hej, ja min dator är sönder igen!😒 Så kommer inte skriva världens längsta inlägg.. Jag åkte till Fanny igår o sov där, vi kollade film, snacka skit o bara åt, USCH!!🔪
Så aa💸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, detta är sista dagen på året som aldrig kommer tillbaka, detta året har vart helt underbart men också en jävla massa tårar!😏Men 2015 hoppas på att bli ett bättre år.👌

Kusinerna och farbor är här och är med Fanny, vi har precis vart ute o tagit lite bilder, hoppas ni har en bra nyår?!

William (kusin) Jag (i mitten) Fanny (kompis) 💜

Adam (bror) William (Kusin) Jag och Fanny 💗

Hare gött, haaaaj💜

Likes

Comments

​Hej, sitter just nu i min helt förstörda säng med Fanny, så mycket som jag skrattat idag asså, så mö har jag aldrig skratta! 😂

Jag vaknade imorse och kollade mobilen, det slutade med att jag började gråta, asså den texten va JÄVLIGT lång, men den betydde så sjukt jävla mycket för mig! Tack världens finaste vän!💚

"Jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur mycket du betydde för mig, det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag tycker om dig, du har den lilla gnistan i dina ögon som får mig att le, när du tittar på mig känns det som att hela världen vänds upp och ner du har fått mig att förstå livets mening. ditt leende, ditt skratt, du är så fin allt är perfekt med dig!. Jag är glad att jag träffade just dig! och ingen annan, om du nån gång gråter ,ring mig!
jag kanske inte kan gråta med dig, men jag kan få dig på bättre humör
om du nån gång vill rymma , ring mig
jag kanske inte kan få dig och stanna kvar , men jag kan rymma med dig
som sagt " hoppar du , hoppar jag"
är du glad ,är jag glad
du är min bästa vän, jag kan göra allt för dig!
Sen du dök upp i mitt liv har allt förändras
har känt mig som en slocknad stjärna och du fick mig att tändas
Tack för att du kom in och lyste upp mitt liv, Att se dig gråta är det värsta jag vet,Att veta att du inte mår bra är ännu värre. Att se att du är glad hjälper mig att leva men när jag ser att du fejkar ett leende mår jag bara ännu värre, Du kan inte dölja ngt för mig du kommer alltid vara den ända för mig och du kan berätta allt för mig. Du är det bästa som har hänt mig, du är den bästa i mitt liv.
Du är den ända som jag någonsin varit så här lycklig med och den
ända jag någonsin varit så säker på att det är rätt.
Så länge jag har dig så vet jag att jag kan klara allt, mitt liv är verkligen helt
lönlöst utan dig, jag vill aldrig förlora dig, om du skulle
lämna mig skulle det blir djupa hål i min själ, dom såren
skulle aldrig försvinna. Du är den finaste jag vet den
underbaraste person jag träffat, jag vill för alltid vara din.
Tanken på att du skulle försvinna ur mitt liv ger mig gåshud.
Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara mina känslor för dig.
Har aldrig fått sådana starka och äkta känslor för ngn kompis så fort, du har glimten i ögat.
Minnena och känslorna vi byggt upp tillsammans kommer jag alltid att
minnas, jag minns första gången jag träffade dig, jag var
jätteglad över det.
Du är speciell, det finns ingen som liknar dig, ditt härliga skratt och vackra leende,
dina underbara ögon och dina mjuka kramar,jag vet inte hur jag har kunnat levt utan
dig, när jag tänker på det nu verkar det helt omöjligt.
Jag saknar dig enormt, vi träffas ju i skolan varje dag o vi försöker träffas
så ofta som möjligt, bara så fort jag ser dig då blir
jag helt varm, och mina ögon börjar glittra och kan inte tänka på att du någonsin skulle
lämna mig. du är världens finaste och snällaste vän
och det har alltid varit dig jag har letat efter, man hittar bara
sin lycka en gång, och jag har nog hittat den, jag har
försökt med andra några gånger, men ingenting har fungerat
eftersom ditt namn har viskats i mitt öra och värmt mitt
hjärta, så inget har fungerat. Det kan väl inte betyda
någonting annat? än att du är den rätta för mig.
Du är verkligen världens bästa vän, och med dig är jag världens lyckligaste. När du inte mår bra och bara vill dö tänker jag jag kan aldrig stoppa dig men jag kan alltid bevisa hur bra och fantastisk person du är. Du är den bästa vän jag har haft och det går inte att hitta någon bättre, du finns alltid där för mig och jag kommer aldrig låta dig gå Du finns i mitt hjärta och kommer alltid att göra. Älskar dig ​💗​💗​" PUSS🐸​/🐭

Likes

Comments

Vissa människor tror att man bara kan "trolla bort" en diagnos, livet är inte "ett blad på en ros", man måste kämpa för att kunna fatta vad livet egentligen går ut på. Men ingen kommer kunna nå upp till din nivå, även hur mycket dom ens försöker! 

