Under de senaste veckorna har jag jobbat på Skånesdjurpark där jag fick karva massa pumpor. med massa menar jag typ 10 st. Detta har gjort mig till en expert, ansåg jag...men nä. När jag var hemma idag och gjorde inget (en av de negativa sidorna av sabbats år, vissa dagar har du inget att göra). Jag kände att jag måste göra i alla fall en sak så inte dagen känns meningslös och det gjorde jag. Jag karvde en pumpa och jag har aldrig varit så rädd för något jag har gjort. Nu förstår jag vad Mr Frankenstein gjorde sitt monster, detta måste varit känslan...se själv.

Likes

Comments

Många vill börjar bloggar och skriva om hur de känner och tänker på världen. Dessa personer drömer om hur deras blogg kpmmer ha miljoner av följare. Jag är en av dessa människor som drömmer av detta. Men precis som alla andra tar jag ej tag i det, tills idag. Så här har ni försök 21 av "Miriam vill starta en egen blogg" och för att vara ärlig detta är det längsta jag har kommit under alla försök.

Så vad kommer min blogg handla om? Det vet jag ej, men jag gissar på att det faller på plats efterhand jag skriver. Men som namnet säger handlar det om mitt liv under ett år och vad jag gör och tänker. Jag är 19 år och tog studenten inan sommaren och bestämde mig för att ta ett sabbats år (tror det stavas så). Så ni får följa mig i mitt vilsna år, där jag har ingen plan och ingen framtida vision. Hoppas ni gillar bloggen!

Peace out!

Likes

Comments