Hej igen!
Idag var det studiedag också, låg och drog mig i sängen till kanske klockan 10 och det var jätte skönt. Sen var det bara att sätta sig med matten idag igen. Vill verkligen inte göra bort mig på provet, men ekvationer är så krångligt att inte blanda ihop alla regler tycker jag. Men jag hoppas det går bra, har fått en mer klar bild på hur det funkar!
Men nu ligger jag i sängen och tittar på Parneviks och så snart lägga mig under täcket för det är skola imorgon igen.
Vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 170 Readers

Likes

Comments

Hej igen!
Det var ett tag sen nu, det har varit mycket på gång i skolan.
Idag har jag suttit och pluggat matte hela dagen inför ett matteprov jag kommer att ha på torsdag. På onsdag är det redovisning i Bild och form och har en annan redovisning i Bildteori på torsdag också. Vi håller också på och läser en bok i engelskan som jag får kämpa igenom. På fredag ska ett arbete i Grafisk illustrationen vara klar så får se hur det blir med det... Skönt med studiedag idag och imorrn så man hinner plugga ikapp lite.
I helgen firade jag och Kevin ett halvt år tillsammans och jag fick en sen alla hjärtans dag present + halvårspresent av honom som jag blev så glad över att få!

Den luktar supergott och det är alltid kul at få parfym så man har lite variation!
Har även färgat mitt hår igen och även klippt topparna, men det hade jag inte tänkt visa för det var ingen större skillnad.
Inget intressant har hänt på sistone, vi har börjat få iordning här på tomten och om några veckor kommer huset. Kan knappt bärga mig tills jag får inreda min lilla stuga!

Likes

Comments

Hej igen!
Idag var det en helt vanlig dag, så det finns inget att berätta. Vi körde Tabata på idrotten så skippade gymmet idag.
Annars då? Har köpt Kevins alla hjärtans dag present som jag hoppas han kommer tycka om.
Inget mer att berätta, ett väldigt tråkigt inlägg men vill skriva så ofta jag kan oavsett.
Vi hörs!

Likes

Comments

Hej igen!
Nu har jag inte skrivit på ett tag, men i lördags åkte jag, nora, klara och edvin skridskor i Borås skridskor hall! De var duktiga, och jag mycket mindre duktig, har dessutom inte åkt på flera år så jag skyller på det!
Sen va vi på springrolls och åt, sen kom Edvins kusin Isak och vi satt och pratade tills alla hade ätit upp och det var dags att åka hem.
Igår var jag, mamma och pappa i Fristad på några loppisar och jag hittade 3 st LP skivor som vi köpte, en med Whitney Houston och två Toto skivor!
Idag va jag i skolan, inget speciellt med det, men nyss färgade jag håret igen i platina blont och är jätte nöjd med resultatet!

Syns inte så bra i det här ljuset, men de gula är äntligen borta och jag blev jätte nöjd!
Vi hörs!

  • 240 Readers

Likes

Comments

Hej igen!
Idag hade vi matte och sen ett kångt hål så jag, Klara, Nora, Anna, Susanna, Mona och Malin gick till Allé Terassen som är en pizzeria. Vi åt lunch där och pratade och hade jätte trevligt!

Sen hade jag lektion igen 14:15 till kl 17:00 medans alla andra åkte hem... SEGT.
Nån timme efter middagen gick jag ut för en löpningsrunda, och det kändes sjukt bra!
Vi hörs!

Likes

Comments

Hej igen!
Idag på matten jobbade jag på mer än vanligt. På simningen simmade jag tuffare och mer aktivt, allt för att tänka på annat än allt som är dåligt.
Sen på bilden va det väl som vanligt...
Men när jag kom hem så hade mamma hjort kålpudding och det var jätte gott, sen gick vi ut på promenad runt i målsryd i typ 40 minuter så det har väl varit en helt okej dag...

Kanske det mest tråkigaste och deppigaste inlägget hittills, men såna dagar finns också..
Vi hörs!

  • 256 Readers

Likes

Comments

Hej igen!
Jävligt tråkig start på veckan, hoppas det i alla fall händer nåt kul i helgen för annars kan jag säga att den här veckan är förjävlig.
Känner ingen lust till att plugga, ingen lust att bry mig och ta tag i saker...
Får hoppas det ger med sig, har även börjat känna mig tröttare och tröttare nu igen.
Alltså har jag inget positivt att skriva om så jag tänkte inte skriva allt som sänker mig för det vill ingen läsa om.

Vi hörs!

  • 258 Readers

Likes

Comments

Hej igen!
Har inte bloggat sen fredag, men var helt enkelt för trött igår och i lördags...
I lördags i alla fall var jag och kevin vakna halv nio på morgonen och kollade på brooklyn nine nine. Sen byggde han och jag en klädbyrå frpn ikea ihop - största relations testet ett par kan utsättas för.

(och säger bara det att det skulle inte gått för kevin att få ihop den utan min hjälp)
Pch i fredags mös vi hela dagen tills jag åkte, så det har varit en jätte mysig och rolig helg i falköping!

Idag var det bara en vanlig skoldag, och jag duschade för första gången i vår dusch hemma hos oss. Härligt att inte behöva duscha på badhus och i skolan......
Vi hörs!

  • 266 Readers

Likes

Comments

Hej igen!
Idag hade jag sovmorgon och började skolan klockan 12:10. Efter engelskan fick alla gå hem, förutom jag, för jag hade grafisk illustration i 2 timmar (skulle egentligen haft i 3 timmar men vi fick sluta tidigare).

Så efter att jag fick sluta åkte jag till Falköping hem till Kevin. Just nu ligger vi i hans säng och kollar på youtube, men jag kommer nog somna när som helst....

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej igen!
Idag hade jag matteprov. Det kändes bra talen 1-5 men sen 6-10 blev det så in i helvete svårt.. Hoopas på att jag i alla fall blir godkänd.
Sen åkte jag, Susanna och Malin till Stadsparksbadet. Jag och Susanna simmade en halvtimme och Malin tittade på.

Sen efter skolan svängde jag förbi Lindex och köpte trosor och en ny mascara för min jag har nu har torkat ut. Den kostade 99:-

Vi hörs!

Likes

Comments