Livet består bara av "​BLOD&SVETT&EN JÄVLA MASSA TÅRAR"


​Jag är inte den som direkt den som har lätt för allt, men jag försöker, men jag blir arg eller fruktansvärt frustrerad när jag märker att jag inte förstår eller hänger med i dom andras rörelser, allt blir så mycket större i mitt huvud, om någon säger "Nej" till mig så är det som att någon står och skriver fula ord till mig, allt blir så mycket större i mitt huvud. Jag kan inte ta åt mig lika mycket som "du" jag är inte den "normala" tjejen som alla önskar. Men när allt splittras i min kropp så vill jag bara hoppa och skrika allt vad jag kan, det är fula, dumma och jävligt drastiska saker. 

I skolan kan jag stå och skrika på någon jag inte känner, jag vill bara få ur mig ilskan, ilskan som brinner inom mig..
Jag önskar att det var FLER som kunde leva sig in i min värld precis så som jag TVINGAS leva i din värld. Allt läggs som ett lager inom mig, jag vet inte hur många gånger jag har skärt mig, men på något sätt behöver jag smärtan för att förstå att jag inte mår bra, det är min hjälp för att fatta att jag fortfarande lever.


Skriver mer sen! 😜

Likes

Comments

Hej, asså nu är jag glad, Fanny kommer hit har inte träffat henne på en jävla vecka, asså jag dör😁


VI SKALL SNACKA SKIT, SNACKA OM KILLAR😉 OCH BARA UMGÅS 😜SKRIVER MERA SEN, PUSS 🐵

Likes

Comments

OKEJ, DETTA ÄR MIN VARDAG, SNÄLLA LÄS😊

"Jag önskar att du på något sätt hade kunnat dela min verklighet, förstå min värld, på samma sätt som jag tvingas leva i din. Jag önskar att du om så bara för en dag fick lära känna virvelvinden i min kropp och frustrationen som framstår när jag inte kan följa dens rörelse. Jag önskar att du fick känna rastlösheten som spritter i kroppen och som man blir galen av att hålla inne. Jag önskar att du förstod att varje gång du försöker sakta ner mitt tempo eller stoppa mig, så faller jag totalt omkull. Det känns som att ha en tyngd runt min kropp, jag känner mig instäng, kvävd och vill bara slå mig loss. Jag måste få flyga fritt i min egen fart, annars faller jag helt. Jag skulle vilja få dig att förstå att det inte är av illvilja eller lathet som jag inte klarar av vissa situationer eller kan hantera olika saker, och att varje gång jag tappar bort eller glömmer saker så är det redan en nedslag för mig, jag behöver inte några anklagelser eller beskyllningar, det hjälper inte mig. Det lägger bara ytterligare ett lager av sorg och frustration på berget som redan byggts upp inom mig. Jag önskar att du kunde förstå min frustration i att bli avbruten, för varje gång jag tappar bort mig hittar jag inte tillbaka. mina tankar flyger iväg mot okänt mål, jag kan inte stoppa dem hur mycket jag än försöker. Jag önskar att varje gång du frågar vad det är, tror på min förklaring att jag faktiskt inte vet. Att svaret är dolt även för mig. Jag skulle vilja visa dig känslan av ångest som ständigt lever inom mig, det som är som ett stort mörkt hål i min mage, men som förvandlas till luft när jag lägger den i min hand. Den syns inte, och du kan inte förstå den. Fast att den inte väger något är den tyngre än livet själv att bära.
Det lever något inom mig, något som jag inte kan styra eller stoppa. Som jag dagligen försöker kontrollera för att fungera normalt. Ibland önskar jag att det syntes utanpå, att det stod inristat i min panna som en påminnelse för dig att jag inte fungerar likadant som du. Så att du minns att varje gång jag gör dig upprörd eller frustrerad så har jag redan försökt allt jag kan…men inte nått ända fram…och att ingen är mer ledsen för det än jag….

Jag har svårt för att sova varje natt. Öven om jag tar dropparna. För de hjälper inte med dropparna. Jag kan va hur trött som helst med de går inte att somna. Jag blir sur och tänker men när fan somnar jag då!?.
Jag ligger och vrider mig. Det går inte att somna. Önskar att folk ändå kunde förstå mig. Jag är inte som alla andra. Jag är inte den som ni tror att jag är.
Jag är en sån person som skiter i allt och bara lever min egna värld. För enligt mig så är allt jag skiter i är rätt.
Jag har faktist vart en värre person som ni aldrig kommer få se mig vara igen.
Jag försöker göra mitt bästa men får ju bara hat av vissa.
Vissa slänger kommentarer till mig.
Ni kanske ser mig som världens idiot men vill ni veta en sak? Jag bryr mig inte ett jävla fukking skit om vad fan ni säger eller tycker om mig. Men däremot sprida FALSKA jävla rykten blir ja jävligt arg på.. Det är bara avundsjuka jävla idioter som sprider falska rykten som inte har nått jävla liv än att hålla på att sprida falska rykten. Alla i världen kan inte va exakt perfekta. Ingen är perfekt.
De som har ADHD är också en person, dem betyder exakt lika mycket som alla andra människor i denna jävla värld. Dem behöver inte bli hatad bara för det. Men ingen vet hur det är att leva såhär. Utan de är bara jag som vet bäst om mig själv.
Efter all jävla skit jag gått i genom så är jag jävligt glad över mig själv att jag är den personen som ja är idag.
"du" sårade mig jävligt mycket. Du krossade verkligen mitt liv ett tag.
Allt som ja vart iväg på, bott på, all jävla snack, har blitt mycket mycket värre.
Ni borde passa er jävla tunga och tänka på vafan ni säger till mig. Idioter.
Efter allt mår jag bara sämre och sämre. Inget hjälper! Allt blir bara värre.

