Jag är gravid

Det är så overkligt fortfarande att jag står framför spegeln varje dag och undrar om jag drömmer. Jag har velat vara gravid länge, men trodde det skulle dröja längre tid. När jag och min sambo bestämde oss för att försöka bli gravida gick det fort. Lyckan är obeskrivlig och i februari kommer vår lilla prins 💙.I början på juni kände jag mig sjukt konstigt, ont i bröstet som bara den. Har alltid ont i bröstet innan mens men det här var helt annorlunda och ondare. Bestämde mig för att göra ett tidigt test, mensen var liksom inte beräknad förrän 7 dagar efteråt. Första testet såg man typ ingenting, ett knappt synligt streck. Jag släppte då tanken på att det kan vara graviditet.


Samma dag som mensen skulle komma gjorde jag fler och till min förvåning så var det positiva. Den känslan den stunden var obeskrivlig, jag viste inte om jag skulle gråta, skratta eller skrika. Blev typ förlamad, men var sjukt glad.

Å här är han, vår finaste skatt som kommer i februari. Min lilla prins, och jag längtar så mycket efter honom. Skulle kunna spola tiden fram för att få redan nu hålla om honom.


Jag tänker att jag kommer skriva mer om min graviditet hittills i separata inlägg sen så uppdaterar jag lite mer om vecka för vecka.

  • vardag

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Men stort grattis!!! 🥰✨

nouw.com/beattriicee
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Tack så mycket ❤
nouw.com/oliwiamichalak