Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mina fina tjejer och jag har bokat en liten weekend till Polens huvudstad Warszawa. Mest efter som att vi fortfarande fangirlar Jamie Campbell Bower som ska ha konsert just den helgen vi är där med sitt band Counterfeit. Är taggad till tussen. Längtar verkligen och detta kommer vara den första gången jag åker utomlands ensam utan päronen. Så lite stort är det ändå och en bra start på "vuxenlivet". Man måste bara beredd på att klara sig själv och tycker det även kan vara en bra prövning inför framtiden. Vi kommer att ha det bäst där och vi har hyrt en lägenhet i centrala delen.

XOXO

Likes

Comments

Hade närstan glömt bort dessa puder rosa godingarna! Så fiiina så jag dör. Köpte dom för sisådär 3år sedan till konfirmationen och var nog en av dom längsta där, mest eftersom jag redan är lång utan klack. Men hur kunde jag ens glömma bort skorna? Kanske inte lika "inne" med denna modellan 2016, det ska vara mer simpelt och minimalistisk, gärna med någon liten metall detalj. Så dessa passar precis inte in på den beskrivningen. Vet dock inte när jag ska använda om, men kärleken finns fortfarande in tha air!

​XOXO

Likes

Comments

För exakt en månad sedan fylle jag 18, så passade på med att ordna en liten fest med vännerna. Blev asbra och kanske flippa ut emellan åt men tycke ändå att allting ordnade sig. Fick små panikattacker då och då. Mest eftersom att mina så kallade "vänner" tog min mobil och smsa en adress till en dude som gilla mig och han tog med sig 6pers. Trodde jag skulle dö men tror att jag lever för nuläget. Men spenderade nästa halv kvällen med att leta reda på en vänn som blev rätt så packad och sydde. Så alla letade efter mig och var vart där ute med vattenslangen o spolade syor. Mys eller vad säger ni? Men kvällen blev ändå perfekt. Finfina människor!

​XOXO

Likes

Comments

Tjenare bloggisen! Idag hade jag världens mys med tjejerna med bruch, som enligt F var mycket "socialmediafriendly". Därför tänkte jag dela med mig utav morgonskatterna. Så gott och dessutom gjorde vi våfflor! Om ni inte visste det redan älskar jag våfflor, och kan inte en förklara med ord hur mycket jag känner för det.  Om jag dog nu skulle mitt liv ändå vara allmänt komplett. Gash vad gott allting var.

XOXO

Likes

Comments

Riktigt utmatad är jag för tillfället! Har varit igång sedan klockan 9 och nu är den 22. Men har varit med dom finsate någonsin och det utvecklade sig till en riktigt spontan dag. Från början var det bara tänkt att jag och min vän skulle hänga i Helsingborg, det vill säga shopping, fika, mat, och har jag nämt shopping? Hittade två sjukt snygga toppar som jag garanterat kommer ha till användning till sommaren och nu på våren!

Efter detta drog vi till Malmö och mötte upp ett helt gäng som sedan drog till Traveling Johns spelning på någon mysig pub. Helt weird, men blev en riktigt bra dag, vilket också känns i fötterna!

​XOXO

Likes

Comments

Har varit super nervös idag, vet dock inte varför men känslan bara växer och blandar ihopa känslan med ett rus av adrenalin. Är typ helt hypad för ingenting. Kan dock vara kaffet. Är lite känslig mot koffein.. Så har varit super rastlös på grund av detta. Så tog upp penseln och ritar som attan! Inspirationen bara svävar iväg medan jag hoppar efter och vill fånga den. Känner mig riktigt glad inom mig också, känske för att jag inte har ritat på evigheter. När jag gör det eller spelar på gitarren släpper jag liksom allt. Alla tankar som svävar runt i huvudet, allt negativ och positivt. Bara liksom försvinner i tomma intet och ritar ut det på ett papper. Man kommer liksom bort från verkligheten ett tag


XOXO

Likes

Comments

Det blev trots allt en liten fika på stan innan tero lektionen på körskolan. Varmt vart det ju ute, faktisk runt 20 otroligt varma garder, vilket ledde till en kall frappino från espresso house. Man får lyxa till det lite ibland. Det är ju så himlans gott!

​XOXO

Likes

Comments