Äntligen har han tagit körkort och äntligen slipper jag köra runt på honom. Nu är det hans tur att köra runt på mig! Nä men skönt att han en glad pojkvän, som han har längtat efter det här. Känner efter att ha åkt med honom en stund, kör han redan bättre än vad jag gör och jag har haft körkort i snart 7 månader. Aja han slog inte mitt rekord i alla fall och blev stoppad av polisen efter dryga 10 timmar med körkort!

Ha en underbar dag!

Likes

Comments

Mitt namn är AmandaPetersson och jag är 18 år gammal, fyller 19 nu i december. Jag harvalt att starta den här bloggen mestadels för att jag vill ha ettställa att skriva ut på och dela med mig av vad som hänt mig genommitt liv. Jag har varit med om vissa händelser som utformat mig tillden jag är idag. Dessa händelser har jag hållit inom mig under enväldigt lång tid, de ända som vet om allt är nog min mamma ochmin pojkvän, och jag känner nu att jag måste få ut detta. Världenmåste veta!!!!! Hahaah nä men sen kände jag att det finns säkertmassvis med tjejer, kanske även killar, som känner igen sig ochvarit med om samma sak av det jag kommer berätta. Känn er heltfrivilliga att ta kontakt och prata med mig om ni vill. Jag bitsinte! Många av mina vänner brukar säga att jag är väldig lättatt prata med och är mycket pedagogisk av mig. Vet inte om det ärhelt sant men prata med mig så får vi se vad ni tycker.

Självklart kommerinte bloggen bara handla om dåtiden, utan ni kommer även att fåfölja med lite i mitt vardagliga liv, eller lite och lite blir nogmest kanske sånt. Men kommer komma då och då stora inlägg du jagpratar ut om mig själv.

Men vad har jag förintressen egentligen? Jag har ett ganska stor utbred av intressen,liksom inga av dem hör ihop på nåt sätt. Men som många MÅNGAandra tjejer så har jag ett stort intresse för mode och smink ochlite sånt. Sen nånting som inte har nåt med det att göra ärbilar och motorer, jag är jätte dålig på det just nu menintresset är stort så håller på att lära mig massa om det ochhoppas på att nån dag köpa min egna bil som jag får mecka ochfixa med. Det tredje intresset jag har som då också är väldigtstort inom mig är fotboll. Jag spelar inte fotboll själv för jagjag har noll boll kontroll. Men jag tittar jätte gärna på fotbolloch följer ligor som Premier League, Allsvenskan och ChampionsLeague.

Förlåt för dettalånga inlägg men hoppas ändå ni tog er tiden att läsa igenomallt. Hoppas även ni kommer att vilja fortsätta att läsa minblogg. Om inte, är jag bara glad att ni ens tittade förbi.


Ha en underbar dag!  

Likes

Comments