Igår eftermiddag fick jag mig massa extra energi och bestämde mig för att baka lite snacks. Dessa hittade jag hos Litenyttigare. Supergoda och väldigt enkla att göra.

Recept;

4 fikon (ta inte alltför stora, det gjorde jag och de blir väldigt kladdigt)

1dl naturella Cashewnötter

1dl naturella sötmandel

1/2 dl kokos

2tsk kokosolja

40gram jordnötssmör

80gram märk choklad

Kakonibs att dekorera med (Dessa glömde jag och de blev riktigt goda ända!)

1. Mixa nötterna i en matberedare

2. Skär bort kvistarna på fikon en

3. Mixa kokos, fikon och kokosolja tillsammans med nötterna.

4. Forma smeten till två smala längder.

5. Häll över jordnötssmör och ställ in i frysen en stund.

6. Smält chokladen och häll den över längderna.

7. Dekorera med kakaonibs och skär lagom stora bitar nu innan chokladen stelnar.


Jag har mina i frysen då de är ganska kladdiga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är den min! Som jag längtat och tänkt att jag skall köpa den. Men då varken energin eller tiden egentligen funnits där under våren, med all stress på jobbet så har det inte känns lönt att köpa den. Men nu, på min semester så har jag haft både tid, lust och ork till att läsa böcker igen.

Såhär spenderade jag då min eftermiddag. På balkongen med en stor kopp Irländskt Barry's tea och pt-Fias tio i topp. Har ni inte läst den, gör det! Den gav mig så mycket och det kommer bli en bok jag kommer läsa om och om igen.

​Hade även sällskap av denna lilla fluffiga katt en stund! 

Likes

Comments

Jag kände att det var dags att lägga till ytterligare ett mål med min träning till listan. Så nu ser den ut som följande

× Klara 5 chins utan hjälp (Kan idag göra 1)
× Marklyfta 90kg ( Kan idag ta 80kg, det gickatt jag räknade fel... Trodde det var 70kg)
× Klara av att göra pistol squats. (kan inte alls? stort mål)
× Springa 5km på under 30 min ( Idag gick det på 30.39 tror jag)

Med tanke på mitt mål så är det en riktigt härlig känsla när jag idag klarade 5km på nästa 2 min kortare tid! Det går åt rätt håll!

Likes

Comments

Efter min semester är det dags för mig att börja på ett nytt jobb. Vilket är både otroligt spännande men samtidigt jätte nervöst! Som man säger så vet man ju vad man har men inte vad man får!

Jag var i vilket fall där igår kväll på APT och träffade mina blivande kollegor och chef. Supernervös innan, sådär så jag var illamående. Men när jag gick därifrån var jag superglad. Så härliga tjejer. Nu känns det som helt rätt beslut att testa något nytt. Det är ju när man gör något nytt som man utvecklas och det är dags för mig.

På APT tiden igår gjorde vi självporträtt som Picasso målningar. Riktigt kul!

Likes

Comments

Efter en dag med först jobb i barngruppen i 7 timmar och sedan TAKK (tecken som stöd) kurs i 2 åkte jag hem och skapande i soffan. Var ju tvungen att titta på matchen mellan mina två hemländer i EM.  Sverige- Irland. Alltid lika svårt med vem man skall heja på. Blir ju glad oavsett vem som vinner.

Efter matchen fick jag en massa energi. Eftersom jag lovat mig själv att träna/röra på mig varje dag och F jobbar så tänkte jag att jag ser hur långt jag orkar springa. Sagt och gjort på med träningskläder och skor, bra musik i öronen och så gav jag mig ut. jag hade ingen speciell tid i åtanke utan sprang mest för att testa. Det är ändå 2 år sedan sist. Löpturen resulterade i 5km på 33 min. Inget jättetempo men jag är hur nöjd som helst.

Nu har jag en tid att slå inför sommaren. Första målet blir att komma ner under 30 min. Vilket inte borde vara för svårt. Speciellt inte när det är så fint som på bilderna och att man får springa förbi fåren.

Likes

Comments

Välkommen hit till mig och mitt liv. Hannah heter jag och är 29 år. Bor i Göteborg tillsammans med Fredrik och våra 4 katter. Här kommer ni få följa min vardag med allt från träning till inredning, kost, katter och mitt liv.

igår var vi ute på en mysig kvällspromenad på drygt en timme i mysiga Ängårdsbergen. vi gick upp på berget och tittade på den underbara solnedgången och den vackra utsikten över Göteborg. Så häftigt att man kan se från hamninloppet i centrala stan till havet vid Fiskebäck. Så vackert!

Likes

Comments