Header

Söndagen har landat och helgen lider mot sitt slut. Helgen har varit soft med Goa polare, sovmorgon, fotbollsmatch och ett bra mående.
Hade en kväll igår hos min sköna höna Sanna ihop med Pavli med den dåliga musik smaken, Amelia och Charlie min chef där vi laga tacos ihop å spela spel, kanon kväll med andra ord. Fredagen var likadan och helgen ska spikas ikväll med lite gåsmamman, ha de oboy!
#sespåtoppen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tycker ni om Sam precis som jag?
Då ska ni in å lyssna på låten jag visar på bilden här, sjukt va den är bra. Live från Madison Square Garden.
Vill ni även ha tillgång till min Spotifylista för allt från svensk musik till godnatt låtar så söker ni på olleheideman så ska mitt konto titta fram!
#sespåtoppen

Likes

Comments

Go'morgon mina små turtelduvor!!
Sovmorgon som sällan och de uppskattas till 1000!! Börjar dagen på allra bästa sätt med att hälla i mig ett glad oboy som är livets dryck, livets ögonsten, drycken som får upp mig om mornarna.
Ska ingenting mer göra idag mer än att titta premier league heeeela dagen och sen ikväll troligen träffa lite idioter.
Vi hörs å ses, adiooos amigooo #sespåtoppen

Likes

Comments

Fredags träningen avklarad och helgen kan äntligen invigas. Dock gjorde den de redan under träningen men nu ska jag hem å träffa lite polare och äta gott. Trevlig helg på er, vi ses!
#sespåtoppen

Likes

Comments

Tjooo baby!! Bezze min broder från en annan moder. Grabben alla känner till men ingen vill känna. Han kan alla tjejers ligg men knappt sina egna, han vet allt om alla men inget om sig själv, han är avstängd i Helsingör för ditt groteska hår, ja detta va bara en lite bild av min älskade afghan som varje kvällen åker flygandematta. Han är min ögonsten som sällan sviker och som alltid är happy. Önskar dig all lycka framöver med allt!
Vi ses i Nangijala! #sespåtoppen

Likes

Comments

Tjooo!! Min första dag på bloggen känns knäppt och gay men lova att inte få fel bild av mig för ligger inte med killar.
gör detta som en rolig grej mest för att mina polare tycker de är Pin så ska visa dem hur man snabbt fångar Andras uppmärksamhet.
Kommer skriva om min fotboll mest men även min miljö runt mig som allt med polare, familj, vardag och intresse. OBS älskar haters så bara kom snälla.
Ses ikväll älskare er!! #sespåtoppen

Likes

Comments