Hej alla!

Hoppas ni har haft en bra helg, jag har jobbat, umgåtts med Julia och igår körde vi på en utgång. Vi hade verkligen jätteroligt igår, det var bartömning på vissa ställen så plånboken mådde bra, haha nej då men det var nice. Idag tänker vi bara chilla hemma hos mig med godis och chips. Så som en söndag ska spenderas efter en kväll ute. Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Har nyligen kommit hem från jobbet är helt slut i kroppen efter jobb och den härliga träningsvärken jag fått så ikväll blir det skönt med en vilodag. Jag har köpt lite färska blommor och lite nya småsaker till rummet så jag hade tänkt att städa och fixa med de samt ta igen lite tv-program jag missat. Idag är det även lill-lördag och jag har bestämt mig för att ha två dagar i veckan där jag får unna mig gällande godis, chips och läsk bl.a. Så idag blir det en sån dag, har köpt frukt (det får jag äta när jag vill) och naturgodis som jag tänkt ha till senare. Men först mat! Är så hungrig nu, ha en fin kväll så hörs vi!

Likes

CommentsBild på hur Jossans hår såg ut innan vi börjadeOch här är efter 72 slingpaket! En sån kall och fin färg, riktigt nöjd!


Hej hoppas ni har haft en bra tisdag! Min har vart bra förutom de att jag haft huvudvärk hela dagen vet inte vad det kan bero på men jag är hemma från jobbet nu iallafall. Det blev lite ändrade planer angående att gymma idag. Istället för de ska jag och Ida köra ett utomhuspass, 4km intervallträning och sen lite olika styrkeövningar. Ska faktiskt bli riktigt skönt att få träna utomhus, det var så längesen. Jag var tvungen att åka hem efter jobbet för att få i mig något så att jag skulle orka gymma och då kände jag inte för att åka dit idag men träna är jag tvungen att göra endå. Så jag och Ida ändrade våra planerna från att ta en kvällspromenad till att köra kondition och styrka. När jag kommer hem sen ska jag ställa mig och göra nya matlådor, blir nog samma sak som förra gången.

Likes

Comments

Godmorgon allesammans! Måndagen är förbi vilket jag tycker är himla skönt, har svårt för måndagar men det är jag nog inte ensam om. Nu är det inte långt kvar till helg haha.. Idag är det jobb 9-18 vet att jag har en kompis som ska komma till mig för att färga och klippa håret. Har inte träffat henne på ett bra tag nu så det ska bli kul! Kanske kommer upp för och efterbilder på resultatet senare. Efter jobbet blir det gym och senare efter de blir det en promenad med Ida. Mina dagar är väldigt lika varandra nu, det är jobb sen gymmet efter de och när man kommer hem sen hinner man inte så mycket mer. Men det är så himla skönt att jobba sen träna och när man kommer hem sen finns det inga måsten som i form av plugg. Saknar skolan kan jag faktiskt erkänna men verkligen inte att behöva plugga nästan varje dag när man kom hem. Så skönt att slippa den stressen! Men nu ska jag ta och göra mig klar för jobbet så hör vi senare!


En dag man saknar!

Likes

Comments

1. Vad är ditt fullständiga namn?
Olivia Sara Wahlund

2.Hur gammal är du?
19 år

3.Vart bor du?
I lilla Sandviken

4.Hur lång är du?
165,5 cm

5.Är du kär?
Nej

6. Singel/upptagen?
Singel

7. Hur många har du kysst?
Vet inte

8. Vad söker du hos en partner?
En snäll, utåtriktad, driven och spontan kille. Romantisk är ett plus ;)

9. Dumpat någon gång?
Ja

10. Blivit dumpad?
Ja

11. Cola eller fanta?
Cola<333

12. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
Köpa 5 onödiga saker som jag verkligen vill ha, köpa lägenhet och spara om det blev något över.

13. Saknar du någon just nu?
Ja

14. Har du någon tatuering?
Ja

15. Piercing?
Ja, öronen

16. Har du någon förebild?
Ja mina föräldrar

17. Vad är det bästa du vet?
Familjen, vänner, att resa, god mat, överraskningar bl.a.

18. Bästa som har hänt dig?
Mitt körkort och studenten skulle jag säga

19. Om du fick barn vad skulle dom då heta?
Har en lång lista på min mobil bl.a. Nomi, Irma, Ylva, Emanuel och Arnold

20. Vad skulle du vilja göra just nu?
Åka utomlands med några kompisar och få sola, bada och dricka goda drinkar.

21. Vad längtar du till just nu?
Just nu skulle jag säga min 20-årsfest och min 20-årsdag!

22. Vad kallas du för?
Olle av vissa kompisar

23. Choklad eller chips?
Chips faktiskt

24. Vart vill du bo?
I Stockholm tror jag

25. När fyller du år?
19 december..


En gammal bild bara någon dag efter att jag gjort min tatuering.
If you can dream it you can do it

Likes

Comments

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har jag köpt något som för mig är helt nytt nämligen, måltidsersättning. Jag har hört talas om märket Modifast förut men jag gick in på ett apotek för rådgivning om hur man kan använda det och även vilken smak som var godast. Detta kan man använda till viktminskning, viktkontroll men också välmående. För den som vill få lite extra hjälp på vägen eller som i mitt fall för dom som har svårt att få i sig eller få till en bra måltid. Jag är otroligt kräsen när det kommer till mat, vill jag inte äta mat stoppar jag i mig annat som smörgåsar, yoghurt, frukt eller sötsaker. Jag har inte brytt mig samtidigt som jag har brytt mig om vad jag stoppar i mig men jag vet ju och har märkt att jag mår mycket bättre av att äta 3 riktiga måltider plus två mellanmål om dagen. Nu när jag har tagit tag i min träning igen känner jag att det är extra viktigt vad jag stoppar i mig, det behöver absolut inte vara en grönsallad med lite kyckling och några skivor gurka med ett glas vatten varje dag. Men att jag håller mig till att äta fem gånger om dagen är det första målet men såklart ska inte mina mellanmål bestå utav sötsaker för att få snabb energi. Jag har därför valt att testa Modifast, deras måltidsersättningar och bars. Nu på slutet när jag har jobbat och jag inte haft med mig någon matlåda har jag tagit den enklaste utvägen och köpt något snabbt och enklast möjliga tex frysmat. Så det är dels där måltidsersättningen kommer in. Om matlåda inte finns eller om jag inte är sugen på "riktig" mat så ska jag istället dricka detta.

Då Modifast även fungerar för viktminskning kommer det kanske hända att jag går ner något/några kilon. Jag har ju satt en målvikt som jag skulle vilja nå men det är inte av den anledningen som jag ska testa detta, sen ser jag absolut inget negativt i om det skulle hända. Det är ju som sagt till för viktminskning och jag har hört från olika personer att det fungerar och att det inte fungerar men det visar sig. Jag kommer iallafall träna på som vanligt och ersätta vissa måltider med Modifast. Jag har även köpt bars som jag kommer att ha som ett snabbt mellanmål när energin är låg eller innan träning. Jag var osäker på vilken smak jag skulle ta gällande drycken men jag tog vanilj för tänkte att det kan inte smaka annat än vanilj. Men jag är taggad på att testa detta och se hur det fungerar för mig

Jag skriver inte detta inlägg för att trigga igång någon, jag är medveten om att jag är ung och detta kanske inte är det bästa alternativet. Jag skulle inte rekommendera detta till dom som är under 18 år. Alla är fin precis som dom är och man tränar för sig själv och inte för någon annan.

Likes

Comments