Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ralph lauren tröja || Moncler väst || vita jeans ||rolex klocka || Gucci skor || Hermes armband || Ray ban glasögon

Bläddra ner för fler outfits
:)

Likes

Comments

Västkusten eller kanske bästkusten??
Som jag skrev i mitt förra blogginlägg har jag haft en riktigt rolig helg. Två stycken vänner kom ner hit till mitt landställe på västkusten (smögen) och vi hade skit kul i fyra dagar. En annan kompis från Stockholm var här förra veckan också så det har varit fullt ös medvetslös haha. Måste erkänna att efter helgens bravader så känner jag mig något sliten o funderar på att dra ner på festandet (kommer ej hända). Som jag också skrev i det tidigare inlägget hade jag en fest/krök i min sjöbod för typ 20 pers. Det blev lite bråk till en början eftersom mina kompisar som bor här året runt ville ha dit fler personer en vad vi kommit överens om. Det blev ganska dramatiskt o de lämnade festen men de kom snabbt tillbaka haha. Stängde ner festen/Kröket vid 03.00 o började städa. Efter de hade vi efterfest ett par stycken o då kunde jag slappna av lite och hade faktist riktigt kul. Under själva festen var jag näst stressad över att folk inte kom överens. Kom hem vid 04.30 tyyyyyp
🐒
Det känns så tomt nu när Ingrid o Elin dragit hem till Stockholm igen. Åker hem om typ 2 veckor så vet ej vad jag ska fylla dem med. Men men jag hittar nog på något.

Ha de baraaa så länge!
//Oscar

Likes

Comments

I torsdags kom mina vänner Ingrid o Elin hit till mitt landställe på västkusten. Tyvärr så ska dem åka hem i morgon (måndag)... Vi har haft en super rolig helg och väldigt mycket har hänt. I fredags hade vi en fest i min sjöbod som spårade lite. Men de va kul ändåååå. I går så drog vi till smögen och förade innan. Det blev en super skev kväll. När vi väl kom dit så var det skit stelt. Vi drog in på ett kafé men det vi inte visst då var att det var ett kristet kafé, SÅ JÄVLA KONSTIGT! Det slutade med att vi ställde massor av frågor om kristendom till dom som jobbade där. Efter det drog vi hem med taxibåt o gick o la oss. Klockan var då typ 04.30.

//Oscar

Likes

Comments

Slängde ihop en sommar outfit som är perfekt att bärs när det är lite kyligare ute som det tyvärr kan va ofta i Sverige haha.

(För fler outfits så bläddra ner lite)
:)

Likes

Comments

Outfit 1: Rock tema
Outfit 2: White Party
Outfit 2: 70-tal

(För fler outfits bläddra ner lite)
:)

Likes

Comments

Tja alla, idag vaknade runt 11 och ärligt talat känner jag mig jävligt seg. Anledningen till det är att jag flög hem från Marbella igår och kom fram till vårt landställe halv 1 på natten. När jag väl kommit fram får jag en snap av min kompis Sebastian som säger att vi tydligen ska på fest. Jag fixade till mig lite snabbt men såg typ fortfarande ut som en luffare efter flyget och drog ut. Dom vi skulle träffa var redan as packade eftersom klockan var så mycket redan. Hela kvällen slutade med att vi drack lådvin haha. Vi drog hem med taxibåt typ halv 4 och då fick vi för oss att vi skulle dra på efterfest men som tur va så ångrade vi oss o drog hem och sov istället. Får se om jag vågar mig ut ikväll igen...

Hade bra så länge så uppdaterar jag mer sen!

Likes

Comments

Jag hade min bal i början av Juni, det var en fantastisk kväll och jag bär med mig sååå många minnen. Jag gick ut 9an på Äppelviksskolaln i Bromma och därför hade vi en bal. Allt var bara så kul och efterfesten var skit rolig (kom hem typ 5 på morgonen). Äppelviken kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta även fast att jag snart ska börja första året på gymnasiet.

//Oscar

Likes

Comments

Hade lite tråkigt så bestämde mig för att sätta ihop en outfit. Det här är en stilig och enligt mig mycket snygg outfit. Brukar bära den här stilen när jag åker båt på landet (kan visa bild senare i sommar)

För fler outfits så bläddra ner!
:)

Likes

Comments

Hej på er, igår gjorde vi inte så mycket på dan. Vi låg bara och pressade vid poolen Hahaha. Idag är sista dagen här i Marbella :( Men ser fram emot att komma hem eftersom jag har roliga saker som väntar. Igår på kvällen drog vi in till Puerto banus och jag försökte en än gång att hitta ett par valentino sneakers. HITTADE INGA! Blev väldigt irriterad och sur. Vill verkligen ha skorna haha. Min syrra hittade dock en Zara butik som hon shoppade loss i. Köpte bara en bandana där, en grön som jag nu inte tycker är fin längre. Efter att vi var klara där så bestämde vi oss för att hitta någonstans att äta. Det blev samma resturang som förra gången (Gatsby). Super gott och bra service. Jag tog en köttbit med pommes. När vi var klara begav vi oss hem. När vi var påväg hem gick vi förbi massor med klubbar. Blev så sugen. Kommer nog inte åka på så mycket mer semestrar med familjen utan med kompisar istället haha. Uppdaterar mer sen!

Pöss

Likes

Comments