frida

Likes

Comments

Eftersom alla alltid frågar och undrar hur det går med min underbara blogg och jag får alltid göra alla lika besvikna med samma svar " Nee du har lagt ner det nu..". Oftast slutar det med att dom/du/ni går iväg med tårfyllda ögon. Så eftersom alla går runt me brustet hjärta hela dagarna så har jag tänkt att hjälpa dom lite på vägen !  Såå jaag är tillbaka å har tänkt försöka vara ett proffs på att uppdatera !  Bara för ni ska bli nyfickna så kan ni vänta er ett  grymt inlägg om vad som hänt under tiden jag har haft semester från mitt arbete (bloggen) !!  

 

It feel so good to be back ( °.° ) !!!

Likes

Comments

Chacha bloggen, orrebooii här.

igååår var jag hemma hos Frida och firade hennes madre. Vi kollade även på CL finalen, sjukt synd att inte bayern vann. ännu mer tråkigt är det att det gick till straffar, så sjukt orättvist. det speglar ju inget.

Efter det gick vi hem till Julia som hade lite folk hem som draaaack (: Jag och frida drack inte så vi blev inte kvar där allt för länge, så vi var la hemma runt 2 kanske. När vi kom hem så spelade vi fifa WIIIHOO (duktigt tjej, börjar lära sig) jag vann med typ 4-0 !  Sen gick vi in och la oss  ((: Skönt med hyfsat tidigt sömn !

Nu ska vi äta frulle, sen hoppa in i duschen. Sen är väl Anreas påväg hit. Vi skall kolla  förkröksderbyt inför morgon dagen ! Idag spelar ju utsiken mot öis i ty div 2 eller något sånt, har inte koll på serien som är så långt ner :) ! ( imogon då spelar GAIS - ifk. Mer om det imogon !

Likes

Comments

detta är nu tredje gången jag försöker blogga åt oscaaar 

igår va han på Gais som förlorade som vanligt :) och sen träffade jag honom och vi kollade lite på hockeyn, åkte sedan till hans syster där vi kollade klart den och sen på BB. efter det åkte vi hem och Tobbe och alex kom hit och spelade fifa och jag somnade (: nu ska Oscar snart ut och dansa i neon och jag ska till Jenny och glutta film

godbajs /frida

Likes

Comments

Sitter på Ullevi nu å inväntar 3 pinnar mot Sundsvall ! Allt utan 3 pinnar idag är fan katastrof, kom igen nu GAIS !Likes

Comments

Nu kör vi skräckis, Tobbe är sjukt löjlig när det gäller skräck så lägger ut en bild hur soffan ser ut efter filmen :)))


Likes

Comments

Shylulullulu, som ni alla vet så skrev jag för någon vecka sen att vi hade en viktigt dm match mot ett svårt lag. Vi gjorde en bragd match och tog hem segern med 1-0 efter mål av Ramsin woopwoop så nu är vi vidare till kvartsfinal mot qviding ! Spelade även match igår mot hisingsbacka och den matchen vann vi med 3-2. Nu ligger vi 1a i serien med 2 matcher mer spelade än Bosona haha... Igår på matchen tror jag att ja fick en smäll på revbenet så nu har jag damp ont bara jag rör mig och andas in djupt och värst när jag hostar det gör ju cp ooont ! Just nu är Tobbe och Frida hos mig å bara luffar sig.. Idag blir det nog bara att softliera och ta det luuugnt (: Ring tobbe om ni vill på fest,0704930288 hähä !  HAJJJJDOOOO  alla mina bloggälskare !


Likes

Comments