suger på detta... men har faktiskt sommarlov så ha lite övereende pls. tänker inte skriva så mycket utan ni får nöja er med bilder :p hade iallafall en kanon midsommar, vi började lite smått hos födelsedagsbarnet Linn, så vi firade henne lite, käkade och hade allmänt kul bara, senare stack vi till Albin på fest och var där ett bra jäkla tag asså., men de var skoj, träffade bl.a Emma  som jag inte träffat sen skolavslutningen i 9an, så de var spännande :) 

är även inne på min andra jobbvecka nu, och insett att kontorsjobb samt snack om miljön inte var min grej...alls...

Min bästavän fyllde 17 hela år i Tisdags, så vi gjorde en liten surprice för henne, fikade osv. Och igår spenderade jag hela dagen på liseberg med Isabelle, Linn & Mona, och det var lika kul som vanligt att vara där!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jobb jobb jobb, det är vad mina dagar går ut på, hinner dock med att träffa mina kära vänner en hel del med, vad hade jag gjort utan dem liksom.. men jo, jobbet är helt ok, vad gör vi ens ? fotar, fikar, fotar..ah typ så!! Imorgon jobbar jag såklart inte, då det är midsommar och min älskade Linn fyller år! Så henne ska vi fira till ordentligt, och sen bjuder kvällen på sina egna överraskningar.. får se vart vi landar och vad vi hittar på :) hoppas iallafall på en kanon midsommar! ha de bra. 

Likes

Comments

... har jag 

-  umgåtts med Linn & Astrid- varit och käkat med Matilda, samt snackat med henne om allt mellan himmel och jord.

- Sovit i hovmantorp hos min älskade Eleni

- Varit på 2 studentfester 

- Kört en del bil 

- Gått ut första året på gymnasiet och tagit sommarlov

- festat en del 

- firat mormor som fyller 65 imorgon! En del av grejerna jag har hittat på under tiden jag inte bloggat.. Iallfall de grejer jag har bilder på och minns. 


Likes

Comments

jajamen! summer is here, nu är allt så himla meningslöst i skolan.. Igår hade jag alltså en lektion vilket var spanska :)) :): )) :)))) så värdelöst, idag hade jag aaaalla lektioner inställda eftersom vi inte har något att göra så hade ledigt hela dagen, haha lol vad skönt!
Känns bara allmänt onödigt att gå i skolan alls, liksom ge oss sommarlov nu istället, vi förtjänar de<333, är så himla taggad på sommaren, mmhh kommer bli bäst.

annars igår var jag och kollade på dem som skulle på balen, min fina Mikka och hennes kille Erik var där och dem var sååå fina, åh vill också gå på bal !!! 
idag bjöd vädret på regn så har alltså spenderat min lediga dag inne, framför gossip girl i princip hela dagen, men skönt ändå


Likes

Comments