Header

Priviously in Steal My Girl

Beatrices perspektiv

Han kollade på mig med intensiv blick så jag bet mig löst I läppen och lutade mig framåt och han gjorde precis samma sak. Vi stannade när våra läppar nästan fick kontakt. Jag kände hans andedräkt och det luktade mint som vanligt. Jag kände hur mina läppar suktade efter hans så jag kunde inte låta bli att pressa mina läppar mot hans.

När våra läppar fick kontakt kändes det underbart. Det kändes så rätt, mer rätt än något annat någonsin gjort i hela mitt liv. ”I love you” sa han mellan kyssarna. ”And I love you”. ”Us… it feels so right” mumlade han fram mellan kyssarna. ”Yeah”.

Tre dagar senare – torsdag 6 mars 2014

”Omg… so what are you gonna do on the date”? Frågade Louis nyfiket. ”We’re just gonna watch a movie at my place or at hers” sa jag. “Why aren’t you taking her out”? “Because I asked her what she would like to do and she said we could stay home and watch a movie” förklarade jag.

Jag var så himla glad över att jag och Bea hade en chans ihop. Jag längtade verkligen tills på lördag då vi skulle ha vår dejt. Just nu var jag ganska uttråkad. Jag och Louis satt i hans vardagsrum och bara pratade lite. Niall, Liam och Zayn spenderade tid med sina familjer, så det var bara jag och Louis just nu. Inte för att jag klagade för han kunde verkligen vara rolig, men allt jag kunde tänka på var Bea. ”Do you know how’s it going for Niall and Sam”? “No I don’t. Niall hasn’t told me anything” sa jag. “Me neither or any of the guys for that matter”. “Why doesn’t he tell us”? fortsatte han. “Maybe he wants to keep it for himself for a while. I mean it’s his private life”. “Since when do we have a private life from each other” sa han ironiskt.

Han hade ändå en poäng. Vi berättade mer för varandra än vad som var nödvändigt. Men det är nog för att vi står varandra så nära. Vi är ju mer som bröder än som kompisar. ”By the way… does your and Bea’s parents’ know that you’re dating”? “No, we want to keep it for ourselves for a while and see how it’s working” sa jag.

Bara för att jag och Bea var bästa vänner och älskade varandra betydde ju inte det att vi skulle klara av att vara ett par. Man vet ju aldrig, så därför bestämde vi oss för att inte berätta något för våra familjer än… i alla fall inte förens vi visste om vi funkade ihop som ett par.

Klockan var fyra och skolan var slut för dagen. Imorgon är vi lediga och det ska bli så skönt. Jag och Sam gick till min bil, hoppade in och satt oss och sen startade jag bilen och körde hemåt.

När vi var på väg hem pep min mobil till vilket betydde att jag fick ett meddelande. Men jag kunde ju inte kolla eftersom jag körde, så den som ville något fick vänta.

Jag parkerade på min hyrda parkeringsplats och sen klev vi ur bilen och gick mot porten. Samtidigt som vi gick låste jag upp mobilen för att kolla SMS:et.

From mom : 04:04 PM

Hi Honey. How are you? We miss you over here. It would be so much fun if you could sleep here from Friday to Saturday. It was your siblings’ idea they and dad and I of course wants to hang out with you. Love mom.

"Are you coming"? Frågade Sam som stod och höll upp dörren."Yeah". "My family wants me to sleep over this weekend". "So do it". "Harry and i have our date tomorrow". "Yeah right and you and Harry don't want your families to know about that yet" sa Sam. "Nope". "Just say that you already have plans and if she wonder what your plans are just say that you and i are going out with some friends from school tomorrow". "That's a great idea" log jag och låste upp mobilen och gick sen in på mina och mammas meddelanden.

To mom : 04:28 PM

I would love to, but I’ve already got plans. Sam and I are going out tomorrow with some friends from school.

From mom : 04:33 PM

Okay, have fun. Maybe you can sleep over next weekend?

To mom : 04:35

Thanks. Yeah sure I can sleep over next weekend.

"I really don't like to lie" sa jag och Sam vände sig om och kollade på mig. "You didn't have to, you could have told her that you have a date with Harry". "No way. If I told her that, she would never stop talking about it, and I don't want my family to know yet. What if we don't work as a couple". "You and Harry... Why wouldn't you?" frågade hon."Sometimes when friends become a couple it just doesn't work" sa jag. "Yeah but i really can't see that happen with you and Harry. You're like made for each other like soul mates wish means you're meant to be" wow det var inget dåligt svar från henne. "You're awesome to talk to Sam" log jag. "Well I’m doing my best" sa hon med ett stort leende. Jag vet inte vad jag skulle göra utan Sam. Hon är mitt berg eller vad man kallar det.

Jag och Louis hade spelat tv-spel i ett par timmar och nu var vi uttråkade så vi halvlåg i en varsin ände av soffan. Det var mycket roligare när de andra grabbarna var med. "Let’s go out and do something". "Like what"? Frågade Louis. "I don't know". "Well we can visit Sam and your future girlfriend" sa han med ett flin på läpparna. "Okay lets go" sa jag och reste mig upp från soffan.

En halvtimme senare parkerade jag och Louis utanför tjejernas lägenhetshus. Jag la i pengar i automaten så att bilen kunde stå i två timmar, sen gick vi in i trappuppgången. Vi gick upp för trapporna och plingade på och efter en stund öppnade Sam. ”Hi guys” sa hon glatt. ”Hi” sa jag och Louis. ”Come in” sa hon och gjorde en gest med handen. ”Thanks” sa Louis och vi gick in. ”Bea’s taking a shower” sa Sam. “Okay” sa jag och sen tog jag och Louis av oss ytterkläderna.

Vi följde med Sam in till vardagsrummet och satt oss i soffan. ”Do you want something… tea… coffee”?? “No thanks, I’m good” sa jag. “Yeah me too” sa Louis. “Okay” sa hon och slog sig ner I soffan.

Jag bestämde mig för att gå till Beas rum och vänta tills hon kom. När jag kom in i hennes rum stängde jag dörren och la mig på sängen. Jag fick syn på en tjejtidning, så jag tog den och kollade i den.

Jag hörde en dörr öppnas så jag la ifrån mig tidningen och såg Bea komma ut från sitt egna badrum med endast en handduk om sig. ”Omg… Harry” sa hon och tog ett hårdare grepp om handduken. ”I’ve already seen it” sa jag och reste mig från sängen. ”Omg that just made me more nervous” sa hon.

När jag kom fram till henne kollade jag henne djupt I ögonen. ”Don’t be nervous. You’re so beautiful” sa jag och tog hennes händer som hon hade på handduken. ”Harry… why are you here now”? frågade hon. “Well Louis and I had nothing to do, so he came with the idea that we could come here”. “Okay… are you still up for the date tomorrow”? frågade hon med oro I rösten. “Of course I am. Why wouldn’t I”? “I don’t know… I… never mind”. “No tell me” sa jag och kollade på henne. ”I guess I’m just scared that you would change your mind about us dating”. “I would never do that. I’m never ever wanted anything as much as I want you to be my girlfriend” sa jag och jag såg hur det glittrade till I hennes ögon.

Jag skulle nästan kunna drunkna I hennes underbara ögon. Hon har de vackraste ögonen jag någonsin sett. Hon ställde sig på tå och pressade sina läppar mot mina och jag kunde svära på att jag såg fyrverkerier.

