När mina känslor och tankar samarbetar brukar det resultera en bubblande känsla inom mig. Ett bubbel likt en ballong på väg att spricka med en produkt likt denna text nedan...
Just denna text är en kärleks-frustrations-problemlösnings-ballong som sprack och blev skriven i stunden.

Jag har ett budskap med texten, den är fri att tolkas som en vill och känner.

Jag siar om att det kommer att se ut så här, just så här, ärligt, känsligt och i stunden.
Kom alltid ihåg att jag alltid strävar efter kärlek.

Pro Tempera /

One Voice- Therese


Kära barn vad jag älskar dig! Du är fantastisk! Tack för att jag får återupptäcka vad mycket vackert livet har att erbjuda, att livet i sig är fantastiskt och att du med din närvaro påminner mig om att livet kan vara lätt, fyllt av lycka och kärlek, bara man ser med rätt ögon!

Det här är mitt barn, mitt barn vars en av sina största idoler är sin pappa.
-" Pappa gör så roliga saker med mig, ibland så jobbar vi tillsammans och då får jag låna hans skruvdragare. Den är så rolig! Den snurrar och låter, är lite tung men det klarar jag för jag börjar bli stor! Ja! Hejja mig som börjar bli stor och kan göra precis som pappa när vi jobbar tillsammans! Det är så mysigt att jobba med pappa, han är så lugn och glad då, jag märker på pappa att han har kul när vi jobbar, då har jag också kul! Jag vill alltid vara med pappa när han jobbar, för vi mår så bra då jag och min pappa. Jag vill gärna ha en egen skruvdragare att leka med, då kan jag låtsats att jag och pappa jobbar tillsammans och minnas allt roligt. Ibland vill jag inte sluta leka med skruvdragaren, ibland vill jag ha med mig den överallt, för jag vill inte sluta leka bara för att det är dags att sova eller äta. Leken är överallt, hela tiden och jag känner mig stolt när jag utvecklar nya sätt och metoder för att hantera och leka med skruvdragaren".

Mitt barn har en till idol, sin storasyster!
-"Min storasyster hon kan allt! Hon lär mig så mycket nya saker och jag blir så glad när hon gör mig delaktig i hennes lekar och delar med sig av sin kunskap. Ibland är det jättesvårt att göra precis likadant som henne, det är så pillrigt att trä pärlor på en tråd, men jag övar med min storasyster och snart kan jag precis som henne. Snart är jag lika stor, men det känns så frustrerande ibland när det inte går fast att jag övar och försöker göra precis som hon gör och beskriver. Ibland blir vi osams när jag blir så frustrerad på pärlorna så att jag kastar iväg dom, dumma pärlor som inte gör som jag vill! Dumma pärlor!
När vi leker med fantasin då känns det inte lika jobbigt, för fantasin är lätt! Jag är så bra på att fantisera och komma ihåg hur saker låter, känns och gör. Ibland leker vi att vi är tigrar i skogen, då kryper vi runt och fräser! Det är så roligt att leka fantasilekar, vi mår så bra då!
Ibland leker vi att vi är prinsessor som dansar, då har vi på oss fina fina klänningar och snurrar det snabbaste vi kan! Vi har så roligt när vi är prinsessor, våra klänningar snurrar så stort, och huvudet lika så! Vi skrattar och stojjar och allt känns så lätt och lyckligt!
När vi är prinsessor är vi lika vackra hon och jag, hon är så vacker min syster när hon har den stora snurriga klänningen på sig, det riktigt lyser "KUL" om henne! Och när hon lånar ut en av hennes vackra klänningar då blir jag precis lika vacker som henne, och jag känner hur roligt vi kommer att ha tillsammans".

-"Jag vill alltid ha på mig klänning, jag vill alltid ha med mig min skruvdragare.
Jag vet! Jag kan jobba med skruvdragaren, precis som jag och pappa gör, samtidigt som jag har på mig en stor, vacker klänning som jag och storasyster har, då blir det kul"!

Kära barn;

Mitt barn du är så stark! Du vet redan nu vad som får dig att känna lycka, vad som utvecklar dig, vad som får dig att bli arg och ledsen, vad som skapar trygghet och band mellan människor och i ditt liv.
Kära barn vad jag är lycklig att du är trygg och därför kan utforska världen och utvecklas.
Jag lovar att stötta dig i att finna lycka i livet, att upptäcka nya saker som gör dig lycklig, nya upplevelser att fylla ditt liv med.
Jag lovar att guida dig genom livets svårigheter och att alltid påminna dig om att det bara är du som har svaret på vad som gör dig lycklig, och att lyckan finns inom dig.

Jag älskar dig mitt barn!

Likes

Comments