FanDröm

OMG! Igår hade jag min bästa dröm ever!

Bussen stannade och på kom The Dolan Twins. Omg vad ska jag göra. Jag har ju tänkt ut repliker ifall om jag skulle träffa dem någon gång, och nu har jag användning av det. Jag tog ett djupt andetag. "Hey! OMG i cant belive i stand here right besides you two." Jag kände hur mitt hjärta pumpade hårt. "Oh hey guurl!" Jag tog upp min mobil för att ta en bild. Men jag kunde inte för någon konstig anledning. Kameran fungerade inte. Istället tog jag och kramade Grayson. Ethan verkade inte vara så intresserad av mig. Det var i alla fall den bästa kramen jag någonsin fått. "So where are you from?" Grayson frågade mig. " sweden" i said. " Are you going on tour there?" I asked. " yes, about a mouth. I hope i see you then cuz then you will get more hugs." He said. " OMG I cant wait!" Jag hörde något knacka på min dörr, jag öppnade ögonen. Det var bara en dröm. Önskade pappa inte hade väckt mig. Ville det skulle fortsätta.

Hur var din bästa dröm? Kommentera här nedan.​ //Onlinexoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hey y`all! So I know many teenagers are a lot into Youtube by now. And im one of them. Its actually really fun to watch at. And i thought i could give you some examples of my favorites.

1. Dolan Twins. 1.5 million subs. They are two twins that been making Vines before they started with Youtube. They are really funny. I used to Watch them when im in a sad mood. They Always make my me happy. I have problebly Watch there videos more than 100 times, cause Like i Always replay there videos. i highly recommend them. you might also Watch there vines.

2. O2L (our second Life). 3 millions subs. its an old channel but i love them so much. They got fans all over the World. The members are Kian Lawley, Jc Caylen, Connor Franta, Ricky Dillon, Sam Poffort and Trevor Moran. They dont make any more videos any more but the channel is still on Youtube. They started 2012 and ended 2015. There videos were hilerios. The fans are missing them so much. But Kian and Jc got a channel together.

3. KianandJc. 2 million subs. They are making challenges videos together. I don know, doesent have really much to say you should go and Watch them.

So this was what i got for today if you want me to tip you about more youtubers i can deffenetly do that because i know a lot more ones. Comment then pls. I know i did this i English but i just like it. //Onlinexoxo

Likes

Comments

Hejsan hoppas ni mår bra idag! Jag är fortfarande rätt så sjuk men jag är van med det så det går bra. Idag så var jag faktiskt på någon sorts konstrunda. Man åkte runt i en lite stad till folk som hade ställt ut sin konst. Denna bilden är ifrån idag. Såklart... Denna figuren var på varenda tavla som hon hade gjort och jag tycker hon är rätt söt ändå. Konstnären verkade gilla rött. Allt hon ägde var inprincip (vet inte hur man stavar det) rött. Men jag antar att man bara kan älska en färg så mycket att allt måste vara den färgen.

Jag var hungrig innan vi skulle till en annan konst runda så jag tog en liten bulle och så tog jag med den in. Direkt när jag kom in kom det en gammal hund och hälsade på mig. Det var ju såklart för att jag hade en bulle med mig. Jag gick runt och kollade lite och hon fortsatte följa efter mig så jag bestämde mig att vara lite snäll och bjuda lite, även fast den var väldigt god. Och det roliga var att varje gång jag stannade och kollade på henne så log hon typ. Det såg verkligen ut som att hon log mot mig. "Hon tigger väldigt mycket så hon har sina knep" kom mannen som ägde hunden fram till mig och sa. Haha

Vad har ni gjort idag? //Onlinexoxo

Likes

Comments

Hej alla söta. Just nu saknar jag att ha färg i naturen. Allting är...tråkigt men det är ju början av våren så jag hoppas det kommer lite färg på bladen snart.Därför lägger jag ut denna bild från i höstas. Men iallafall just nu har jag blivit sjuk igen. Jag höll precis på att bli frisk! Ja, du kanske undrar hur jag är sjuk. Inte något stort eller så, jag är bara förskyld och snorig. En vecka till skulle jag ha blivit men istället blev jag attakerad av förskyldningsbomben. det var ju träkigt för jag har varit förskyld ungefär...HELA VINTERN!!!!!! Eller ja det känns så iallafall. Och efter lovet ska vi ha beep test (konditions test). Skit korv liksom. Varför måste jag bli sjuk nu?!Hade tänkt att jag skulle träna lite eftersom det ända jag har tränat är handboll. Vilket är jätte kul men kanske inte den bästa träningen till konditionen.

Förra året var jag också förskyld väldigt länge. Har ni också varit? Du kanske har något bra tips till mig, isåfall får du jätte gärna lämna det i komentaren här nedan.

//onlinexoxo

Likes

Comments

Glad påsk allihopa! Jag har nu officellt skapat en blogg. whoho! Jag har skapat den för att lägga ut mina bilder som jag tar dels för jag tar rätt många. Jag bär runt på min lilla Nikon kamera och fångar små ögonblick på min kamera. Men jag har också skapat denna blogg för att få kontakt med er men jag tänker inte ge ut mitt namn eller så. Inte nu iallafall. Men jag är tretton år ifall någon undra.

Jag hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg i fortsättningen. Vad ska ni göra i påsk? //onlinexoxo

Likes

Comments