När vi stod där och kysstes så tappade hon handduken vilket antagligen betydde att hon var naken. ”Don’t look” sa hon med sina läppar mot mina. ”Okay” sa jag och fortsatte blunda. Jag hade gärna kollat men jag gjorde inte det eftersom att hon bad mig att inte göra det.”Done” sa hon så jag öppnade ögonen."I'm gonna put some clothes on" . "Okay".

Hon gick till sin garderob och tog fram kläder och sen gick hon in i badrummet och stängde. Medan hon var där inne satt jag mig på sängen och kollade runt i min mobil. När hon kom ut från badrummet låste jag mobilen och la den på sängen. Hon hade på sig ett par nattshorts och en sov t-shirt och hon var extremt snygg i det. Hon skulle i och för sig till och med en sopsäck som klädesplagg.

Sådär kapitel 7. Det skulle vara kul om ni kommenterade lite mer. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Priviously in Steal My Girl

Beatrices perspektiv

När jag och Sam hade pratat ett bra tag gick jag in till mitt rum och stängde. Jag behövde vara ifred och tänka. Jag visste såklart att jag var tvungen att prata med Harry om det här, men jag klarade det inte nu. Jag älskar honom, men jag förstår inte hur jag bara kunde ha sex med honom. Vi utbytte inga ord om att vi älskade varandra eller nåt. Om det bara var nån fyllegrej för honom så vet jag inte vad jag ska göra.

Nästa dag – måndag 3 mars 2014

Jag satt i bilen på väg hem till mina föräldrar… eller hem till Beas föräldrar eftersom att mina föräldrar var där. Beas föräldrar och mina föräldrar bor grannar så de är hemma hos varandra väldigt ofta. När jag var framme parkerade jag bilen på mina föräldrars uppfart och sen gick jag till Lisas och Deans hus och ringde på.

Dörren öppnades av Lisa som hade ett stort leende på läpparna. ”Hi love” sa hon och kramade mig. ”Hi” log jag och gick in. När jag kom ut i köket sa Dean ”Hi son”. ”Hi” log jag. Beas föräldrar tyckte verkligen om mig, eftersom att de kallade mig love och son. ”Hi brother” sa Gemma och reste sig från stolen för att ge mig en kram. ”Hi sis”. När jag hade kramade Gemma kramade jag mamma och min extrapappa Robin.

”So what have you been up to latley”? frågade mamma och då kom jag att tänka på min natt tillsammans med Bea. Jag ångrade absolut inget, men jag var väldigt rädd att hon gjorde det eller att hon var för påverkad så att hon inte visste vad hon gjorde. Hon stack ju bara igår och jag tänkte då att ju skulle ge henne lite tid för sig själv, men förr eller senare var vi tvungna att reda ut det. ”Not much. I’ve been hangingo ut with the guys” sa jag. ”Not Bea”? Frågade hennes pappa Dean. ”Yes I’ve been hanging out with her too” sa jag. “Are you guys fighting”? Frågade Lisa hennes mamma för hon märkte på mig att nåt inte stod rätt till. ”No we’re not” ljög jag och hoppades verkligen att de gick på det.

Det var måndag och jag satt i bilen på väg hem till mina föräldrar. Jag hade ingen skola idag för att vi hade studiedag, så jag tänkte att jag skulle hälsa på mina föräldrar, så att jag fick tänka på annat ett tag.

Jag parkerade på uppfarten och sen klev jag ut ur bilen och gick till ytterdörren. Jag plingade på och efter en stund öppnades dörren av pappa. ”Hi princess”. ”Hi daddy” sa jag och kramade om honom.

Jag hängde av mig ytterkläderna och sen följde jag med pappa ut till köket. ”Hi” sa Gemma högt och kramade om mig, sen kramade Anne och Robin om mig och sen mamma. Jag blev helt enkelt attackerad av kramar. När alla hade satt sig ner såg jag att Harry satt där och då fick jag nästan panik. Jag ville fly där ifrån, men hur skulle det se ut när alla de andra var där. ”Why aren’t you in school”? frågade mamma. “We have a free day” sa jag simpelt och satt mig ner bredvid Harry, för det var den enda ledig stolen. Vår vänskap kändes förstörd och det var det jag hade varit rädd för hela tiden. ”Honey are you okay”? Frågade Anne.

Hon såg nog att jag såg lite orolig och ledsen ut. ”I’m fine” ljög jag och hoppades på att de skulle släppa det, men det gjorde de såklart inte. ”You can tell us all anything” sa mamma. “Oh god nothing’s wrong” sa jag surt. ”Are you two fighting”? Frågade Robin och kollade på mig och Harry. ”No” sa vi båda samtidigt. ”Then why didn’t you say hi when you came and why didn’t you hug each other like you always do”? frågade pappa oroligt och då orkade jag inte mer, så jag reste mig från stolen och skyndade mi gut till hallen för att ta på mig skorna och jackan för att sedan gå ut till bilen och åka hem.

När Bea försvann ut i hallen kände jag att jag var tvungen att gå efter, så jag struntade i allas blickar och gick. När jag kom ut i hallen hade hon precis gått ut, så jag tog snabbt på mig skorna och sprang ut. ”Where are you going”? frågade jag. “Home” sa hon och viftade med bilnyckeln.

Nej… hon skulle inte springa ifrån mig igen. Jag sprang fram till henne och tog bilnyckeln ur hennes hand. ”Stop it” sa hon och kollade på mig. ”No, we have to talk about this”. “Not now”. “Yes now” sa jag irriterat. ”I can’t do this” sa hon och tårarna började rinna. ”Please don’t cry” bad jag.

Hon kollade på mig men kunde inte sluta gråta. ”Please don’t tell me that this was only a drunk thing” sa hon med tårarna rinnandes ner för hennes kinder. ”What? Listen to me. I’m gonna be honest. I don’t regret anything we did that night because I love you. It just happened a bit wrong because I was too scared to tell you how much I love you and the alcohol made me less scared so instead for telling you I kissed you and then the other happened” sa jag.

“You love me”? “Yes more than anything. I was just too scared to tell you because I didn’t wanna lose you as my friend if you wouldn’t feel the same” sa jag ärligt. “I do feel the same for you Harry. I just didn’t tell you for the same reasons you didn’t tell me”. “Listen… I’ve been in love with you for the last two years and since then my feelings for you has just grown bigger and bigger every single day”. “I’ve been in love with you for a couple of years too” sa hon. “Before we talk more about this I have to tell you that we didn’t use any protection” sa jag.

“I know and I took the day after pill yesterday” . “Are you mad because I did that”? frågade hon oroligt. “No, we wouldn’t be ready for a baby so I’m not mad” sa jag. “So since we’ve been honest now, do you wanna go on a date with me”? frågade jag och hon log. “Yes I would love to”.

När vi hade pratat klart gick vi in till våra familjer som satt där nyfikna och kollade på oss. Vi sa att vi hade varit osams och att vi hade rett ut det. De frågade såklart vad vi var osams om, så vi ljög och sa att Bea var sur på både mig och Sam för att jag och Sam var osams och de verkade gå på det.

