Varför jag varit så frånvarande..

Hej, allt bra?

De vart ett tag sedan sist om vi säger så. Har tänkt länge på att börja blogga igen men aldrig haft orken för det. Tror det ligger mer bakom det en bara ork till att jag inte uppdaterat för ens nu. Tror en anledning vart/är för att jag inte orkade med att bli hånad av klassen då man hade en blogg som man var aktiv på MEN varför ska de få förstöra för mig?

Jag har bestämt mig! För varje dag som går så växer jag som person, jag kan stå upp för mig själv nu, jag kan göra så mycket jag inte vågade/trodde jag skulle klara av. Någonsin. tex Jag vågar stå framför klassen och ha en presentation, det är fruktansvärt jobbigt och paniken i en stiger, men jag gör det. Jag är inte proffs men jag vet att om jag fortsätter och tränar så kommer jag bli bättre för varje gång, är det inte de som är meningen? Att man ska utvecklas.

jag tror ingen är bäst, jag tror alla kan utvecklas.

Jag kommer sluta ta skit från människor som kastar skit på mig för att jag gör va jag tycker är kul, jag har tagit skit hela mitt liv. Jag kommer inte låta mig själv ta mer skit. Om de nu vill kommentera något jag gör så får de göra det men de kommer få mig att satsa mer och motbevisa de!

Så den stora frågan är kommer jag börja blogga igen...... Och som de ser ut så är svaret ett solklart JAAA!

Jag har inte den största bloggen nej, men jag är den enda mig, ingen e som mig så jag hoppas du vill hänga med mig under mina jobbiga dagar som glada dagar och allt där emellan <333

#nouw #strong #mylife #oliviawrångelin #oliviawrangelin

Stora krammar 

Gillar

Kommentarer