Ha aldrig pennor. Låna från andra, annars kommer alla låna pennor av dig och du kommer inte få tillbaka dina pennor du lånat ut och till slut kommer alla dina pengar gå åt till pennor som du kommer att låna ut till alla.

Köp inte så mycket mat och godis bara för att du har pengar, det finns mat i skolan även om det inte är gott kan du ändå ta ett knäckebröd eller grönsaker. Du kan heller inte då köpa saker du samlar till eller vill ha för dina pengar egentligen​, gå hellre hem till en kompis och ät där för annnars kommer du vara pank hela tiden i högstadiet. 

Var inte bitchig i början var glad och särskilt var dig själv, man får mer vänner och om du har fina vänner som kan stötta dig om det händer något så har du bra vänner. Du tjänar själv på det. 

Har du underskåp kan vi tyvärr inte inte hjälpa dig, när alla ska hämta sina saker som har sitt skåp över dig, så kommer du bli nerdtrampad, få böcker i huvudet och bli riktigt smutsig, berätta inte 

hemligheter i början innan du lärt känna alla, det kan bli så fel om det finns en skvallerbytta. Döm inte boken efter omslaget. 


Vi kommer till att lägga ut ett inlägg varje torsdag när det är skola, följa gärna vårat instagramkonto där vi uppdaterar varje gång vi lägger ut! Vi heter : ortenpalandet


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!!! Vi är fyra tjejer från en liten ort i Västergötland. Vi heter Alice Kronblad, Clara Fernström, Amanda Bergsten och Julia Holm.

Vi är väldigt roliga, glada, snygga och jobbiga. (Och singlar) 😉😉

Vi alla bor i vattnet. Med detta menar jag att vi bor i ett likadant hus som svampbob. Skoja!!! Vi bor i Sveriges regnigaste stad. Vi går i 7an på en liten liten skola.
Likes

Comments