Efter att jag och Harry varit och umgåtts med våra föräldrar i ett par timmar skulle vi båda åka hem. Vi sa hejdå och sen gick vi ut från huset. ”Can you come to my place”? frågade Harry. “Now”? “Yeah. We need to talk about what we said before” sa han. “Okay I’ll drive there right away” sa jag.

Vi gick till våra bilar och åkte iväg. En kvart senare parkerade jag utanför Harrys hus och han stod vid sin parkerade bil och väntade på mig. jag klev ur bilen och gick fram till Harry och sen gick vi in.

När vi kom in tog vi av oss våra ytterkläder och sen gick vi in till vardagsrummet och satt oss i soffan. ”So what would you like to do on our date”? frågade han. “Just something here at your place or at my place”. “Okay”.

Han kollade på mig med intensiv blick så jag bet mig löst I läppen och lutade mig framåt och han gjorde precis samma sak. Vi stannade när våra läppar nästan fick kontakt. Jag kände hans andedräkt och det luktade mint som vanligt. Jag kände hur mina läppar suktade efter hans så jag kunde inte låta bli att pressa mina läppar mot hans.

När våra läppar fick kontakt kändes det underbart. Det kändes så rätt, mer rätt än något annat någonsin gjort i hela mitt liv. ”I love you” sa han mellan kyssarna. ”And I love you”. ”Us… it feels so right” mumlade han fram mellan kyssarna. ”Yeah”.  

Förlåt för att det har gått några fler dagar än väntat, men här är kapitel 6. Hoppas ni gillade det. Ta gärna och lämna en kommentar. 

Likes

Comments

Varning för känsliga läsare

Priviously in Steal My Girl

Harrys perspektiv

Jag satt i soffan och bläddrade mellan kanalerna medan Bea duschade. Jag började såklart tänka på mina starka känslor för henne. Jag hade lätt kunnat gå in i badrummet och duschat med henne om jag visste om hon hade samma känslor för mig som jag har för henne. Jag hörde att hon kom ut från badrummet och efter en stund kom hon in i vardagsrummet. ”Hi” sa jag. ”Hi”.

Hon satt sig i soffan bredvid mig och jag kunde inte sluta titta på henne.”What is it”? Frågade hon och kollade på mig. Jag svarade inte utan böjde mig bara fram och började pussa henne. Hon visade inget täcken på att hon inte ville så jag visade henne att jag ville kyssa henne genom att slicka på hennes underläpp. Hon tvekade inte utan särade direkt på läpparna och lät mina tunga glida in i hennes mun.

Hon la armarna om min nacke och pillade med nackhåret och jag la mina händer på hennes höfter och lyfte upp henne i mitt knä och sen placerade mina händer på hennes rygg och lät dem sakta röra sig ner till hennes rumpa. Jag slutade kyssa hennes läppar och fortsatte ner på halsen. Efter ett tag sög jag tag och hon stönade till och tog ett hårdare tag i mitt nackhår.

Jag reste på mig med henne i min famn. Hon knöt benen bakom min rygg så att hon inte skulle ramla och sen gick jag in till sovrummet. När jag kom in i sovrummet la jag försiktigt ner henne på sängen och sen ställde jag mig på alla fyra över henne.

Hon tog tag i min t-shirt och drog ner mig så att våra läppar fick kontakt. Jag fastnade i nuet och började känna på hennes kropp. Jag lät högerhanden glida över hennes ena bröst och sen ner till hennes privata ställe.

Det var helt klart alkoholen som gjorde att jag vågade göra det där.

Jag tryckte lite på shortsen på hennes privata ställe och hon stönade till lite och det gjorde bara att jag ville fortsätta mer, så jag lät min hand glida in under hennes t-shirt och upp till hennes bh. Hon fattade vad jag ville och krökte på ryggen så att jag kunde knäppa upp bh:n. Jag kunde inte dra av den eftersom hon hade t-shirten på sig, så jag började känna på ena.

Han masserade mitt bröst och så kysste han mig och jag bara njöt. Vi började gnugga våra kroppar mot varandra fast att vi hade kläder på oss och jag kände att hans penis blivit större. Jag la handen på hans kön utanpå byxorna och klämde och han stönade.

Jag drog i hans tröja och han fattade att jag ville att han skulle ta av den så han satt sig upp och tog av den och slängde ner den på golvet. Jag la mina händer på hans magmuskler och drog sakta händerna ner till hans byxkant, sen kollade jag upp på honom och han började kyssa mig.

Samtidigt som han kysste mig började han dra av mig t-shirten och samtidigt som den åkte av åkte min bh av för den hade han ju knäppt upp. Han puttade till mig så att jag hamnade på rygg på sängen och sen drog han ner mina nattshorts och trosor så att jag var helt naken. När alla mina kläder var av tog han av sig sina byxor och kalsonger och slängde iväg dem, sen la han sig över mig och kysste mina läppar.

Han började massera mitt ena bröst och kysste det andra. Efter ett tag sög han tag om bröstvårtan och jag stönade till. Han slutade kyssa mitt bröst och jag kände hur hans hand sakta gled ner till mitt privata ställe. Han höll på med handen där nere och jag visste inte vad jag skulle göra, så jag la mina händer på hans rygg och tryckte med naglarna.

Plötsligt från ingenstans kände jag hur ett av hans fingrar kom in i mig. Jag tog tag i hans hår för jag visste inte vart jag skulle ta vägen och när han började röra på fingret visste jag absolut inte vart jag skulle ta vägen.

Han drog ut fingret och började kyssa min hals och sen lämnade han ett spår av kyssar hela vägen ner till mina lår, där han stannade och började kyssa på ena lårets insida. Samtidigt som han kysste mitt lårs insida smekte han min kropp på alla ställen han kunde komma åt vilket gjorde att jag fick gåshud.

Jag stoppade honom och puttade till honom så att han fattade att jag ville att han skulle ligga på rygg. Han gjorde som jag ville och la sig på rygg. Jag kysste snabbt hans läppar innan jag började kyssa hans hals och fortsatte ner över hans magmuskler. När jag hade kysst honom ner till midjan drog jag tungan hela vägen upp igen och när jag var uppe vid halsen bet jag tag lite löst och han stönade till och började smeka min rygg och rumpa. ”Oh god I want you” sa han och satt sig upp vilket gjorde att jag automatiskt satt upp i hans knä med benen på vardera sida av honom.

