Startade en Bullet Journal i januari, älskar det redan! Började med en gammal anteckningsbok för att se så jag inte gav upp direkt, men köpte en Leuchtturm i februari som är så mycket bättre. Perfekt att kunna hålla ordning på alla listor och idéer på samma ställe som min kalender. Håller fortfarande på att hitta en bra veckodesign, den översta bilden är min nuvarande- men inte helt nöjd. Vill ha hela veckan på samma uppslag- plus habit tracker och att göra lista, men vill även ha plats att skriva lite dagbok varje dag. Funderar på o testa en dutch door med habits/att göra men känns som slöseri med sidor.

Pinterest har så många olika idéer och designer, har massor jag vill testa!

Future Log | Tidigare veckospread

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen snart jul! Älskar julen <3 Idag har jag gjort chokladkolor & citronkolor, så gott! Olika kolor och lussekatter är det jag bakar mest under julen, men brukar alltid testa något nytt med. Nu sitter jag i soffan med Maru brevid o letar julinspo! Vill ha lite nytt julpynt iallafall, men går ju inte köpa allt på en gång tyvärr. Redan hittat massor fint jag vill ha, måste hitta en fin julklänning med, och nåt fint Sam kan ha.

Tipsa gärna om juliga recept jag borde testa! Puss!

Likes

Comments

Var i Stockholm förra helgen, för o gå på Comic Con, men blev väldigt besviken faktiskt. Inte alls lika kul som NärCon, vi hade köpt weekend biljetter men förstår varför de flesta endast köper endags. Men ändå kul, vi va där på fredagen o sen en sväng både lör/sön. Köpte lite grejer faktiskt med, posters o spel o lite annat. På lördagen stack vi till Gröna Lund också- jag hatar karuseller men åkte faktiskt några, höll på o dö! Söndagen blev Gamla stan, så himla mysigt, med alla smala gångar o fina hus överallt! In love!

Bodde på ett mindre hotell, men nästa gång får det bli ett fancy med pool o shit istället, lite lyx vill man ju ha! Men käkade SVINGOD mat på Low & Slow Smokehouse, fasen så gott det var! Mac n' Cheesen var himmelsk. Ångrar att jag inte fotade mer.

Likes

Comments

Redigerat ett par bilder till en skoluppgift, på Maru, här är en av dem.

Likes

Comments

Försöker komma igång ordentligt med o rita nu, så ska köra daily promts, så man (försöker) rita något varje dag. Dagens tema var vatten, men kände för lite mer färg så blev fantasy-aktiga vattenbubblor. Thank god for guides!

Seg dag idag. Bara pluggat typ, segt o komma in i det nu i början.

Likes

Comments

Maru är i hyena-mode- ylar o springer runt i lägenheten som en galning- för att Sam jobbar. (Bilden från tidigare)

Seriöst, ibland hatar jag Hermods, idag extra mycket... Strul med csn för hermods vägrar ändra uppgifterna från förra terminen så de blir korrekta, liksom vafan. Och nu har ja suttit med en photoshop uppgift i 3h, gjort olika bilder för att jämnföra verktyg, men så kan man bara lägga till en bild sen i slutet ändå- men skriv det då i uppgiften-pls. Slightly irriterad nu.


Likes

Comments

Ritade lite igårkväll, pretty satisfied. Köpte en ritplatta när ja fyllde i våras, men har typ inte börjat använda den föräns nu. Har aldrig ritat digitalt innan så tar lite tid att lära sig hur man blendar snyggt o sånt, men är ju sjukt mycket smidigare än o rita vanligt på papper. Försöker rita snabbt, så man inte fastnar på samma bild för länge, så är inte helt nöjd med bilden men who cares!

Likes

Comments

Blev sugen på chokladmilkshake ♥️ Har tappat bort min kamera sladd so mobilbilder have to do it for now.

Varit på bio idag, dåligt med bra filmer atm, men såg Spiderman Homecoming med lillebror och Sam, helt okej, var ensamma på hela biografen förutom en personal xD

Likes

Comments

Hur gullig?? <3 Våran nya bebis, en keeshond på snart 4 månader ! Som en liten nallebjörn! På näst sista bilden är han 2 månader o på sista nästan fyra.

Likes

Comments