Tips till längre & fylligare hår

Söndagsångest kan man ju verkligen säga att jag har, som vanligt men tur det bara är skola i tre dagar den här veckan, så himla skönt sen har jag lite planer om vad jag ska göra på fredag, men det berättar jag för er på lördag eller något sånt! Tänkte iallafall tipsa er i detta inlägget om hur man kan få längre och fylligare hår, dock har jag inte direkt testat allt detta men har bestämt mig för att börja ta hand om mitt hår lite mera och försöka få tillbaka det fina håret jag hade för cirka 2 år sen!

- Massera håret, alltså massera i hårbotten det strömmar upp blod till huvudet eller något liknade som gör att cirkulationen blir bättre och håret kan växa snabbare, gör det cirka 15 minuter varje dag! Jag gör det och samtidigt som jag gör det så ligger jag i sängen med huvudet lite ner mot golvet så blodet kommer dit lättare, ifall ni fattar!

- Köp en olja som du masserar in i hårbotten, massera i cirka 10 min och låt den sitta i, i kanske 10 min! Sen tvättar du ut den med schampo i duschen. En olja jag hört om är "PUKKA Caster Oil"

- Köp hår tabletter, vet att det finns många som inte fungerar men är helt säker på att det finns några tabletter som är bra jag har dock inte testat några tabletter till håret så jag kan inte tipsa om några tabletter, har bara hört om några som finns på apoteket.

- Sen ska man ju försöka undvika vissa saker tex, inte hålla på att locka & platta håret. Och inte använda några extentions för det sliter väldigt mycket på håret!

Här har ni lite tips ifrån mig som jag hoppas kan hjälpa er lite för dom här tipsen håller jag på med och förhoppningsvis får jag tillbaka mitt hår så som det var för två år sen! Mitt hår har faktiskt börjat växa & se lite bättre nu! :D

<3

  • Allmänt
  • 29 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2e90::2