Vi gnuggade våra kön mot varandra ett tag och sen lyfte han upp mig lite och sen sänkte han ner mig sakta och jag kände hur han kom in i mig. ”Oh… mhm” stönade jag och sen drog jag naglarna över hans rygg. Han vände oss om och sen la han oss ner så att han hamnade överst, sen började han jucka mot mig och efter ett tag rörde vi oss i en rytm som funkade för oss båda. Vi andades ikapp, stönade ikapp, vi var som en person.

~~~

Nästa dag – söndag 2 mars 2014

Jag öppnade sakta ögonen och såg mig om i rummet. Jag visste inte vart jag var förens jag kollade på min högra sida och såg Harry. Gårdagen kom sakta tillbaka till mig. Jag lyfte upp täcket och insåg att jag var helt naken. ”Omg” sa jag tyst och reste mig från sängen med täcket runt mig.

Jag gick runt i rummet och letade efter mina kläder. Jag hittade mina trosor och min bh och tog på mig det, sen plockade jag upp mina sov shorts och min sov t-shirt. När jag stod där gav Harry ifrån sig något morgonljud. Jag vände mig om och han kollade upp förvirrat, efter ett tag fäste han blicken på mig och jag visste inte vad jag skulle göra.

Jag stod där i bara bh och trosor och han stirrade på mig. ”We…” började han och jag avbröt honom. ”Uhm… I… need… Sam needs me” fick jag fram till slut och vände mig om för att gå ut från rummet, men då gick jag rakt in i dörren som var stängd. ”Omg are you okay”? Frågade han.

Jag vände mig om och han hade rest sig från sängen och han var naken. Han hade nog inte insett det än. Jag vände på huvudet åt andra hållet och jag hörde honom säga ”Wait… don’t go we have to talk about this. I’m gonna put on some clothes” sa han och jag hörde att han gick runt i rummet. Jag fick panik och lämnade rummet och gick till min väska som var i hallen, tog på mig vanliga kläder och sen ytterkläder. ”Wait” hörde jag Harry ropa, men jag struntade i det. Jag öppnade dörren och sprang ut till min bil och åkte hem. Jag klarade inte det där just nu. Mest av allt var jag rädd att höra att han var för alkoholpåverkad och inte visste vad han gjorde.

Jag parkerade utanför mitt lägenhetshus och kom att tänka på att vi inte ens skyddade oss. Tänk om jag blev med barn. Jag klev ur bilen med en miljon tankar i huvudet och sen gick jag in i trappuppgången.

”Hi” ropade jag när jag kom in. ”Hi I’m in the kitchen” ropade Sam. Jag tog av mig ytterkläderna och gick ut till köket. ”How was your date with Niall yesterday”? “It wasen’t a date but it was great” flinade hon. “Well tell me” sa jag nyfiket och satt mig på en köksstol. ”Well we kissed and he stayed the night and we said I love you to each other and we’re… I think we’re like together”. “You don’t know if you’re together? It sounds like you are” sa jag. “Well none of us asked”. “Okay, well ask him next time you see him”. “Okay I will do that” sa hon. “So what did you and Harry do”? frågade hon och då fick jag panik. ”Uhm you know the usual. Watch movies, eat dinner and laughing” ljög jag. Eller egentligen ljög jag ju inte. Vi hade ju gjort det där, men det fattades mycket till historien.

När jag och Sam hade pratat ett bra tag gick jag in till mitt rum och stängde. Jag behövde vara ifred och tänka. Jag visste såklart att jag var tvungen att prata med Harry om det här, men jag klarade det inte nu. Jag älskar honom, men jag förstår inte hur jag bara kunde ha sex med honom. Vi utbytte inga ord om att vi älskade varandra eller nåt. Om det bara var nån fyllegrej för honom så vet jag inte vad jag ska göra. 

Okej... ehmm... hejdå

Likes

Comments

Priviously in Steal My Girl

Beatrices perspektiv

“Can you give me another chance to fix a good date for you”? frågade Sam när vi satt I soffan, kollade på tv och åt glass.“No way”. “Oh come on”. “I said no way so don’t even think about it” sa jag irriterat och stirrade ut henne. “Okay, okay but stop staring at me. It gives me the creeps”.

När vi hade ätit upp glassen satt vi på en film. Den hette 7500 och det handlade om något flygplan. Den sågs som Thriller och skräck eller något sånt.

Åtta dagar senare - lördag 1 mars 2014

Det var äntligen lördag igen. Idag skulle jag till Harry och stanna där tills imorgon. Anledningen till att jag skulle sova över var så att Sam fick ha lägenheten själv. Hon och Niall skulle umgås ”dejta” vilket jag kallade det och de är ju in love, så jag tänkte att jag kunde hålla mig undan.

Klockan var runt ett på eftermiddagen och jag satt i bilen på väg till Harry. När jag var framme tog jag väskan ur bagaget och sen gick jag fram till dörren och ringde på. "Hi" sa Harry glatt när han öppnat och sen drog han in mig i en kram. Som vanligt andades jag in hans underbara lukt, men diskret så att han inte märkte nåt.

När jag kramade om Bea andades jag in hennes underbara lukt. Men så att hon inte märkte. Hon var så underbar. Hon var snäll, vacker, rolig och en helt underbar person och allt jag ville var att hon skulle vara min.

Efter ett tag insåg jag att vi hade kramats längre en vad kompisar gör, så jag drog mig ur kramen så att hon inte skulle misstänka nåt. "So Sam and Niall" sa jag för att börja en konversation. "Yeah. I think they look good together" log Bea. "Yes they do. I hope they become a couple" sa jag. "Yeah me too".

När klockan var fyra gick vi ut till köket för att börja med tackosen. Bea fixade grönsakerna medan jag fixade resten. ”I love tacos” sa hon. ”Yeah me too”.

~~~

Klockan var runt fem när tackosen var klar. Vi la upp mat på en varsin tallrik och sen tog vi ett varsitt glas vin och sen tog vi med det in till vardagsrummet så att vi kunde se på film. Det var nån film som gick på tv. Jag visste inte vad den hette, men den verkade bra och det verkade vara drama. "Thanks for the dinner" sa Bea och log sitt underbara leende. "You welcome" log jag.

När vi hade ätit upp gick vi ut med tallrikarna och besticken och sen tog vi med oss vinet in till vardagsrummet.

När vi satt i soffan och drack vin och kollade på tv:n så kollade vi även i gamla fotoalbum. ”Omg look how little we were” sa jag och pekade på kortet jag menade. ”Yeah. We were like five there” sa han. “Yeah” skrattade jag.

Det fanns så mycket bilder på mig och Harry tillsammans, men det var ju för att vi varit kompisar sen vi var bebisar. ”I’m so happy I grew up with you as my best friend” sa Harry. “I’m happy of that too”. “Do you want more vine”?“Yes please” sa jag och han hällde upp vin åt mig.

Vi var inne på vårt fjärde glas vin och man började allt känna av det. Eller jag började känna av det för två glas sen, eftersom att jag dricker så sällan. ”Do you wanna watch another movie”? frågade han när vi hade kollat klart I albumet. ”Sure”.

Han satt på en film med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Jag hade sett den filmen förut och den var bra. ”Adam Sandler is such a good Actor” sa Harry. “Yes he is”.

Vi kollade på filmen och när vi var ungefär halvvägs började vi på vårt femte glas vin. ”Should we really drink more”? frågade jag. “Maybe not” sa han och kollade in I mina ögon. ”Can I borrow the shower”? frågade jag när filmen var slut. ”Of course”.

Jag gick och hämtade nattkläder i min väska och sen gick jag in i badrummet och låste om mig. Jag satt upp håret i en knut på huvudet och sen klädde jag av mig och hoppade in i duschen. Jag har ingen lust att blöta ner håret ljust nu och dess utom tvättade jag håret igår kväll.

Jag satt på vattnet och lät det varma vattnet rinna längs min kropp, sen tvålade jag in mig och så duschade jag av mig. När jag hade duschat klart torkade jag mig och sen tog jag på mig mina nattkläder som bestod av en t-shirt och ett par mjukisshorts.

Niall och jag satt i soffan hemma i min och Beas lägenhet och skrattade ikapp. Vi hade så roligt tillsammans och jag kunde knappt fatta hur mycket jag älskade honom. ”You’re staring at me”. ”I’m sorry” sa jag och vände ner blicken i mitt knä och så kände jag hur jag började rodna. ”Hey…” sa han och jag kollade på honom. ”Can I stay here tonight”? fortsatte han.

