FRÅGOR & SVAR

I detta inlägget tänkte jag svara på lite frågor!

Har du någon pojkvän? Eller håller du på med någon? Nej, det gör jag inte.

Finns det någonting som du är beroende av? Ja, jag är extremt beroende utav nässpray, tyvärr.

Har du någon piercing? Eller skulle du vilja ha någon? Nej det har jag inte, och ifall jag skulle vilja ha någon skulle jag nog vilja ha en i naveln.

Har du något favoritdjur? Nej. Om jag ska vara ärlig så är jag inte så förtjust i djur, har levt med djur sen jag föddes så har la tröttnat på det, men ifall jag måste välja ett djur som jag gillar mest så är det nog katt.

Vad är du rädd för? Jag är mörkrädd, spindlar, Ormar, och så finns det massa andra djur haha.

Och har du några fobier? Spyer, och så finns det såklart mer bara det att jag inte kommer på något mer just nu.

Vad gillar du mest, Julafton eller Midsommar? Jag vet faktiskt inte, Gillar nog det lika mycket.. Dock tycker jag att det är godare mat på midsommar och så är det såklart varmare och skönare ute då. Men julafton är sjukt mysig också så jag kan nog inte riktigt bestämma mig, haha.

Hur länge tror du att du kommer hålla på med din blogg? Jag hoppas såklart att jag kommer hålla på med detta ganska länge ändå, håller på med det tills jag tröttnar på det.

Varför har du inte lagt upp ett "nyhets favoriter från ..." för? Jag vet faktiskt inte, jag har inte haft ork.. Det kommer upp mer absolut men inte just nu, det kan liksom komma ett sånt inlägg tex imorgon, jag orkar inte ha något planerat sådär.


  • Personligt
  • 123 visningar

Gillar

Kommentarer

jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
Bra frågor, kul att få reda på en del om dig! & fin blogg för övrigt! 😃
nouw.com/jenniferlinneaa
Olssonns
Olssonns,
Åh tack! 😁
nouw.com/olssonns