Just nu vill jag ligga kvar här och känna mig viktig för dig. I dina armar. Din hand i min och den andra som stryker fingrarna över min rygg.

I verkligheten finns det inget du och jag. Inget vi. Inget oss. Kanske är det därför jag väljer att vara nära dig här en liten stund till. Det är ju så mycket svårare att gå ifrån något som i fantasin gör mig såhär lycklig.

-S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I väntan för de som ska ta sig vidare håller jag sällskap
Tänk om jag kunde få vara någons slutdestination

-S

Likes

Comments

Hjärtat mitt,
Som slitits i stycken och använts som slagpåse

Hjärtat mitt,
Som du plockade upp, pusslade ihop och så varsamt plåstrade om

-S

Likes

Comments

Sängen är liten och jag tycker om den bäst så.
Jag får ju komma dig ännu närmre då

-S

Likes

Comments


Om kärlek såhär svårt kan vara
vart går då gränsen för hur mycket den kan klara?

När dagarna är tuffa blir nätterna en distraktion
för återigen den väcker vår passion

Så jag tror dig ej
när du säger att du inte älskar mig

- S

Likes

Comments

”Jag drömde en gång, när vi låg och sov jämte varandra, att du vaknade upp på morgonen och ville köra ut mig. Så snabbt som möjligt. Jag kunde känna din stress av min närvaro i rummet. När jag vaknade upp från drömmen omfamnade du mig och tryckte dig nära.”

Under en period var jag så lycklig och kär att jag glömde bort hur det kändes att vara ensam, hur det kändes att vara otillräcklig, trots att det var just ensamheten och otillräckligheten som tidigare hade lagt grunden till min ångest. Helt plötsligt existerade inte de känslorna. Inte med honom.

Det farliga i att vara sådär alldeles överlycklig när man är kär är att man undermedvetet bygger upp stora murar för att stänga ute alla obehagliga känslor. Känslor som säger att han inte är redo för något seriöst just nu, att han vissa gånger borde ha behandlat dig annorlunda eller att han kanske skulle ha prioriterat dig före något han tyckte var mer viktigt. ”Kärleken gör en blind”, och jag förstår nu vad det betyder. Man tappar förmåga att känna av i magen när något inte stämmer. Ser förbi sådant som i rätt tillstånd hade varit så himla tydligt. Men man bygger tyvärr upp murar ändå, för att frysa ut det som är jobbigt. Gång på gång. För det känns ju så bra att vara med någon som får en att glömma bort allt det där som känns så himla jobbigt.

Efter min dröm sprängdes muren i småbitar, den som jag tidigare hade byggt upp, och jag hittade tillbaka till min medvetenhet. Mitt undermedvetna hade kommit ikapp, och tog form i en dröm. En dröm som påminde mig om att tänka realistiskt. Så jag gjorde det. Började känna av. Märkte hur han drog sig undan. Förstod att det skulle ta slut.

Övergången från att vara lycklig och omedveten till olycklig och medveten är fruktansvärd. Något av de värsta som kan hända i relationer är att vara helt övertygad om något och motsatsen bevisas. Jag var så säker på oss, tills jag förstod att det aldrig skulle bli vi. Det är en kniv i magen. Och även när man vet att det är slut så blir man lämnad kvar med tusen frågor. Var det på grund av mig det tog slut, eller var det han som inte var redo? Var det när jag släppte in honom som han insåg att jag inte var någonting att ha? Eller släppte jag kanske inte in honom tillräckligt? Otillräckligheten börjar snabbt krypa sig tillbaka och snabbare än det blir man ensam igen.

-S

Likes

Comments

Hellre att du dör när vi är förälskade än att du gör slut med mig för att du inte längre vill ha mig. Om du dör så förlorar jag dig vetandes att du älskade mig. Om du lämnar mig förlorar jag dig vetandes att jag inte var tillräcklig.

-S

Likes

Comments