Den här veckan har det hänt ganska mycket saker så har inte haft tid till alla blogga, har varit i skolan, varit på bröllop & jag har fyllt år, så därför har det inte kommit upp några inlägg, och lite för att jag inte alltid har lust men det har jag tagit upp några gånger så kommer inte göra det nu igen.

Ifall ni vill så får ni gärna kolla in min VSCO, där jag lägger upp olika bilder! Inte jätte ofta dock.. Själv tycker jag det är kul att kolla in andras VSCO! http://vsco.co/matildaallBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har en dröm om att flytta utomlands, fatta vad skönt?? Jag skulle vilja flytta till Spanien, det är inte för varmt och det är inte kallt, sjukt skönt!! Känns som det skulle vara så mycket roligare att bo i tex Spanien än i Sverige, vet inte riktigt varför men det är mest för att det är så himla kallt här & varmt där antar jag.

Har ni någon stor dröm? Flytta utomlands som jag vill eller någon annan spännande dröm?<3

Likes

Comments

Vill verkligen tipsa om Therese Lindgrens video "Galen Garderobsrensning" otroligt mysig video, enligt mig iallafall, mysigt att lyssna på något i bakgrunden när man tex sminkar sig eller städar! Själv satt jag och tittade! Verkligen ÄLSKAR såna videos!! Samma med såna videos där folk svarar på frågor osv medans dom sminkar sig! Otroligt mysigt att lyssna/kolla på!

Likes

Comments

ICON MINI EYESADOW PALETTE FRÅN ABSOLUTE NEW YORK - Har bara testat den ljusaste färgen eftersom jag inte brukar använda ögonskugga så mycket.. Men alla färger såg jätte fina ut, och ska såklart testa allaaa!!! Den jag testat var bra iallafall.

HAND REPAIR FRÅN TRIND - Åh jag älskar den!! Den luktar så himla gott!!!

ROLLER LASH MASCARA BENEFIT COSMETICS - Vet inte riktigt vad jag ska säga om mascaran.. Kommer iallafall aldrig köpa en ny.

SLEEP REPAIR RENEWAL NOURISHING MASK - Älskar!! Känner mig jätte fräsch när jag tagit på mig den!

ORGINAL LIP BALM FRÅN CARMEX - Ingen favorit.. Finns bättre.

Likes

Comments

Som ni kanske har märkt så har det inte direkt kommit upp något inlägg på några dagar.. Det är mest på grund utav att jag går i skolan och lägger all min energi & fokus på det​. Så kanske det blir ibland också men kommer såklart försöka blogga så ofta som möjligt, när jag har tid & ork! När det är lov, helg osv så kommer jag såklart att blogga mycket mer än vad jag gör på vardagarna! Känner också att jag har en lite press att jag måste lägga ut ett inlägg varje dag för att hålla bloggen vid liv, vilket inte är jättekul för då blir man inte så intresserad utav att blogga lika mycket tyvärr. 

Likes

Comments

Alltid när jag har lektion så brukar jag ALLTID lyssna på någon podd, så tänkte tipsa om några poddar som jag alltid lyssnar på!

Rebecca Stellas Podcast

Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B

Jonna & Saga

Therese & Zäta

Sen finns det andra poddar jag kan lyssna på oxå, men detta är dom poddar som jag verkligen följer & lyssnar på allt dom lägger ut!!


Likes

Comments