Jag svalde ner klumpen jag hade I halsen innan jag svarade. ”Yeah sure” försökte jag säga normalt, men det skar sig lite. Han flinade åt mig och tog min hand. Jag kände paniken som steg inom mig. Jag var så nervös så att jag blev lite yr i huvudet.

Han drog mig närmre och kollade på mig. ”Why are you so nervous”? När han frågade det blev jag ännu mer nervös eftersom att han såg att jag var nervös. ”I’m… I… I…” stammade jag men kom av mig i samma sekund som jag kände hans läppar mot mina.

Jag slöt ögonen och bara njöt av stunden. Hans läppar var så lena och mjuka och kyssen var så underbar och jag ville aldrig att den skulle ta slut. Jag kände att han la sina händer på min rygg för att kunna trycka mig närmre. När jag var ännu närmre honom la jag mina händer på hans axlar.

Vi avslutade kyssen när vi behövde hämta andan, men våra ansikten var fortfarande nära varandra. Det var nog bara några centimeter mellan våra läppar. ”I love you” fick jag ur mig och sen knep jag ihop ögonen för jag var rädd över vad han skulle säga. ”I love you too” hörde jag och sen var våra läppar sammankopplade igen. Han lät sig falla bakåt ner i soffan med mig över sig och där låg vi och kysstes länge.

Jag satt i soffan och bläddrade mellan kanalerna medan Bea duschade. Jag började såklart tänka på mina starka känslor för henne. Jag hade lätt kunnat gå in i badrummet och duschat med henne om jag visste om hon hade samma känslor för mig som jag har för henne. Jag hörde att hon kom ut från badrummet och efter en stund kom hon in i vardagsrummet. ”Hi” sa jag. ”Hi”.

Hon satt sig i soffan bredvid mig och jag kunde inte sluta titta på henne.”What is it”? Frågade hon och kollade på mig. Jag svarade inte utan böjde mig bara fram och började pussa henne. Hon visade inget täcken på att hon inte ville så jag visade henne att jag ville kyssa henne genom att slicka på hennes underläpp. Hon tvekade inte utan särade direkt på läpparna och lät mina tunga glida in i hennes mun. 

Okej hoppas ni gillade kapitlet. Ta och kommentera vet jag, det gör som vanligt mig glad 😊

Likes

Comments

  Priviously in Steal My Girl

Beatrices perspektiv

Kvällen kom och jag var fortfarande inne i mitt rum med stängd dörr. Jag var besviken på både Sam och Harry. Harry var ju inte här så honom var det lätt att undvika just nu, men eftersom att Sam och jag bodde tillsammans så undvek jag henne genom att vara inlåst i mitt rum.

Det knackade på min dörr och sen hörde jag en låg röst säga ”Bea I’m so sorry please forgive me”. “Of course I forgive you Sam but this is not okay. It makes me sad when my two best friends fight”. “I know and I’m really, really, really sorry”.

Jag reste mig från sängen och gick till min dörr, låste upp och öppnade. När dörren var öppen stod Sam där och kollade på mig. ”I’m gonna talk to Harry and sort this out” sa hon. “Good”. “Can I get a hug”? “Sure” sa jag och drog in henne I en kram.

Två dagar senare – fredag 21 februari 2014

Klockan var sex på kvällen så det var bara en timme tills dejten skulle börja och jag visste inte vad jag skulle ha på mig. Efter mycket om och men tog jag på mig ett par jeans, en T-shirt och en kofta över det. När Jag var klar gick jag ut från mitt rum. "You can't wear that on a date" sa Sam. "Yes I can" sa jag. "No because it will look like you don't wanna be on the date". "Well I really don't want to go on this date". "Why did you change your mind then"? Frågade hon. "Because I need to get over Harry, but I changed my mind about this date". "You can't change your mind. Adam is a nice boy and he don't deserve to not get this date that you said yes to" sa hon envist. "Fine I'll go... but I'm gonna wear this" sa jag och vände mig om och gick till badrummet.

När klockan var fem i sju stod jag utanför restaurangen och väntade på Adam. Jag hade aldrig träffat honom men jag visste hur han såg ut för Sam visade en bild på honom och hon sa att han hade sett en bild på mig. "Hi you must be Beatrice" sa någon.

Jag vände mig om och såg att det var Adam. "Yes and you must be Adam" sa jag."Yes, nice to meet you" och med det sträckte han fram handen. "Nice to meet you too" sa jag och skakade hans hand.

Vi gick in på restaurangen och satt oss vid ett bord. Efter ett tag kom det en servitör och tog vår beställning. "So tell me a bit about yourself" sa Adam. "Okay well... umh... I'm still in school, I live with my best friend Sam and I love to see my family and friends. How about you"? "I'm done with school. I am painting houses and stuff. I live alone and my family is really annoying. I don't really like my family, but I like my friends". Tyckte han inte om sin familj? "Why don't you like your family"? Frågade jag nyfiket. "Well I just don't. They are embarrassing and I just don't fit whit them".

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att inte gilla min familj. Om Adam inte tyckte att han passade in borde han säga det till sin familj. "If you feel like you're not fitting in tell them" föreslog jag. "No because I hate my family and I don't wanna hang out with them at all. I hate them more than my worst enemy" sa han på ett surt och snobbigt sätt. "Okay this date is over" sa jag och reste mig från stolen. "We haven't even got the food yet" sa han. "Here's for my food... goodbye" sa jag när jag lagt pengar för min mat på bordet.

Jag lämnade restaurangen och gick till bilen. När jag kom till bilen satt jag bara och funderade lite. Den killen var långt ifrån min typ. Jag startade bilen och åkte hemåt. ”Why are you already home”? frågade Sam när jag kom innanför dörren. ”Because Adam is far away for being my type and this must be the world’s worst date ever” sa jag och tog av mig jackan och skorna. “What did he do”? “Well he talked about how much he hates his family. He even said he hate his family more than his worst enemy. Family is the most important thing for me, so that date sucked” sa jag och la armarna I kors over bröstet. “Okay I understand that. I can fix a new date with another friends, friends, friend”.“No thanks. I do not want your help with dating” och med det gick jag raka vägen in till mitt rum.

Jag la mig på sängen med mobile I handen. Jag gick direkt in på Facebook och kollade runt lite. Efter ett tag insåg jag att det var tråkigt så jag låg och kollade upp i taket istället.

Jag hörde att det knackade så jag vände huvudet mot min öppna dörr. Sam stod där. Hon hade knackat på dörrkarmen. ”I’m sorry the date was bad, but to be fare you didn’t want to go” sa hon I försvar. “It’s okay and true” flinde jag.

Jag och killarna satt i min soffa. Det var knäpptyst tills Louis sa. ”Just tell her”. ”Tell her”? “Tell Bea you’re in love with her” fortsatte Niall. “No”. “Why not? You are in love with her and you’re so jealous that she’s on a date tonight” sa Zayn. “Well I don’t want to ruin our friendship” sa jag med en suck. “Well do you want to see her with another man”? frågade Liam. Till den frågan var svaret helt klart nej. Det var väl klart att jag inte ville se henne med en annan kille. Jag är ju kär i henne och jag vill ju ha henne.

