Idag var vi iväg och firade Mio som fyllde hela 1 år i torsdags! Där blev det presentöppning och födelsedagsfika i några timmar.❤️

Mio på födelsedagspresenten från oss❤️

När vi hade kalasat klart där åkte jag, mamma och Alice till Rickard och Bea för att hjälpa dem att få upp lite julpynt. Såklart blev det bebismys med småungarna också❤️

Lillskrutten❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag på bio och såg på filmen "Fantastiska vidunder ocg vae man hittar dem" av J.K Rowling. Filmen ska alltså utspela sig 70 år innan Harry Potter föddes, i New York. Jag tyckte filmen var bra men den var inte alls som Harry Potter. Det var på ett annat vis liksom. Bara det att de inte var i London gjorde så stor skillnad. Sen är det inte lika mycket trollformler så man glömmer lätt bort att det är Harry Potter magi. Det handlar ju mest om varelser och vidunder som det ska handla om men man får ändå inte den här Harry Potter känslan som jag saknar. Den var bra men långt ifrån lika bra som Harry Potter filmerna.

Likes

Comments

Idag har jag varit i Sunsvall och shoppat lite smågrejer! Tänkte bara visa det nu😊

Om ni undrar vart något på bilden är ifrån eller hur mycket det kostar så kan ni bara skriva en kommentar så svarar jag😊

Likes

Comments

Äntligen har jag fått den! Som jag har väntat! Åttonde boken av Harry Potter! Denna delen heter "Det fördömda barnet." Boken är skrivet som ett manus vilket är ett litet minus, den blir inte lika detaljerad då, den blir liksom väldigt platt om man kan säga så. Men den är ändå jättebra, som vanligt när det gäller Harry Potter! Men nu ska jag fortsätta läsa!

Likes

Comments

Jag har hela livet fått höra att jag är ful, fet, äcklig osv. Jag har blivit retad för hur jag ser ut. Jag har i hela mitt liv varit överviktigt och näst intill blivit mobbad för det. När jag var liten blev jag slagen och sparkad, utfryst och retad. Höra att jag inte duger. Att jag är för ful eller fet för att bli accepterad. Även fast jag själv vet att jag inte ser ut som idealkroppen ska se ut så förtydligar folk mina svaga sidor, sidor som jag inte gillar med mig själv. Jag har inte perfekt hy, jag har inte perfekt hår, jag har inte de "rätta" kurvorna, jag har inga magrutor. Men det är så jag är, helt bortom alla ideal. Ibland mår jag dåligt över min kropp, ibland älskar jag min kropp. Men att jag i nästan hela sitt liv fått höra att jag inte är fin har skadat mig, inte utvändigt, utan invändigt. Jag tänker ofta tillbaka på vad folk har sagt om mig, att det är dåligt att vara tjock, och får ångest över min kropp. Att de hade rätt, jag är inte fin. Men jag kämpar hela tiden, även om det inte märks. Jag har övervunnit rädslor, senast i torsdags åkte jag och badade med klassen trots att jag hade en sån fruktansvärd ångest innan. Det är svårt, varje dag tänker jag på hur jag ser ut. Men nu måste det här få ett stopp, jag måste börja älska mig själv, måste börja älska hur jag ser ut, min lite rundare, magrutslösa mage, min lite finniga hy, mina lite breadre lår. Min ideallösa kropp är vacker som den är och det måste jag och alla andra acceptera nu!

Likes

Comments

Idag när jag kom hem från skolan hade mamma en överraskning till mig. Böcker!!! Så nu när jag har löst ut Harry Potter böckerna har jag fått andra jag jan läsa. Det är Twighlight! Jag tror det finns 5 böcker men jag fick de fyra första- "Om jag kunde drömma" "När jag hör din röst" "Ljudet av ditt hjärta" och "Så länge vi båda andas". De böckerna verkar jättebra så det ska bli kul att börja läsa igen!
Sen fick jag också en sån där "målarbok för vuxna" av mamma som hon inte ville ha så då tog jag den! Så nu har jag saker att göra; måla och läsa!

Likes

Comments

Jahapp nu är det alltså över. Jag blev väldigt besviken... Men nu är min Harry Potter bok slut! Det var den sjunde (dödsrelikerna) boken och jag har inte den åttonde (det fördömda barnet) som inte ens har börjats säljas på svenska än, och jag är inte så bra på engelska så jag måste vänta till den kommer ut på svenska! Är det någon som vet när den ungefär ska komma ut på svenska? Jag har hört att det är i oktober någon fång men jag är inte säker, så om ni vet så skriv det i en kommentar. Jag är desperat!!! Men iallafall jag tyckte att slutet i denna bok var bra, men det får en bara att längta ännu mer efter den senaste boken men det är ju meningen. Aja nu ska jag sitta och deppa ett litet tag över att boken är slut.

Likes

Comments

Jag har något tråkigt jag vill säga.. Jag har snart läst ut alla Harry Potter böckerna.. Det är hemskt! Jag har bara två böcker kvar att läsa ut och den senaste har jag inte ännu. Men nät jag har läst ut alla böcker ska jag kolla på filmerna också så det har jag att se fram emot. Alla säger att böckerna är bättre än filmerna men det ska ändå bli kul att se dem när jag har läst ut böckerna! Men nu kan jag inte skriva mer för nu ska jag läsa!😂

Likes

Comments

Idag har jag varit på ridning och jag har skaffat skåp där. (Har mina ridkläder och hjälm och sånt där.) När jag hade ridit klart så skulle jag byta om till ett par sköna byxor så jag tog mina JÄTTEsköna harelmsbyxor. Men sen insåg jag att det inte passade så bar med min tröja och mina skor.. plus ridhjälmen på det också! Så jag fick gå runt sådär, som en clown! Men aja så äre ibland!

Likes

Comments

Jag är så fruktansvärt trött och är det jämt jämt jämt! Varför är man så trött även om man sover tillräckligt mycket? Häromdagen höll jag på att somna på en lektion, även om det dels var lite tråkigt, men åndå! Jag vill ju vara pigg så jag orkar göra saker. Jag har t.ex varit så trött att jag inte riktigt orkar uppdatera bloggen så istället slänger jag mig i sängen när jag kommer hem och ibland somnar jag och sover ett tag vilket leder till att jag är för pigg på kvällen (typ ända tiden på dygnet som man är pigg) och inte kan sova så då tar jag en tupplur på eftermiddagen nästa dag istället och så blir det en ond cirkel. Men nu är det iallafall helg så man kan ta det lugnt. Hoppas ni haft en bra vecka och kommer få en fin helg!

Likes

Comments