Hejsan Finisar!

I förmiddags blev jag sugen på att göra en hemmagjord granola. Och vad passar inte bättre än en pepparkaksgranola nu när det börjar närma sig julen?

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sedan ska jag och mamma in till stan och äta lunch med Fanny och hennes mamma. Kanske köpa någon julklapp med? Vem vet. Senare ikväll ska jag in till stan och kolla på en dansföreställning. Bara roligheter på schemat idag.

/Olivia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan Finisar!

Efter drygt tio veckor på resande fot var det väldigt skönt att komma hem. Kan väl säga att borta bra, hemma bäst stämmer in bra på mig. Men jag är otroligt glad över att jag har fått uppleva denna resan tillsammans med min bästavän. Ett minne för livet . Lite mer om resan kommer jag skriva en annan dag. För nu ska jag snart göra mig redo för dag två på mitt nya jobb.

Något som jag har längtat otroligt mycket efter är att få julpynta huset och lyssna på julmusik. Och hur lycklig blir man inte när man kommer hem och all julbelysning är uppe och tomtenissarna står framme. Mysfaktorn är på topp och nu kan man äntligen börja köpa julklappar. Trevlig helg!

/Olivia

Likes

Comments

Hejsan Finisar!

Idag var det äntligen dags för oss att byta hotell och vet ni vad? Idag checkade vi in på ännu ett lyxhotell. Just nu bor vi i en exklusiv villa med privat pool. Bättre kan det inte bli?? Gäller att lyxa till det rejält nu när resan börjar gå mot sitt slut.

/Olivia

Likes

Comments

Hejsan Finisar!

Gårdagen tillbringades på Potato Head Beach Club. Där hyrde vi en solbädd och chillade i några timmar. Ett koncept som bl.a. Potato Head använder sig av är att man betalar en viss summa för solbädden, sen får man beställa in både mat och dryck för summan. Ett koncept som fungerar väldigt bra, dock är rätterna väldigt overprice på ställen som dessa, menmen what to do.

/Olivia

Likes

Comments

Hejsan Finisar!

Gårdagens goda lunch på Kynd får ni se här. Vi beställde in varsin bowl och drack guldmjölk. Tyvärr var guldmjölken inte lika god som mammas, så en tummen ner på det.

/Olivia

Likes

Comments

Hejsan Finisar!

Bloggandet kring mat fortsätter, haha. Här får ni se lite av det jag har testat på Crate. Mackan som ni ser var helt magisk. Den heter Veto och var toppad med avokado, pocherat ägg, fetaost och lax. Smoothien kallas för Hippie Hippie och smakade på något konstigt vis precis som glass. Om jag inte minns helt fel var den gjord på granola, banan och proteinpulver.
Salladen var precis lika god som den ser ut att vara. Den var gjord på bl.a. Avokado, halloumi och kyckling.

/Olivia

Likes

Comments

Hejsan Finisar!

Igår lämnade vi The Farm Hostel i Canggu för Seminyak. Gårdagen bjöd på lite "sightseeing" och god mat. Men tyvärr så fick vi hålla oss inne större delen av dagen, pga ovädret.

/Olivia

Likes

Comments

Hej Finisar!

Känner att bloggen har gått från en resedagbok till en matdagbok, haha. Men all mat här på Bali är ju så god och helt klart värt att skriva om. Dagens lunch blev en vegansk burgare med spirulina bröd och sötpotatispommes på Peloton Supershop.

/Olivia

Likes

Comments