+ netgear - arlo baby monitor

Inlägget är i samarbete med Netgear.com

Är så otroligt glad för detta samarbetet då vår Arlo baby monitor redan underlättat våra liv såå mycket! Kameran är så söt med både det gröna "kaninöverdraget" som medföljer och det extra dalmatinöverdraget jag fick med hem. Det blir mer som en söt inredningsdetalj i barnrummet än en övervakningskamera :)

Kameran fungerar som så att du ställer den på ett lämpligt ställe där du får med ditt barn i bild. Vi använder den när Stella sover så vi har placerat vår på hyllan ovanför spjälsängen där man får en bra bild på Stella! Sedan laddar man ner Arlos app till sin telefon och kopplar ihop mobilen med kameran genom Wi-fi anslutning. Sedan har du övervakningen direkt i mobilen och kan gå in på appen för att se hur ditt barn har det. Flera i hushållet kan ha appen så både jag och Filip kan kolla till Stella i våra mobiler och även i vår iPad :)

Sedan finns det en mängd olika smarta funktioner som man kan använda sig av. T.ex. så är det inte bara videoövervakning utan också ljud som spelas upp. Om man inte är inne på appen så låter det från telefonen ändå ifall Stella t.ex. skulle bli ledsen. Man kan även prata med sin bebisen genom en mikrofon i appen där ljudet spelas upp i kameran inne hos bebisen :) Sedan har den en funktion där man kan välja att spela upp olika sorters ljud som vaggvisor, naturljud eller något annat ljud man själv väljer inne i appen. Kameran har också nightvision vilket gör att du enkelt ser ditt barn trotts att det är mörkt i rummet. Det smarta är att allt detta styr du enkelt från din telefon! Du behöver alltså inte gå in till kameran och sätta på nightvision eller något ljud utan allt styrs från mobilen och sätts både på och av hur enkelt som helst :) Sedan spelas allting in när du väl har ingång kameran så om något konstigt skulle hänt som man inte förstår när man kollar till sitt barn kan man bara spola tillbaka för att se hur det hände!

Kameran kommer med ett uppladdningsbart batteri som varar länge och även en monteringsplatta om du vill skruva fast din kamera på väggen istället för att ställa den någonstans :)

Du hittar kameran på Elgiganten genom att klicka HÄR

/Olivia

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg