Header

Förlåt för ett sent inlägg, livet kom emellan!

Jag jobbar extra som personlig assistent och varje år får vi julklappar av vår chef men då chefen i fråga börjar bli till åren och vi är en del som jobbar så har de istället valt att låta oss köpa våra egna julklappar. Det funkar så att vi får en summa att köpa för och så lämnar vi kvittona till chefen och så får vi pengarna tillbaka, smart va?

I år så köpte jag dessa tre saker för vårt belopp på 450 kr:

* En personvåg - 99 kr från Jula

* En matvåg - 50 kr Jula

* En gjutjärnsgryta - 299 kr Rusta

Jag brukar köpa "bra" saker som jobbets julklappar och lyckades få till en del fynd i år. Maggie och jag har även bytt julklappar men detta får bli i ett annat inlägg.

xx Lisa


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart är jag klar med alla julklappar de ända som fattas är till pappa och kanske något mer till min kusins dotter... vi får se. Har sovit hos mina föräldrar den här helgen och hjälp mamma möblera om i vardagsrummet med de var riktigt bea eller ja helt okej jag hade inte valt o ha de så men mamma är nöjd och de vart fint så ja haha.

Xx Maggie

Likes

Comments

Jag har varit ett Liverpoolfan länge nu och fått Maggie att haka på de senaste åren och idag var det match mot Stoke. Matchtröjorna var på och vi letade efter en bra streamingsida som inte hakade upp sig varje 30 sekund vilket inte var lätt...

Maggie och jag åkte över till England förra året med min bror och en del av min familj och såg 2 hemmamatcher, en mot Stoke och en mot Manchester City, och båda vann vi! Det var bland det roligaste vi gjort tillsammans och vi firade även nyår där så vi bestämde att vi skulle göra en favorit i repris i år! Mer om det framöver när det närmar sig.

Hur som haver så vann vi denna matchen ikväll!

xx Lisa

Likes

Comments

Hellu!

Nu är det så att bloggen legat på is ett tag och vi tänker starta om bloggen, nu på svenska! Att skriva på engelska stör oss inte egentligen men vi känner att svenska känns bättre överlag.

Vi kommer uppdatera flitigare och påminna varandra om att blogga och faktiskt hålla detta denna gång. Förra gången kom livet i vägen men nu kör vi igen. Vi kommer skriva om mitt studentliv (Lisa), jobb (Maggie), saker vi gillar/ogillar, vår uppkommande nyårsresa och mycket annat!

Peace out!

xx Lisa & Maggie


Bildresultat för I'm back


Likes

Comments

Hi!
As Maggz previously wrote in her post we are truly sorry for not being active but we'll try our hardest from now on!

I have a lot on my plate right now with uni and all that jazz. I've got a big test coming up on Friday so I'm basically stuck with my head in the books...
But I'm taking a break now and spending my evening eating home made banana and chocolate ice cream!

It's super simple to make. I used 2 bananas and 2 tablespoons of cacao powder.

I put the bananas in the mixer and mixed them up. After that I took the mushed bananas and poured them into a container with a lid on and put that into the freezer.
After about half an hour I took it out and added the cacao powder and stired it in  thoroughly and BAM you're done!

So that's my recipe of the day haha!
That's all from me right now hope you all have an awesome week!

xx Lisa

Likes

Comments

Hey guys!
I know we have been a bit of track with the whole blogging thing, but we will try to be better!
well I got a new tattoo two weeks ago and I LOVE IT! big time!!
(I only got a picture of it a few hours after I got it)

Xx Maggz

Likes

Comments

Hi!

Today my mum and I decided to make my apartment a bit more homely. We started with putting up a picture of the world map above my telly (I got the picture from Maggz).

Then we put up my UK flag that my friends got me for my birthday last year when I was studying in Liverpool. They signed it and wrote a lot of nice messages on it.

The final finish was puttning up some of my vinyls above the door frames and above my dresser.

I'm really pleased how it turned out!
More to come though!
xx Lisa

Likes

Comments

Well since I've mentioned that I've moved out and into my own apartment I thought it would be nice to show some pictures of the place! It's small but cosy so yeah , enjoy!
xx Lisa

Likes

Comments

Maggz came to see my new apartment today and she told med she liked it. She brought me some flowers and a scented candle as house warming gifts!

We made some simple food just chicken and rice with sauce and carrots.
It was the very first meal I've had sitting down at my table instead of the sofa haha.

Then we just chilled on my sofa watching some Youtube clips and laughed our butts of.
A really nice way to spend a Sunday evening, thanks mate for coming by!

(Last picture is a gift from Maggz mum, love it!)

xx Lisa

Likes

Comments

Today after work, I went home, picked up Leo and went to my brothers apartment. So I'm here now and is just relaxing haha. I'm like in a food coma! I don't really know what we are going to do but anyhow I will keep you updated and if not I wont see you untill next post!

xx Maggz

Likes

Comments