Mat

Ett vegetariskt recept att rekommendera! Supergod veckodags mat. Följ länken här för att se receptet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mat, Resor, Livet

Texten ovan ”It’s not a hangover, it’s a wine flue” stämde såå in på mig denna dagen. Efter att vi varit barnvakter var vi bjudna till en överraskningsfest på Socitén här i Varberg. Vi var slitna båda två och sa att det blir en lugn kväll.

Min kompis och hennes pojkvän kom hem till oss innan, käkade sushi och thaimat. Kvällen blev hela tiden bättre och då jag nästan aldrig dricker någon alkohol blev jag redan efter ett glas vin taggad på att inte bara ”ta det lugnt”.

Vi alla hade en kanonkväll och kan inte minnas när jag fick dansat så OTROLIGT mycket och länge senast. Som jag nästan alltid gör så häver jag i mig vatten efter klockan 12 och det gjorde så att jag dansade ännu mer och ännu bättre.

Dagen efter var vi såklart ”dagen efter” men det var bara upp och hoppa, städa och vänta på besök.

Våra vänner Fanny och Axel skulle komma och planen var att boka en resa till Grekland.

Summakardemumma och vi bokar resa till Skiathos! Verkar vara en enkel, mysig och otroligt fin stad med härliga restauranger och barer. Blir perfekt för oss fyra!

För att fira lagade vi en av mina favoriträtter ”Rullader” i gräddsås ”... mmmm.....

Likes

Comments

Livet

| fuskpäls från Rebecca Stella | skinnhandskar Vagabond |

Nu sitter jag på stationen och väntat in tåget till Göteborg. Det är brunch hos fina Amanda som väntar och det ska bli så mysigt att få hänga med alla utanför skolan, vilket jag annars aldrig hinner med.

Älskar ju brunch också, mumma!

Likes

Comments

Familj

För någon vecka sedan var vi barnvakt här hemma. Första gången ett litet barn skulle sova över. Och inte vilket litet barn som helst utan Tonys brorsdotter och vårt fadderbarn, Melissa.

Det blev en kväll full av lek, bus, dans och favoriten Bamse. Sen läste vi godnattsaga och somnade alla tre. På morgonen gjorde vi tillsammans Bananpannkakor och tog en promenad till stan och lekparken.

Fartfylld dag/natt/dag vilket lekfarbrorn Tony inte var bered på, haha!

Som du ser hade vi ingen barnstol så det blev knäsittande till maten ;)

Likes

Comments