Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vid barnsben är allt stort nytt och spännande, inga bekymmer att tänka på. Du växer upp och når den ålder när skolan börjar, en helt ny värd öppnas, med svårigheter, konflikter, problemlösningar osv.. När du blivit ännu äldre och ska göra viktiga val som vad vill du läsa och vad vill du jobba med i framtiden, då börjar det riktiga livet!

Men jag tror vi tänker och lyssnar allt för mycket på vår omgivning! Detta är tiden i ditt liv då du gör misstag du kommer gå fel väg du kommer snubbla men lika snabbt därefter är du uppe på benen igen, du är klokare och redo för nya prövningar... Bli kär i fel kille, göra slut, och hitta kärleken nånannanstans.. Var inte rädd för att göra fel, för en dag kommer du veta vad du vill och ha massor med erfarenheter i ryggsäcken!! Hitta dig själv!

Likes

Comments

Fredags kvällen spenderades med min kära bror och mamma i härliga Göteborg. Kvällen började med mongolisk mat och dör efter bar det av till operahuset där vi beskådade verket "Kristina från Duvemåla". Det va en fantastisk upplevelse jag sent kommer glömma och jag tackar min fina bror så hjärtligt för en underbar 18 års present❤️ Tyvärr kom jag hem och vaknade dagen efter med fruktansvärt ont i halsen, fick därefter beskedet att jag har halsfluss! Just vad jag behövde... Här kommer i alla fall lite bilder innan allt började👏


Likes

Comments

Nu är det söndag och lovet har gått allt för fort, trots det har jag haft ett underbart lov med vänner och upplevelser.:) Tankarna innan lovet var att man skulle göra sig av med alla läxor, men som vanligt sitter man här sista kvällen och pluggar för fullt! Så mycket att tänka på just nu ärligt talat det är kaos i mitt huvud. Snart klar med körkorts teorin och om bara nån vecka är förhoppningsvis körkortet i min hand.💁 Här nedan kommer bilder från Norge resan och lite annat småt

Likes

Comments

Detta inlägget vill tillängna alla er där ute, som bör ta det lite lugnt med träningen, innan det är försent.

Vår kropp behöver mat, vila och träning i rätt mängd. De flesta som tränar, tränar för deras hälsa och utseende, men vad är hälsosam träning?! Jag själv tränar inte speciellt mycket. Min träningen sker via min hobby "hästhoppning". Att ha egen häst kräver stort ansvar och är en hobby som måste genomföras varje dag! Det händer att jag ibland springer en runda och har väl gått till gymmet ett antal gånger. Trots detta mår jag super! Detta året har våra sociala medier översvämmats av träning... Hur man ska träna, vad man ska äta och dricka samt hur snygg kropp man får om man utövar dessa tränings program. Många som inte har någon annan hobby har satt träningen som en daglig hobby. Jag påstår inte att träning är en dålig sak jag avundas själv folk som årkar ta sig till gymmet några dagar i veckan. Tyvärr tror jag träningen går över styr i många fall! Hälsa är ens balans av mat, träning och vila. Här nedan har vi en snutt av en artikel från Aftonbladet, där en tjej berättar hur träningen blev som en drog.

"I dag vet jag. Jag var beroende. För tre år sedan tänkte jag på träning 24 timmar om dygnet. Hela mitt liv cirklade kring hur jag skulle kunna bygga nya muskler, bränna mer fett.

Allt började när jag hade gått ut gymnasiet och behövde något att fylla dagarna med. Muskelpumpning blev det bästa, och så småningom det enda, alternativet. Jag skrev upp mig på gymmets alla bodycombatpass samtidigt som jag kombinerade den tuffa träningen med styrkelyft. Då tyckte jag att det var skönt att röra på mig. Det fick mig att slappna av. Dessutom fanns det trevliga, roliga och hjälpsamma människor på mitt gym, jag såg fram emot att gå dit och träffa dem.

I början tyckte jag om det jag såg i spegeln, den person som bara blev mindre och mindre, men efter ett tag tyckte jag inte att det hände något med min kropp vilket ledde till att det bara blev mer och mer träning. Ett mål som från början var satt till att kunna börja tävla i fitness ändrade jag till att bara vilja gå ner i vikt ännu mer. Kanske omedvetet. Lite till. Bara det där sista kilot."

​Artikeln är skiven av Engvall Caroline och publicerades på Aftonbladet 2014

Likes

Comments

Äntligen har man blivit av med lite hår, vilket Känns helt underbart!!

Har även fått igång träningen och längtar efter resultat...

Känsla: lycklig, motiverad och målmedveten.

Likes

Comments