Hej hej!

Min dag började med att jag stressade iväg till optikern, men när jag kom fram hade bokningen försvunnit på något  konstigt sätt så vi bokade en ny tid en och en halv timme senare.

När jag kom hem tittade jag på youtube och tog det lugn. Just nu sitter jag framför datorn och gör ingenting.... Ikväll ska vi städa och sätta upp en garderob och fixa lite hemma.

Det här vädret vi har här i Göteborg är inte jättekul, och jag blir så trött av dessa väder. Men hoppas ni får en fortsatt  trevlig dag!!

Kram kram:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag praoat. Efter praon åkte vi in till stan och köpte lite saker;)

När vi kom hem var klockan ganska mycket så vi tog vi det bara lugnt och åt middag. Och jag som är så duktig gjorde sedan en filmjölkstallrik till kvällsmat och dekorerade den med hallon, blåbär, kiwi, banan och havre, och det var faktiskt en riktigt god blandning!

Nu sitter jag i soffan klockan 23:00 framför datorn när jag egentligen borde gå och lägga mig eftersom att jag ska gå upp 06:00 och åka till min prao plats.

Likes

Comments

Hipp hipp hurra!

Idag vaknade jag och Deborah (min tvillingsyster) av att mamma, pappa och Lukas (min bror) väckte oss med en sång. Jag älskar att fylla år och få presenter, det är typ höjdpunkten på året, och julafton är också kul! Nu är farmor och farfar här och vi ska äta tårta och palt. Hoppas att ni får en fortsatt bra dag:)

Kram kram!

Likes

Comments

Hej hej!

Detta är mitt första inlägg på bloggen! du får jättegärna kika in här när du vill!Likes

Comments