JAG ÄR DEN JAG ÄR, SÅ DRA ÅT HELVETE OM DU TYCKER NÅGOT ANNAT!👋

Puss💙

Likes

Comments

Tjao, kom precis in till stugan! Grym stuga asså!! (Bilder kommer)

Jag saknar HON och HAN😭✋❤
Likes

Comments

Tjao, kom precis in till stugan! Grym stuga asså!! (Bilder kommer)

Jag saknar HON och HAN😭✋❤
Likes

Comments

Hej, jag ber till gud att aldrig mera göra om detta!!🙏 Idag är jag glad, har vart i stallet hela dan! 😊 Och världens finaste människa fyller år idag!! Massa pussar till dig älskling!!😊💕 Jag drar till fjällen imorgon runt 10, usch vad tidigt men men!!👏 Så skall försöka slänga in ett blogginlägg då och då, pussar!!👊❤

Likes

Comments

"De har ärrat honom".

Det sa en upprörd mamma med stora rubriker i en artikel i Aftonbladet 2007. Även tidningen Metro uppmärksammade saken.

Artikeln handlade om sonen, Niklas Johansson, som blivit tatuerad trots att han bara var 17 år gammal – och efteråt ångrade han sig. Åtminstone enligt mamman där och då.

– De gav honom aldrig en chans att tänka efter. Jag tror inte han var säker från början, sa mamman bland annat i artikeln, och menade att man skulle försöka få pengarna tillbaka.

Men då var det, så klart, redan för sent.

På ryggen hade tatueraren ristat in en stor drake i bläck för 2 500 kronor.

Aj, aj, aj... Foto: Faksimil, Aftonbladet.se.

Sju år har passerat sedan dess och artikeln från 2007 har på senare tid blivit rejält omtalad – ja, den har delats närmare 20 000 gånger på Facebook på bara ett par dagar.

Men de flesta har inte bara delat artikeln, utan även hånat Niklas och menat att han får skylla sig själv.

Men vad hände sedan, efter tatueringen, egentligen?

Omtalat.nu har spårat upp Niklas Johansson som nu har hunnit fylla 24 år.

Om han ångrar sig?

Inte en chans.

Nej, det gjorde han inte ens när själva artikeln skrevs 2007.

– Alltså, de fick det att låta som om att det var en impuls och att jag ångrade mig. Men jag hade planerat det i flera veckor, säger Niklas till Omtalat.nu.

Men...

– Det enda jag ångrar är jag inte dolde den bättre för min mamma. Det är det enda jag ångrar. Jag kunde inte ens smörja in den eftersom att jag inte kunde be någon hjälpa mig. Så den fick vara osmörjd hela tiden.

Mamma fick dock nys om tatueringen och Niklas var tvungen att spela med när hon gick ut i media.

– Det blev ett jävla liv. När jag kom hem från skolan stod tidningen Metro i lägenheten och tog en bild på mig. Och sedan var jag med i tidningen. Jag hade inget val, mamma gick ut stenhårt på detta.

Trots att sju år har passerat är inte tatueringsbråket preskriberat än.

– Jag pratade med mamma om detta i går. Jag är skitförbannad på henne än i dag på grund av detta. Det är så dumt att hon gjorde det från första början, jag var ju nöjd med tatueringen.

Sedan 2007 har Niklas skaffat sig ytterligare tatueringar och han har inga planer på att stanna upp.

– Jag är tatuerad överallt nu. Jag ångrar inte en enda och jag är inte en sådan som ångrar sig.

Och draken?

Den är kvar – men inte flygfärdig.

Planen är dock att den ska fyllas i och bli klar efter nyår. Och då hoppas Niklas att snacket – om hans tatuering, artikeln, och att han skulle ha ångrat sig, vilket han tröttnat rejält på – ska upphöra.

En gång för alltid.

– Jag har mest varit förbannad på att folk säger som de gör, frågar när jag ska göra klart den och säger att jag jag ångrar mig. Men jag har dragit ut på det så länge just för att det blev en så stor grej och att jag inte hittade rätt tatuerare. Jag vill att det ska bli perfekt, säger Niklas, och avslutar:

– Jag vill bara att folk ska förstå att jag inte ångrar den. Det är min mammas ord som har varit med i tidningen. Men jag vill att alla ska lyssna på mig.

  • Michael, 52, har coolaste ryggtatueringen

    Visst, du kanske älskar din morfar, men... erkänn att du önskar att du vore barnbarn åt den här mannen.

Det är fan inte okej någonstans att "förstora" tatueringen, jag menar att hans MAMMA gjorde det valet, det är fan inte okej!😌

Likes

Comments