Jag har tagit det lugnt med bloggandet och istället gjort annat jag tyckt har varit viktigare men nu tror jag att jag kommer blogga relativt bra igen. Jag börjar faktiskt bli ganska trött på de, så funkar de inte denna gången så stänger jag ner bloggen istället. Kommer nog upp en videoinlägg i veckan i alla fall...

Snart är det tillbaks till skolan med mig, men jag har haft ett jätte bra lov i alla fall. 
Man lovar alltid sig själv att nu ska jag bli serious med skolan och var azum bäst av allihopa. Jag har lovat mig själv detta och får hoppas att de inte lutar som alla andra år då man ger upp efter första dagen, haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Strax är det dax (vilken rimkung jag är) att åka hem till pappa för att fira jul där. Sen kommer Robin också. Så det är en till dag med massor av mat och paket. Sen mysa med nära och kära! Så laddar upp för att gå upp ännu några kilo, booyaa!

Likes

Comments

Nu är magen bombsprängd med mat, glass och massa godis. Jag har gått upp 2 kg idag, congratzz till mig!

I julklapp fick jag:
Neff keps
Presentkort på gina
Cheap monday tröja
Body butter
Babyliss plattång
Svea mössa

Imorgon är det en ny jul hos min fader med massa trevligt folk och så kommer Robin till oss, trevlig trevligt!


Likes

Comments

Kan inte fatta att de är julafton idag. Jag känner det inte alls. Allt är juligt här hemma men ändå känns det inte som att det är idag den stora dagen är. Det kommer väl sen annars är de förbaskat synd!


Likes

Comments

Nu har jag och mina nära och kära suttit ner och provsmakat skinkan inför imorgon, och jag måste säga att ingen skinka slår den min mamma gör. Synd att ni aldrig kommer att ha vetskapen om de, hihi! Nu ska jag mysa med familjen tills det är dax att sova och invänta julafton!


Likes

Comments

I won’t break down tonight.
I feel it for the first time.
I feel it for the first time.

 

I found a new place here.
I’m coming down fast.

 

 


Likes

Comments

Nu är allt snart fixat, snart har jag slagit in alla julklappar till familj och vänner! Skönt att de snart är avklarat. Älskar att ge bort presenter, det gör folk så glada.
Nu ska jag gå och äta, måste träna magen inför imorgon så jag kan äta massor imorgon!

Likes

Comments

Nu ska jag strax åka in till Stenungsund och byta en julklapp och köpa 2 till. Dagen före då är man verkligen ute i god tid med att fixa det sista inför jul. Men det är så jag jobbar! Jag har faktiskt inte hunnit eller velat ( för att låta som allt det här var planerat). Nu ska jag slänga i lite mat i magen, måste mata odjuret där nere..

Likes

Comments