Fina glad minnen i sommar blev det från Samos (Grekland). Detta var en sådan underbar resa att få uppleva av. God mat, varma dagar och kvällar och fina utflykter. Jag saknar verkligen detta för i hela 2 veckor fick jag uppleva sjukt mycket. Här har ni några få bilder från denna resa. Bl.a Vid stranden på vårt hotell och på en utflykt vid vattengrottorna. 

puss och kram

oliwia<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Har inte jag världens bästa vän? Tack så jätte mycket finaste Michelle. Denne present fick jag av henne efter hennes resa i sommar. Jag bara älskar armbandet. Hoppas ni alla får en toppen söndag och så laddar vi om på nytt imorgon. Nästa vecka kommer jag inte kunna blogga så mycket, framförallt för att jag har mycket i skolan och den andra saken är att denna vecka kommer bara bestå av plugg och träning. Inte så mycket mer. 

puss och kram

Oliwia<3

Likes

Comments

Fika i kista på Ecpresso House, 2 Carmel frappe, Kladdkaka med grädde och en dammtårta med grädde. 

Klänningarna kommer från H&M och vi älskar dom. Dock har jag inte haft tid och använda den men den tiden kommer nog. 

puss och kram från mig

oliwia<3

Likes

Comments

Det blev shopping och mys med fina Michelle i helgen.  Först i kista och sen i stan. Några plagg blev och fika. Jag hoppas alla ni hade det trevligt i helgen. 

Puss och kram 

Oliwia<3

Likes

Comments

​Här är en närmare titt på skorna jag visade. Dom heter "White Nike Air". <3

Likes

Comments

Hej, jag är ny är på nouw.com. Jag har precis börjat blogga. På min blogg kommer du få se skönhet, kläder, smink, outfit bilder och mer. hoppas ni gillar det

Men måste bara säga att jag är in love. Dom här skorna är så snygga, vilka är era favorit skor?

puss och kram<3

oliwia


Likes

Comments