Under hela min uppväxt har jag varit det lilla knubbiga barnet, fick alltid höra att jag var en solstråle som alltid var glad och som alltid brydde sig om de andra på dagis. När jag senare börja skolan blev det bara mer och mer krav på hur man skulle vara och hur man skulle se ut, under denna period gick både mina föräldrar isär och jag träffade en kille (kommer inte nämna namn). Jag var iallafall jätte kär i honom, det kändes som han inte dömde mig för mitt utseende och för hur jag var, samtidigt som jag inte vågade träffa människor på grund av en "kompis" som ständigt påminde mig om hur fin och bra hon var, detta har påverkat mig grovt. En dag var jag med den här "kompisen" när hon plötsligt hade skrivit med min kille och sagt att han skulle komma även fast hon visste exakt hur jag kände och hur rädd jag var, för det var väll ingen som kunde gilla en rund tjej. Efter jag träffat killen så var allt som vanligt jag var så klart jätte glad, men efter den dagen ville den där kille inte träffa mig, antigen skulle han göra nått eller så skulle han vara med min "kompis". En dag får jag ett meddelande av min "kompis" då hon skickar en bild på när dem myser tillsammans och kollar på film ihop. Detta gör mig såklart helt förstörd. Ett tag senare gör killen slut med mig, jag får även veta att min "kompis" vetat om detta hela tiden utan att sagt nått.

Efter han gjort slut börjar jag få allvarliga mat problem och jag vågade inte heller gå ut för om någon såg mig skulle det bara ryktas hur ful och tjock jag var. Hela mitt liv kretsade om min vikt och att vara så osynlig som möjligt. Jag var nu pinnsmal och hade gått ner 18kg på mindre en ett år.

Ett år senare träffar jag en kille som heter Edwin Odencrants den finaste och mest omtänksammaste människan som finns. Han har aldrig klagat på hur jag ser ut eller vilken storlek jag har, han har alltid funnits där. Nu har jag gått upp i vikt och kan gilla den jag är. Att vara mullig är fint. Och om någon säger nått annat till dig är dom helt enkelt inte värda dig, lägg alltid värde i dig själv! 

Ta hand om er kram<33 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Asså hur fint är det inte i Maldiverna?

Om jag skulle vara vuxen skulle jag lätt ha dragit helst igår. Drömmen är ju att bo i ett hus ute på havet med min älskling, fatta vad avslappnande och sova där inne och vakna till att man hör havet. Vill verkligen till värmen just nu! Gäller dock och samla pengar, haha! Hoppas verkligen ni följer min blogg så vi kan uppleva allt sånt här tillsammans, fatta hur Nice:)))


Likes

Comments

Startar dagen på bästa sätt♡
Så mycket en hund kan påverka ens humör, så mycket energi, älskar dej Alice!

Likes

Comments

Hörni, jag tror ni alla tjejer kan relatera till denhär känslan🙋

Likes

Comments

Hej på er!
Som jag berätta för er så skulle jag börja uppdatera er måndag, onsdag och fredag nu  ett tag, eller iallafall testa, tror dock jag kommer uppdatera mer nu när det är lov♡
Nu när Edwin är borta så ska jag och Melinda ha tjejhelg, hahah!
Vi ska imorgon och fixa våra naglar och sen gå på bio (försöker tänka att Edwin är hemma haha, hatar och vara utan han)
aja ni får ha en bra helg hörni, kram!

Likes

Comments

Godkväll på er!
Har tänkt på det här ett tag, jag tror jag måste börja planera mitt bloggande
Jag tror jag vill göra inlägg måndag,onsdag och fredag känns som det är bra dagar att uppdatera er på!
Jag ska även börja planera inlägg så om ni har tips på vad ni vill se får ni gärna skriva till mig eller kommentera på dehär inlägget.
Jag uppdaterar er om mer snart när jag vet mer, så kan vi planera tillsammans!
Ha de bra så länge <3

Likes

Comments

Att mötas av henne när man kommer hem från skolan är så jävla underbart. Hon är bara 3 år och klockare än många vuxna, hon berättar alltid hur mycket hon älskar folk och frågar alltid vad som hänt när man är ledsen. Älskade Vera, låt ingen förstöra den du är<3

Likes

Comments

Godkväll på er
Som jag sa igår så skulle jag försöka komma iväg och gymma i eftermiddags men det blev inte så, jag vaknade klockan 11 imorse och har känt mig seg hela dagen. Ska försöka ta nya tag imorgon men eftersom jag inte mår bra är det svårt att ta tag i saker, har ingen motivation alls!
Nu ska jag iallafall kolla film med älskling, sen sova<3
Ha en bra kväll, ta hand om er!

Likes

Comments

Känns som allt bara går emot mig nu

Har länge bara tagit skit, det har liksom fått vara en del av min vardag, och jag har låtit det vara en del av min vardag också.. Helt seriöst så orkar jag inte mer, jag känner inte ens igen mig själv. Jag har börjat blivit mer och mer arg och skolan funkar inte för mig längre vilket drabbar mig hårt i längden. Har länge försökt att ta bort all skit ifrån mig men det känns som jag bara fått mer skit utav det. Men nu räcker det!

Jag har många mål i mitt liv som jag vill uppnå och jag vet att skiten inte kommer spela mig någon roll i framtiden! Jag kommer från och med idag skita i allt som inte gynnar mig något positivt. Imorgon förmiddag ska jag försöka ta mig till gymmet utan att tänka på vad andra tycker och tänker!

Stå upp för er själva för det kommer ni allra längst på<3

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet att det inte kom något inlägg igår men jag hade en skit dag. Jag vill gå all in med min blogg samtidigt som jag är sjukt osäker på vad jag kan och vill skriva om. Som person är jag en väldigt öppen människa, jag gillar och prata om allt möjligt och jag är alltid öppen om hur jag mår, men sen jag startade min blogg så har jag försökt hållit tillbaka det eftersom jag försökt hålla det så proffsigt som möjligt eller hur man säger. Det känns helt enkelt som jag stängt in den jag är egentligen. Har tänkt på det här ett tag nu och jag tror ändå jag skulle kunna hjälpa många som läser, eftersom jag inte har det lätt själv. Känner helt enkelt att jag vill vara mer mig för allt är inte perfekt som internet är bra på att dölja. Jag hoppas ni förstår mig och mina tankar, och hoppas ni stannar kvar!

Vi hörs<3

Likes

Comments