Jag tog upp mobilen ur fickan och killarna kollade på mig. ”What are you doing”? Undrade Niall. “I’m gonna text Bea and see how the date went”. To Bea 08:11 pm. Hi. How was your date?

När jag hade skickat messet väntade jag på att hon skulle svara. Ungefär tio minuter senare svarade hon. From Bea 08:20 pm. Hi. It was a horrible date. To Bea 08:21 pm. I’m so sorry. From Bea 08:23 pm. It’s okay. “Can’t you just tell her how you feel? This is ridiculous” sa Louis irriterat. “I told you I don’t want to ruin our friendship”.

“Can you give me another chance to fix a good date for you”? frågade Sam när vi satt I soffan, kollade på tv och åt glass.“No way”. “Oh come on”. “I said no way so don’t even think about it” sa jag irriterat och stirrade ut henne. “Okay, okay but stop staring at me. It gives me the creeps”.

När vi hade ätit upp glassen satt vi på en film. Den hette 7500 och det handlade om något flygplan. Den sågs som Thriller och skräck eller något sånt. 

Förlåt för att det blev ett kortare kapitel. Ni får väldigt gärna kommentera, det gör mig glad.

Likes

Comments

Priviously in Steal My Girl

Beatrices perspektiv

Jag satt mig bredvid Gemma vid bordsgaveln. "I heard that you and Sam sleept at Harrys place tonight" sa Gemma. "Yeah. We ate dinner and drank vine so we stayed the night". "Did you all have fun"? Frågade pappa. "Yes we had" log jag. "So have you met any boy who stole your heart"? Frågade Gemma. "No I haven't" ljög ja för egentligen så hade ju Harry stulit mitt hjärta. "But I'm gonna date" la jag till."You are" sa mamma och såg ut som ett frågetecken."Yes". "Who are you gonna date"? Frågade pappa. ”Sam’s friends friends friend” sa jag. Sam nämed den killen förut och jag sa nej, men jag har ändrat mig nu. Jag kan inte fortsätta vara olyckligt kär i Harry som är min bästa vän.

Fortfarande söndag 16 februari 2014

”You have to come and see my school project. I got an A” sa Carlos min minsta bror. ”Okay” sa jag och reste mig från stolen och följde med honom till hans rum på övervåningen. ”Wow” sa jag när jag såg modellen som föreställde jorden. Den var verkligen fin och bra gjord. ”I get why you got an A” sa jag stolt. “You do”? “Of course, that is amazing” log jag och han kramade om mig. “I love you sis”. “I love you too bro”.

När jag hade kollat på Carlos projekt så gick vi ner till köket igen. ”What did you think”? Frågade pappa och syftade på Carlos projekt. ”It was amazing. He totally deserved that A”. ”Yes he did” log mamma stolt.

Efter att ha varit hos mina föräldrar i lite mer än två timmar ringde Sam. ”Hi Sam” svarade jag. ”Hi. I was wondering if you could come and get me in town”? “Yeah sure, but it take around fifteen minutes”. “That’s okay. I’m waiting outside Starbucks”. “Okay, see you soon” sa jag och sen la vi på.

Jag la ner mobilen i fickan och sen sa jag till de andra ”I have to go. I’m gonna pick Sam up in town”. “No don’t leave yet” sa Connor. “I have to” sa jag. “No” sa Carly. “You know I’ll come back another day”. “Yeah but we want you to stay longer” sa Carly. “I know you do. How about I’m coming back tomorrow”. “Yes and you can eat dinner here” sa mamma. “Sure” log jag och mina tre syskon blev helt till sig av lycka.

~~~

En kvart tjugo minuter senare stannade jag på vägen utanför Starbucks. ”Hi” sa Sam när hon satt sig i bilen. ”Hi” sa jag och körde iväg. ”What have you done when I was in town”? “I went to my parents’ house. I stayed there until I came here to pick you up”.“Okay. Did you have fun”? “Yes I had fun”.

När vi kom hem började vi laga mat. Vi lagade pytt i panna. När det var klart tog vi med oss maten in i vardagsrummet så att vi kunde kolla på tv. Jag bläddrade genom kanalerna och stannade när jag fick syn på The big bang theory. "Oh I love this program" sa Sam. "Me too".

~~~

Kvällen kom och klockan var tio. Det var dags att gå och lägga sig eftersom att skolan skulle börja åtta imorgon. Jag gick in till mitt rum och bytte om till sov kläder och sen gick jag till badrummet för att borsta tänderna och gå på toa. "Goodnight" sa jag när jag var på väg in i mitt rum igen. "Goodnight" sa Sam.

Tre dagar senare - onsdag 19 februari 2014

"Okay so your date with Adam starts seven o'clock on Saturday" sa Sam när vi gick genom skolans korridorer. "Okay". "You don't want to go on this date". "Is it that obvious"? Frågade jag. "Oh yeah". "You really don't have to go on the date. You don't have to". "It's okay I'll go" sa jag fast egentligen ville jag ju inte. Mitt hjärta var ju Harrys. Han hade helt enkelt stulit det, men jag måste gå vidare. Jag vill inte förlora honom som vän bara för att säga att jag är kär i honom.

När vi var framme vid våra skåp hämtade vi våra väskor och sen gick vi ut från skolan och gick till bilden. "Can we stop at Starbucks and buy a smoothie"? Frågade hon. "Oh smoothie. I haven't drank that for so long... and yes we can stop and buy smoothies".

Fem minuter senare stannade jag utanför Starbucks. Jag Stannade i bilen medan Sam gick in och köpte en varsin smoothies åt oss. När Sam kom tillbaka hade hon köpt en Jordgubbssmoothie till mig och en med banan till sig själv. ”Here you go” sa hon och räckte över jordgubbssmoothien till mig. ”Thanks” log jag.

När vi parkerade bilen utanför vårt lägenhetshus var klockan nästan halv fem. När vi kom upp till vår lägenhet gick vi direkt ut till köket och började med maten. Vi lagade spagetti och Bolognas. Det dröjde inte länge innan maten var klar, så jag dukade snabbt fram tallrikar, bestick och glas på köksbordet. När maten var klar ställde vi kastrullen med spagetti och grytan med Bolognas på bordet och sen satt vi oss och åt.

Mitt i maten ringde det på dörren. ”I’ll take it” sa jag och reste mig från stolen och gick ut till hallen. Innan jag öppnade kollade jag i tittögat och det var Harry som stod utanför. ”Hi Harry” sa jag glatt när jag öppnade. ”Hi” sa han med ett inte glatt ansiktsuttryck. ”Is something wrong”? Frågade jag. ”Well you tell me. I heard that you’re going on a date with someone you don’t know”. ”Yes”. ”Are you out of your mind. What if he’s dangerous”? ”Sam have met him and she says he’s nice” sa jag. “And what if he’s not”? “Well I’m gonna meet him so I’ll find out”.

Han såg verkligen inte glad ut. Han kunde väl åtminstone verka glad ör min skull även om inte jag var speciellt glad för min egen skull. ”Well do you wanna come inside”? frågade jag. “Yes”, han gick in och tog av sig skorna och jackan och sen följde han med mig ut till köket. ”You can take some food if you want” sa jag åt honom och sen satt jag mig på stolen jag satt förut. ”Hi Harry” sa Sam. ”Hi”. ”What’s wrong”? Frågade Sam som direkt hörde på Harrys tonläge att något var fel. ”What’s wrong is that you’re letting Bea go on a date with someone you set her up with and you almost don’t know him yourself” sa han surt. “Wow… first of all I have meet him many times and second of all it’s none of your business” sa Sam surt. “Maybe it is because Bea’s my best friend and I don’t want anything to happen to her” sa han argt med höjd röst.

