Då var det dags. Efter många om och men sitter jag här nu och skriver mitt första inlägg. Vi får hoppas att detta bara är det första av många inlägg som komma ska. Då jag förväntar mig mycket plugg kommer jag få lite tid över till bloggen. Upplägget jag har tänkt ut för bloggen är som sådant att jag ska hålla mig till minst 1 inlägg/vecka. Detta ska helst ske under helgen där jag bl.a. går igenom veckan som vart och veckan som kommer. Om tiden räcker till hoppas jag kunna lägga in en kort uppdatering mitt under veckan.

Som ni själva hör kommer det vara tidsbrist för mig och enda sättet för mig att hålla uppe bloggen är om jag ser ett stort stöd från er. Utan det kommer det egentligen inte finnas en riktig motivation och bloggen kan komma att avslutas. Därför skulle jag vilja att ni, om ni gillar bloggen och dess syfte, sprider bloggen så jag skulle kunna behålla motivationen att göra detta för er.

Så, själv börjar jag skolan måndag nästa vecka. Dock har jag hört att på vissa ställen i landet har skolan redan börjat. Hoppas att allt har funkat bra för er och att ni är taggade inför det nya läsåret. Kommentera gärna när ni börjar skolan och vilken årskurs. Dessutom tänkte jag ha en Q&A där ni kan ställa frågor om allt möjligt som har med skolan att göra. Kanske är det något ni vill veta om mig, skicka in ett mail till min e-postadress: OMGskolan@hotmail.com. Ska bli kul att få komma in i denna bloggvärld och hoppas att jag ska kunna stanna här länge. Ha de bra så länge så hörs vi :)

Likes

Comments