Idag har jag tagit skolfoto och jag är i skolan fortfarande men jag har inget att göra så jag tänkte skriva om detta lite men det kommer upp som vanligt sedan men bara vad jag gjorde efter min skoldag så det kanske blir roligare att läsa det.

men som sagt idag har jag tagit skolfoto och det va något fel i början för att jag va inte med så att jag skulle få ta skolfoto men vi hade skickat in så att jag skulle få vara med och så var det massor av strul och så men jag gick till en rektor och så fick jag vara med ändå men nu ska jag ha engelska sista lektionen för i dag men jag ska ta alergi test efter det men ha det så gött hejdå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej idag har det varigt en ganska bra dag för jag har varigt med min bästa kompis Lovisa och vi har varit på hundsim med Rambo(Beas hund) Det var super kul för jag har aldrig sätt honom simma förut. Efter hund simningen så åkte jag, Lovisa, Bea och Rambo hem. När vi kom hem så åkte Bea i väg för hon skulle ut och äta med några tjejkompisar och jag och Lovisa gick in och spelade. När Lovisa åkte hem så städade jag och pappa lite granna här hemma. Men det var nästan allt som har hänt i dag och det är ganska tråkiga saker på vardagarna i mitt liv för jag är typ bara i skolan hela dagarna för i mon t.ex så slutar jag 15.50. Men ni får ha det så gött så hörs vi la av i nästa inlägg hejdå!!!

Likes

Comments

Hej! som ni ser i titeln så har det varit en tråk rolig dag. Det som har varigt tråkigt är med skolan på lektionerna och vi har haft prov i dag också men jag gjorde inte mycket för jag hade inte pluggat så mycket. Men det är alltid tråkigt och jobbigt skolan. Men efter jag slutat så gick jag hem och gosa och prata lite med min bonus mammas hund (min typ) Rambo. när pappa och min bonus mamma Bea kom hem så gjorde vi mat.

Klockan 6 typ på kvällen så gick jag, pappa och Bea på promenad medans min lille bror va nere hos min faster (som vi bor granne med) och kolade på Frölunda. Det var typ det som har hänt i dag men i morgon så kommer det ett nytt inlägg så vi hörs i mon. Ha det gött hejdå!

Likes

Comments

Hej på er i dag är det måndag som ni då förstår men i dag så har jag varit i skolan och det är som vanligt i skolan jobbigt att jobba på lektionerna och så. Men efter att jag slutade skolan vid 15.40 så väntade jag på min pappa för att han då skulle komma och hämta mig från skolan. När pappa hämtade mig åkte vi och hämta min lille bror och åkte hem. Sedan när jag kom hem har jag bara spelat men jag måste plugga på till ett prov vi har i morgon. Men det är det som har hänt i dag men ni få ha det så gött så hörs vi i nästa inlägg hejdå!

Likes

Comments

HEJ!!

Idag är det den 15 oktober en söndag och jag har varit och handlat med min mamma, mormor, morfar och min lillebror. I dag ska jag och min lillebror till vår pappa men vi ska dit kl 18.00 i kväll. Jag och min bästa kompis (Lovisa) ska kanske även till gymmet i kväll. Och vi går på gym för att vi ska få tankarna på annat och ska komma i form och få upp konditionen typ om ni undrar varför vi går till gym så vet ni det nu. Men det är typ det som har hänt och händer i dag och när vi kommer hem till pappa så kommer jag bara sitta med datorn och umgås med min pappa och bonus mamma. Men ni får ha det så gött så hörs vi i mon så hejdå!!

Likes

Comments

Hej på dig som kollar in min blogg jag heter Wilma Olofsson som ni nu borde ha förstått och jag tänkte berätta för er om vad som egentligen händer i mitt liv just nu och jag tro att ni kan tycka om att läsa vad som händer och sker i mitt liv. Det är ganska mycket som har hänt och som händer i mitt liv just nu. Jag kan också ta och berätta lite om mig själv, jag gillar att hålla på med att spela in videos och redigera dom med min bästa vän Lovisa. Jag går i 7:an nu och jag har det väldigt svårt i skolan angående vänner och skolarbetet. Jag håller på med en utredning i skolan som vi ska kolla av mig varför jag inte kan koncentrera mig m.m och det som har kommit fram än så länge är att mitt mående inte är så bra och att jag kanske har koncentrations svårigheter eller någon diagnos så jag ska få lättare saker i alla ämnen. Jag har börjat i en ny klass för min andra klass splittrades men nu i den nya klassen så har jag försökt att få kompisar men det är inte så lätt för alla känner redan varandra så jag går nästan alltid ner till min bästa kompis på rasterna när hon är i skolan och när jag är i skolan då. Men det va en liten del av mitt liv men jag ska försöka vara aktiv varje dag så att ni ska få veta mera om mitt liv men ni får ha de gött så hörs vi hejdå.

Likes

Comments