Har mycket tankar som snurrar just nu och det blir inte bättre av alla hormoner som spökar i kroppen. Livet känns någorlunda på topp ändå och jag har en stark magkänsla av att dem sista pusselbitarna kommer falla på plats innan februari är slut. Det är väl bara skönt att februari faktiskt är en kort månad hehe. Förresten tror jag att jag börjar känna dem där små bubblorna i magen som förhoppningsvis snart blir tydligare och tydligare, men har svårt att ta ut den lyckan innan man vet säkert vad det är.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Får man önska att denna graviditet går vääldigt fort. Vill komma i mina gamla kläder igen och kunna köpa massor med fint som det ovan. Just nu känner jag mig bara tjock och inte gravid..

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Likes

Comments

Finns HÄR , HÄR och HÄR .

Finns HÄR , HÄR och HÄR .

Finns HÄR , HÄR och HÄR .

Hoppas att någon får lite inspiration av detta collage, för mig är det 18 långa dagar kvar tills jag vet om det är en pojke eller flicka i magen och jag längtar så mycket! Sitter och kollar på lite bebiskläder, men känner inte att jag vill beställa om jag inte vet vad det är där inne. Dessutom får jag ju reda på om det är ett livsdugligt foster där inne då, och det kan ju vara bra att veta det innan man köper ihjäl sig på kläder. Sen är jag inte en sån som inte kan ha "pojk-kläder" på flicka och vice versa, utan jag köper det jag tycker är snyggt.


Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Likes

Comments

Sitter och kikar på barninredning och såg dessa suupersöta från Kay Bojesen. Det svider i plånboken om man vill ha dessa, haha. Fåglarna finns HÄR och apan HÄR . Finns mycket annat sött också, HÄR finns en kanin och HÄR finns en elefant!


Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Likes

Comments

Sitter och äter detta och försöker vara lite nyttig. Tyvärr fick jag tag i dem äckligaste blåbären jag smakat.. men annars var det gott!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Köpte denna fina väska från wish, otroligt bra kvalité. Trodde inte att jag skulle få den då den kom en månad senare än sagt.. men nu är den här och jag är mer än nöjd. Dock tycker jag inte om insidan med leopard.

Här finns två liknande väskor man kan köpa i Sverige för ungefär samma pris:
Gina Tricot / Montini
Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Likes

Comments