Man kan väl säga att min vecka har varit en av dom jobbigaste typerna men ändå väldigt bra. Har haft massa ångest denna vecka och knappt sovit nått, har förlorat min bästa vän som var som en syster för mig, förlorat min ända killkompis jag kunde lita på till 110% och denna vecka har allt bara gått skit! Men har fått in julfeelingen, har ändå bestämt mig för att fira jul ändå! Juste glömde nästan skriva detta, har sån ångest över att jag inte har pojkvän :/ Vet att jag är 12 år asså det kanske är sjukt men vill bara ha nån som bryr sig om mig mer än nån annan, som man kan få sova med och som bara finns där,, men dröm vidare Nova :P

Har också tänkt att säga att jag inte har bloggen för att jag vill bli stor, inte för att få många läsare och sånt! Jag har denna blogg som en dagbok, en dagbok för att lätta lite på tankarna ibland. Har ganska mycket ångest just nu och vill egentligen bara gråta så ska sluta skriva nu, men hoppas att du har haft en bra dag om nån ens läser detta. Här kommer iaf några citat för att kanske kunna göra din dag LITE bättre! :)

KRAM


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej igen, har inte hänt så mycket sen senast.. Men har iaf skaffat nya glasögon nu! :) Har haft glasögon sen jag var ungefär 4-5 år men har egentligen aldrig trivts i dom, så jag bestämde mig i somras för att skaffa linser men det var för krångligt så jag bara slutade med glasögonen och bara struntade i det! Men har nu skaffat ett par nya (3-4 månader senare) som jag hoppas att jag trivs i. Vet dock inte om dom passar riktigt till min vanliga klädstil, brukar ju ha ett par overknee-skor, ett par jeans och en t-shirt och då tror jag egentligen inte att mina glasögon passar men vi får se!

Har iaf haft en helt ok helg, hade en riktigt hemsk ångestattack igår i ungefär 2h där jag bara låg och grät i min säng men den gick över sen och åkte då och handlade och har inte haft så många fler ångestattacker sen dess! Har blivit ganska van vid dessa attacker nu på senaste, har oftast minst en varje dag. Vet att dom inte är farliga men et känns verkligen som om jag ska dö under attacken men det känns ju bättre efteråt iaf!! Har också en del riktigt fina vänner som jag nästan alltid skriver till och stöttar mig under ångesten när jag skriver till dom. Tack alla ni fina, älskar er (på ett vänskapligt sätt :))!

Hoppas alla har haft en bra dag och nu är det bara en vecka kvar till julafton (inte för att jag längtar ):) KRAM!!

Likes

Comments

Snart är det Jullov, och även jul. Jag har alltid älskat julen, julmusiken, julmaten, alla julklappar och att se hur glad hela min släkt är. Men i år ser jag inte fram emot julen alls, har ingen lust att öppna julklappar och äta julmat! Men julmusiken kan jag inte motstå!! Musik har alltid varit mitt starka intresse, oavsett hur många år jag är så har jag alltid sjungit. Började sjunga i kör när jag var 6 år och har fortfarande ingen tanke på att sluta! Men till att komma tillbaka till julen, jag hoppas jag får lite mer julfeeling till nästa år iallafall.

Och nu har snön kommit till Uppsala också, den kom i måndags natt och det blev runt 5-10 cm (!!!) men nu har den börjat smälta så det blir väl en grön jul iår :/


Eftersom att jag älskar julmusik så tänker jag ge er 12 stycken låttips...

1. Santa's coming for us - Sia

2. Snowman - Sia

3. Snowflake - Sia

4. Ho Ho Ho - Sia

5. Underneath the mistletoe - Sia

6. Everyday is christmas - Sia

7. Mary, did you know? - Zara Larsson

8. Merry christmas everyone - Oslo soul children

9. Santa bring my baby to me - Lisa Ajax

10. Mistletoe - Justin Bieber

11. I'll be home - Meghan Trainor

12. Last christmas - Summer Camp

Hoppas alla har haft en bra dag! KRAM

Likes

Comments

Jamen vad ska man skriva? Mörkret sluter sig omkring mig extra mycket nu under vintern, det är jul, kallt ute och mycket stress. Alltså en ganska jobbig årstid för mig, iallafall om man inte kan säga att dom andra årstiderna också är det!

Men jag borde väl presentera mig själv iallafall. Jag heter Nova och jag är 12 år (född 05). Jag bor utanför Uppsala hos mina föräldrar varannan vecka tillsammans med min lillasyster. Jag har en storebror också men han träffar jag inte så ofta! Min familj består av min mamma, mammas kille, min blivande lillasyster, min lillasyster, min storebror, min pappa och mina fem husdjur.

Jag är väl en ganska deprimerad tjej antar jag, så skulle jag iallafall beskriva mig och antagligen några till skulle nog det! Jag kom in i ett självskadebeteende i början av juni 2017, men jag kom också ur det i slutet av juni. Det var iallafall vad alla trodde, jag ska skriva mer om detta i ett inlägg lite senare.

Jag har startat den här bloggen för att försöka göra mitt eget liv lite enklare genom att få skriva ur mig, men också för att visa andra att dom inte är ensamma med hur dom mår!

Jag hoppas alla får en riktigt bra dag, KRAM

#psykiskohälsa #depression #självskadebeteende

Likes

Comments