Min födelsedag

Hej alla!

Det blev en dags paus ifrån inlägg, men jag har haft en super jobbig dag på jobbet så jag behövde lite vilostund. Ibland kommer det säkert att bli så, det går inte att göra något åt det. Hoppas att ni har det bra.


I tisdags fyllde jag år och hade lite gäster hos mig. Det var en lyckad kväll måste jag säga. Mina föräldrar är skilda sedan jättelänge och i år så träffades vi alla för att fira mig, även min bror var med. Alltså wow vad vi har haft kul. Pappa sa ingenting om att han skulle komma så jag blev riktigt överraskad av honom. Helt ärligt jag vet inte när det var sist som jag var så lycklig över att ha alla vid min sida.

Jag fick även parfym av mamma, jag är så snål själv så jag köper parfym bara när mina tar slut, haha. Min mamma har ju sjukt många olika och här om dagen såg hon att jag har samma märke hela tiden haha. Nu köpte hon ett märke jag har velat ha jättelänge , så lyckad!

Fick presentkort till cervera och nacka forum, kommer köpa verkligen något som kommer ge mig minne av denna dagen.

Och sista presenten jag fick det blev en systemkamera Nikon EOS 2000D . Jag har bestämt mig i början på denna år att innan sommar vill jag köpa en systemkamera då jag vill fota i bättre kvalité och ha kort som minne. Jag och min sambo har pratat för kanske två veckor sedan om att vi får köpa något innan vi åker utomlands för semester. Jag blev så himla glad när jag fick den, det blir liksom många bilder för minne, för oss två men även bättre bilder för bloggen. Nu när jag har bestämt mig för att blogga ordentligt så kommer detta bli en bra motivation. Alltså jag har ju världens bästa pojkvän.

Gillar

Kommentarer