Förföljd efter skolan

I skolan så har jag och en utav mina kompisar ofta hört att en kille visslat väldigt mycket efter oss och försökt gå efter oss i skolan..

Sen en dag när jag och min kompis skulle gå till bussen så såg jag han sitta med sina kompisar inne i skolan (vi var påväg ut) Jag såg att han kollade på mig och min kompis och viskade något till hans kompis, jag sa det till den tjejen jag var med.. Hon brydde sig inte så mycket om det så jag tänkte inte mer på det. Sen när vi hade gått ut och kommit en liten bit på en liten väg så tänker jag att det kanske är någon som följer efter oss.. Min kompis kollade bak och såg att det var dom som kollade på oss och viskade till varandra som gick efter oss.. Vi tänkte inte direkt på att dom förföljde oss utan att dom oxå bara skulle hem eller något liknande. Tills vi hör att dom börjar vissla och sånt efter oss, då börjar det bli lite obehagligt.. Så vi började gå lite fortare, dom började oxå gå fortare.. Vi tänkte att vi skulle gå över vägen för att förhoppningsvis bli av med dom, det blev vi inte.. Så vi gjorde det ungefär tre gånger och blev aldrig av dom.. Sen tänkte vi att vi skulle gå lite saktare så kom dom före oss så vi stannade och väntade på att dom skulle gå en bit så vi skulle bli av med dom, det blev vi inte för att dom stannade oxå upp, fast lite längre fram.. Sen gick jag och min kompis bara rakt fram för vi skulle hinna med bussen, så gick han fram till mig och försökte prata med mig, jag och min kompis tänkte ju såklart alltid det värsta som kunde hända, haha.. Men allt han frågade var om min Snapchat, jag sa att jag inte hade det bara för att försöka bli av med honom, han försökte få min snap ett tag till, sen gav han upp och gick över till andra sidan så vi äntligen blev av med honom!! Sen gick vi bara till bussen och det hände inte mer än så, min kompis var dock rädd tills vi kom hem..

Vissa som läser detta kanske tänker att detta inte var något speciellt, men alla är olika och för mig och min kompis så var detta sjukt obehagligt även fast han bara ville ha min snap, visste inte att han ville ha min snap först eftersom han bara visslat, följt efter och kollat väldigt mycket.. Men nu kommer han förhoppningsvis aldrig göra om detta!

<3

Gillar

Kommentarer