Undrar om det bara var jag som kände på mig att det här inte skulle sluta bra? ”Just be happy for her don’t be a dick head” skrek Sam. “I’m a dickhead? What about you. You’re worse”… ”OMG ENOUGH… STOP YELLING AT EACH OTHER. WHAT THE HELL… YOU’RE BOTH MY BEST FRIENDS AND I CAN’T STAND IT WHEN YOU’RE SCREAMING AT EACH OTHER” skrek jag. Men jag skrek ju för att få tyst på dem.

Harry och Sam kollade förvånat på mig. Jag förstod ju varför, jag skrek ju aldrig och helt plötsligt gjorde jag det. De var helt enkelt inte vana vid det, så de blev nog lite chockade. ”Great I’m leaving bye” sa Harry och pussade mig på huvudet. ”Bye” han jag säga precis innan jag hörde ytterdörren slås igen. ”Bea I’m sorr”… ”Don’t” sa jag surt och tog med mig tallriken, besticken och glaset till diskbänken och sen gick jag till mitt rum.

Kvällen kom och jag var fortfarande inne i mitt rum med stängd dörr. Jag var besviken på både Sam och Harry. Harry var ju inte här så honom var det lätt att undvika just nu, men eftersom att Sam och jag bodde tillsammans så undvek jag henne genom att vara inlåst i mitt rum.

Det knackade på min dörr och sen hörde jag en låg röst säga ”Bea I’m so sorry please forgive me”. “Of course I forgive you Sam but this is not okay. It makes me sad when my two best friends fight”. “I know and I’m really, really, really sorry”.

Jag reste mig från sängen och gick till min dörr, låste upp och öppnade. När dörren var öppen stod Sam där och kollade på mig. ”I’m gonna talk to Harry and sort this out” sa hon. “Good”. “Can I get a hug”? “Sure” sa jag och drog in henne I en kram. 

Sådär kapitel två, hoppas ni tyckte om det. Ni får väldigt gärna kommentera 😊

Likes

Comments

Lördag 15 februari 2014

”Sam are you ready to leave”? ropade jag från hallen där jag stod fullt påklädd. Det var februari och det var snö och svinkallt ute. ”Yes Almost” ropade hon från sitt rum.

När hon äntligen kommit ut till hallen och klätt på sig ytterkläderna lämnade vi vår lägenhet för att åka till Harry. Det var inte bara vi två som skulle komma, även Liam, Louis, Zayn och Niall skulle komma vilket skulle bli kul.

När vi kom ut från trapphuset gick vi till parkeringen där min bil stod. Jag låste upp bilen och vi hoppade in och satt oss. ”Omg it’s so cold” sa Sam. “It’s getting warmer soon” sa jag och startade bilen och satt på värmen.

När vi hade åkt i typ tio minuter parkerade jag utanför Harrys hus. Vi klev ut ur bilen och gick direkt till bagaget för att ta våra väskor. Vi skulle nämligen ha lite fest med god mat och lite dryck, så vi skulle stanna där över natten, för jag kunde ju inte köra hem efter.

Jag slog igen bagageluckan och Sam tryckte på knappen på dosan hon hade i handen och bilen låstes. När vi kom fram till dörren tryckte jag på ringklockan. Det dröjde inte länge fören dörren öppnades av en glad Louis. Den killen gillade alla, så vitt jag vet. ”Hiiiii” sa han och kramade om mig och Sam samtidit. ”Hi” sa vi.

När han släppt oss ur kramen gick vi in. Vi hängde av oss jackorna och tog av oss skorna, sedan följde vi med Louis in till vardagsrummet där vi möttes av Niall och Zayn. ”Hi” sa vi till varandra. ”Where’s Harry and Liam”? Frågade Sam. “They’re in the kitchen” svarade Niall.

Jag lämnade vardagsrummet och gick till köket. ”Hi” sa jag och både Harry och Liam vände sina huvuden mot mig. ”Bea” sa Harry glatt och log ett stort leende. Sedan kom han snabbt fram till mig och omfamnade mig.

När vi kramade varandra passade jag på att dra in lite av hans lukt, lite diskret såklart. Han luktade så himla underbart.

När maten var klar satt vi i vardagsrummet och åt. Till maten drack vi vitt vin. ”When are you guys going on tour again”? frågade Sam. “The tour start in the middle of mars, we haven’t got the date yet” sa Zayn. “Okay”.

~~~

Natten kom och det var dags att gå och lägga sig. Jag och Sam hämtade våra väskor och gick upp till övervåningen. När vi kom in i gästrummet vi brukade sova i stängde jag dörren. Vi gick till en varsin sida av dubbelsängen och ställde våra väskor på sängen. Jag packade upp tandborste, tandkräm sov t-shirt hårborste och tandtråd och Sam packade upp ungefär samma saker som jag. Vi bytte om till det vi skulle sova i och sedan gick vi in till badrummet som tillhörde rummet vi skulle sova i.

Vi borstade tänderna och sedan gick vi ut till sovrummet igen. Vi bäddade upp sängen för att sedan gå och lägga oss. Precis när vi lagt oss i sängen med täcket över oss knackade det på dörren. ”Come in” ropade jag och dörren öppnades och in kom Harry. ”Hi” sa han. ”Hi” sa jag och Sam. ”I was just gonna say goodnight” log han. “Okay… well goodnight” sa Sam oh släckte lampan på sin sida av sängen. ”Goodnight” log jag. ”Goodnight” log han och sedan lämnade han rummet och stängde dörren.

Nästa dag - söndag 16 februari 2014

Jag vaknade av att solen smög sig in i springorna i persiennerna. Jag gnuggade bort sömnen i ögonen och sedan tog jag mobilen från nattduksbordet, klockan var halv nio. Jag drog av mig täcket och sedan gick jag upp och bytte om från natt t-shirten till mina vanliga kläder, sedan lämnade jag rummet för att gå ner till köket.

När jag kom ner till hallen hörde jag att det prasslade ute i köket och när jag kom dit stod Niall där med en macka i munnen och så stekte han ägg och bacon. Den killen älskar verkligen att äta. ”Good morning” mumlade han med mackan i munnen. ”Good morning” skrattade jag och gick och satt mig vid bordet där det mesta man kunde tänka sig äta till frukost redan var framdukat.

Jag hällde upp yoghurt i en skål och sen bredde jag en macka och så hällde jag upp juice i ett glas. När Niall var klar med sina ägg och bacon kom han och satt sig på stolen mitt emot mig och sen åt vi. Alla de andra sov fortfarande och vi var hungriga, så vi orkade inte vänta. Vem visste när de skulle vakna.

När jag och Niall åt frukost skrattade vi massor. Efter tjugo minuter en halvtimme kom Harry, Zayn och Sam ut i köket. ”What’s so funny”? Frågade Harry när han, Zayn och Sam satt sig ner runt bordet. ”Nothing” flinade Niall och sen flinade jag.

~~~

Efter frukosten gick Sam och jag upp för att borsta tänderna. När vi kom in i gästrummet vi sovit i stängde Sam dörren och sen gick vi in i badrummet som tillhörde rummet."You should tell him" sa Sam. "Tell who what"? "Tell Harry you're in love with him" sa hon och gav mig en blick som sa att jag var knäpp som inte fattade vad hon menade."I don't want to ruin our friendship" sa jag."Well then star date someone". "Why"? Frågade jag korkat. "Because maybe you fall in love with someone else so you don't have this feelings for Harry anymore"."I don't feel like dating" sa jag. "Okay so do it anyway" sa hon och började borsta håret.


När jag hade borstat tänderna och håret gick jag ut till rummet. Jag tog upp min väska från golvet och ställde den på sängen och sen började jag packa ner.

Efter en liten stund kom Sam ut från badrummet och började packa ner sina saker.
"I just got a text from Penny, she want to meet me in town. Do you wanna come too"? Frågade Sam."Thanks but no. I don't feel for it" sa jag och drog igen dragkedjan på väskan."Okay".


Vi bäddade sängen och sen gick vi ner till hallen oh ställde våra väskor där oxh sen gick vi in till vardagsrummet där killarna var.
"Hi guys" sa Sam när vi gick in i rummet."Hi" log de alla fem.


Jag och Sam slog oss ner i soffan. Jag mellan Louis och Zayn och Sam i kanten av soffan bredvid Niall.
"So what happens today"? Frågade Harry och kollade på mig och Sam."Well I'm gonna meet Penny in town" sa Sam."And I'm going home after droping Sam of in town" sa jag."Why? Just come back here" sa Liam."No i'm gonna go home and later i'm going to my parents'"."Okey. If you change your mind you can always come" sa Harry."I know" log jag.


När klockan närmade sig halv tolv skulle jag och Sam åka. Vi tog på oss ytterkläderna och sen sa vi hejdå till grabbarna. När vi kom fram till bilen klickade jag på den dosan med bilnyckeln och bilen blinkade till. Sam gick fram till bagaget och öppnade och la in sin väska. När jag hade lagt in min hoppade vi in i bilen och åkte mot stan. "Bye" sa Sam och vinkade när hon stängde bildörren. "Bye" vinkade jag och sen åkte jag.


Jag bestämde mig för att åka direkt hem till mamma, pappa och syskonen istället för att åka hem först.

Efter en kvart parkerade jag på uppfarten till huset. Jag öppnade bildörren, gick ut och stängde, sen gick jag fram till dörren och plingade på.

Det dröjde inte länge fören dörren öppnades. ”Beatrice” sa min syster Carly glatt. ”Hi” log jag och kramade om henne. ”I didn’t know you were coming” sa hon. “It’s because I decided it this morning” log jag och gick in och hängde av mig ytterkläderna sen gick jag och Carly ut till köket där mamma, pappa mina två småbröder och Harrys föräldrar och syster var. ”Hi honey” log mamma stort och reste sig från stolen för att krama om mig. ”Hi”.

Efter att mamma nästan hade kramat ihjäl mig kramade jag om pappa och bröderna, sen Gemma, Anne och Robin. ”It’s nice to see you” sa Anne med ett leende på läpparna. ”Thanks and the same to you”.

Jag satt mig bredvid Gemma vid bordsgaveln. "I heard that you and Sam sleept at Harrys place tonight" sa Gemma. "Yeah. We ate dinner and drank vine so we stayed the night". "Did you all have fun"? Frågade pappa. "Yes we had" log jag. "So have you met any boy who stole your heart"? Frågade Gemma. "No I haven't" ljög ja för egentligen så hade ju Harry stulit mitt hjärta. "But I'm gonna date" la jag till. "You are" sa mamma och såg ut som ett frågetecken. "Yes". "Who are you gonna date"? Frågade pappa. ”Sam’s friends friends friend” sa jag. Sam named den killen förut och jag sa nej, men jag har ändrat mig nu. Jag kan inte fortsätta vara olyckligt kär i Harry som är min bästa vän. 

Sådär kapitel 1. Hoppas ni gillade det 😊 p.s. förlåt om det var stavfel, jag orkade inte rätta. 

Likes

Comments

Prolog

I den här novellen kommer ni att få följa Beatrice och hennes bästis Samantha. Novellens huvudperson är Beatrice så Samantha kommer inte ha lika många egna perspektiv.

Beatrice Walker även kallad Bea är 20 år gammal. Hon föddes 7 mars 1994 klockan 22:34. Hon har mörkbrunt hår, blå ögon och är 1:68 cm lång. Hennes familj består av mamma Lisa 44 år, pappa Dean 47 år, lillasyster Carly 16 år, lillebror Connor 14 år och lillebror Carlos 12 år.

Samantha Baker även kallad Sam är 20 år precis som Beatrice. Hon föddes 9 maj 1994 klockan 23:59. Hon har blont hår, bruna ögon och är 1:65 cm lång. Hennes familj består av mamma Janel 45 år, pappa Aron 49 år, Storebror Oliver 24 år, Olivers fru Rosie 23 år och lillebror Jason 16 år.

Bea och Sam är bästa kompisar. De har känt varandra sen de var fem år. Bea och Sam bor i en lägenhet med tre rum och kök tillsammans och där har de bott i snart två år.

Bea har en till bästa vän som hon har känt sen hon föddes och den bästisen är ingen mindre än Harry Styles. Beas och Harrys föräldrar har varit bästisar sen långt innan Bea och Harry föddes.

Bea och Sam håller på att utbilda sig till idrottslärare. De har ungefär ett år kvar att plugga innan de kan börja jobba.

Det största problemet i Beas liv just nu är att hon är kär i sin bästa kompis Harry. Hon vet inte riktigt vad hon ska göra… hon vill ju inte förstöra deras vänskap.

Vad händer när det uppstår avundsjuka, bråk, smärta och kärlek. För att få veta mer får ni läsa novellen Steal My Girl, titeln på novellen är även titeln på 1Ds singel som kommer ut den 29 tror jag. 

Jag kan inte säga vilken dag första kapitlet kommer upp, men det blir den här veckan 😄

Likes

Comments

Hej jag vill bara säga att jag har precis börjat skriva på den nya novellen som inte har  något namn än. Jag tänkte vänta ett tag med att lägga upp så att jag hinner skriva några kapitel, men jag funderar på om jag ska lägga upp prologen senare idag och sen lägger jag upp ett kapitel när det är klart. Jag kan inte lova hur ofta jag kommer lägga upp nya kapitel, men räkna med i alla fall två gånger i veckan 😜

Har ni någon ide på vad novellen kan heta så kommentera gärna. 

Likes

Comments

Hej på er om det är någon kvar som kollar in här på bloggen. Det var ett bra tag sen sist. Jag tappade lust med att skriva dels för att jag inte hade någon inspiration och för att jag skulle skaffa hund 😄. För 12 dagar sedan köpte jag hund och sedan dess har jag haft fullt upp eftersom att det är en valp. I alla fall novellen jag höll på med hette ju Midnight Memories... jag tänker pausa den och börja med en ny, dels för att jag inte har någon inspiration till den och så kommer jag typ inte ihåg vad som har hänt. Om det finns några läsare kvar kan ni ju kommentera så att jag vet att ni är där Kram

Likes

Comments